STBL 15/16 H:24 | Yeşil Giresun 84-87 Galatasaray Odeabank | M.S | 2 Nisan

ya bu Schilb maçlara içipte gelıyor anlamadım abi.. adam bomboş üçlükleri bile kaçırıyor

lasme'ye bi şey olması demek bütün hedeflerin çöpe gitmesi demek.çok çok faydalı oynuyor.sezon boyunca lasme'nin standart altı oyununu hatırlamıyorum, varsa da çok azdır.

hakem basketi vermedı..

İlk Yarı Sonucu:

Yeşil Giresun 37 - 43 Galatasaray

bu ne şimdi ? bana istatistik niye verıyorsun ki ? ben o günkü maça bakarım dostum... Schilb o maça sanki içipte gelmişti... Micov sırtı dönükken, Schılb Micov'un sırtına attı topu top kaybı oldu.. adamın kafa maçta değildi.. sezonun en önemli maçında bunları yapıyorsa kusura bakmasın

Anadolu takımları maçları yok ümit burda al bak avrupa maçları hepsi 1 maça göre adamı asıp kesme hakkın yok basket takımında işini yapmayan oyuncular zaten oynamaz dorsey gibi futbol takımıyla karıştırdın galiba.

Schilb takımda en son laf atılacak adamlardan biridir. Kardeşi öldüğü gün maça çıktı lan adam var mı daha ötesi ? Adam zaten 1. sınıf oyuncu değil, 2. sınıfın en iyi oyuncularından bir tanesi. Siz LeBron'luk bir performans bekliyorsanız yanılırsınız.

Schilb takımda en son laf atılacak adamlardan biridir. Kardeşi öldüğü gün maça çıktı lan adam var mı daha ötesi ? Adam zaten 1. sınıf oyuncu değil, 2. sınıfın en iyi oyuncularından bir tanesi. Siz LeBron'luk bir performans bekliyorsanız yanılırsınız.

çok ezbere oynamıyor mu sizce ? Gran Canaria maçında 3-4 tane rakibe elden verdi topu Schilb.. çok ezberci gibi gelıyor bana... tabi bugüne kadar verdiği katkının hakkını sonuna kadar teslim ediyorum ama son 1 aydr kendinde değil adam

Ümit gene kazanalim diye yapiyor bunlari sizde daha almadınız beyler.

Geri
Üst Alt