- 26 Kasım 2012
- 182.260
- 249.139
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reys oraya bide chuck davis rica edicem.Mccollum
Lasme
Micov
kalmalı seneye de.
Mccollum
Lasme
Micov
kalmalı seneye de.
Davis reis kadrolarda yok üzülüyorumbu seneden mccolum lasme micov davis kalsın ; schilb green jerls çakma dorsey ( james) gitsin . Schilb güzeldir hoştur ama banane
tamam oyun kurmada falan bazenleri iyi ama saf oyun kurucu alıp bu Ada'mı göndermek en iyisi. Mccolum a bile ısındım ki oyun tarzını takıma uydurdu ve takım oyuncusu oldu ama bu Adamı sevemedim abi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Davis'in yerine banvitteki andrea moermanı ve karşıyaka'dan Kenny Gabrieli alırsak 4 numara rotasyonu olarak bizi uçururlar...
Keny iyi de moerman daha müthiş . Zaten davis öyle küsen biri değil rotasyon için kalsın sonuçta seneye yine baya maç olacak . Moermanı zaten bize bırakmazlar iyi bir yere gider. Önemli olan lasme ve micov bunlar bu takımın her şeyi. Dorsey tutsaydı müthiş olacaktı ama o da karaktersiz çıktı , bu james dorseyden daha sinir bozucu . Adam sizi takmıyorum havasında .
Gabriel Lasme ile aynı tip oyuncular. Bize post oyunu olan, kalıplı birisi lazım. Mahalbasic, Colton Iverson gibi.
Zirbes Maccabi'ye gitti. Hamilton sakat diye biliyorum. John Bryant olabilir.Valencia - Hamilton
Kızılyıldız - Zirbes
Bayern Münih - John Bryant
bunlardan 2 tanesi alsak iyi olur
Zirbes Maccabi'ye gitti. Hamilton sakat diye biliyorum. John Bryant olabilir.
ergin ataman faul yaptırmadı
bunu eleştiren babayiğitler çıktı mı