Stefan Kuntz Gönderilecek İddiası

images

adnan aybaba'ya bir şans vermek için daha neyi bekliyoruz

Ne demek ekip kötü yav. Kötüsü mü var bu işin adamlar dünyanın üst düzey takımlarında oynuyorlar. Yeri geliyor bunlar yerine şov olsun diye Mert Hakan’ı falanı falan oynatırsan tabiki olmaz.
Zımbarator Avrupa şampiyonasında heyecanla beklediğimiz keremi bir dakika bile oynatmadı. Bu tür şuursuzların olduğu takımlar başarılı olamazlar. Milli takım birliktelik işi. Şenoldan beri birliktelik göremiyoruz. Terim zamanımda az çok aksiyonlu hareketler görüyorduk hırs falan vardı ama sonrası tam bir kaos. Dönem dönem parlama sonrası hüsran.
Senede 25 maç birlikte onayacak farklı kulüplerde oynamış 11 tane futbolcuyu uygun formatör entegre edecek hocalar elbette var. Aynı ekip Fransa’ya sahayı dar ederken iyiydi.
Sonra oyuncu yetersizse sende bazı oyuncuları devşireceksin, sırf birileri saha fazla yabancı oynatsın ye kosovalı adamı Türk sayarken problem yok ama milli takımda bazı bölgelerde oyuncu yetersizlikleri olunca bir tane oyuncuyu yerli yapmayalım.

Bok gibi yönetilirsen bok gibi olursun.

Sergen'den kulüp takımı hocası olmaz. Mesai fazla geliyor adama. Bir sezon zor dayanıyor. Sergen'in iyi bir milli takım hocası olacağını düşünüyorum. Gezer, dolaşır, maç izler. Senede 2-3 kez toplar takımı, 3-5 gün çalıştırır, iki maça çıkar, keyfine bakar.
Haa, başarılı olur mu? Olur bence. Sergen'in gelmesini isterim.

Sergen'den kulüp takımı hocası olmaz. Mesai fazla geliyor adama. Bir sezon zor dayanıyor. Sergen'in iyi bir milli takım hocası olacağını düşünüyorum. Gezer, dolaşır, maç izler. Senede 2-3 kez toplar takımı, 3-5 gün çalıştırır, iki maça çıkar, keyfine bakar.
Haa, başarılı olur mu? Olur bence. Sergen'in gelmesini isterim.
Katılıyorum

Vasat yabancı hocalara para dökmeye lüzum yok. Hiçbir zaman sistem takımı olmadık. Kısa vadede batırırsan Fatih Terim bile olsan gidiyorsun. Kuntz kim de üzerinden uzun vadeli plan yapılıyor? Ya çok iyi para verip klas bir yabancı hoca alacaksın ya da yerliden devam. Kuntz yerine Hikmet Karaman hoca olsa bundan kötü olmayız.

Takımın akordu bozuk gitar havasında olmasından Kuntz sorumlu.

Oyuncu grubu bence de abartıldığı gibi iyi değil. Ama 2002 ve 2008 de başarılı olan ekiplerden sonra en iyi jenerasyon olduğu gerçeğini de değiştirmez bu.

Elinde enternasyonel seviyede tutunmuş ana oyuncu grubuna sahip bir milli takım var.

Bunları bir ekip haline getirip, sahada birbirini tamamlayan bir takım yapmak da hocanın işi. Bunu zaten yapamadı da bir de adalet ve birilerinin maşası olma durumu var ki orası daha tehlikeli.

Atıyorum Çağlar senin ana planında vardır. Ama 1 senedir oynamıyorsa parlatmak için onu almazsın 11'e.

Kaan 3 ay önce 11 iken Galatasaray'ı tercih etti diye havuzdan atmazsın. Abdulkerim'i harcamak için çağırıp, Ali Koç'un fiyakasını bozdu diye rencide ederek göndermezsin. Ya da Cengiz bu sene çok kötü oynuyorken, Kerem'i yedek bekletmezsin, 60'ta oyundan almazsın.

Milli takıma, kulüp menfaati karıştırdığın an olan bu işte.

Bu ülke futbolundan

önce Fenerbahçe
sonra onun mevcut başkanı kimse
sonra da TFF'nin bağımsız yapısını bozanlar

elini çekmedikçe ve bunlar gitmedikçe biz 4-5 aylık başarılar dışında hiç bir şey kazanamayacağız ülke olarak.

Milli Takım hocası için devasa maaşlar ayrılmasını absürt buluyorum. 100 yıllık tarihimizde hepi topu 2 dünya kupası 4 tane de euro cup katılımı var. Bu kadar başarısızlık meyilli bir oluşuma ne diye bilmem kaç milyon euroluk maaşlarla hoca getirilir anlaşılır şey değil. Senelik maksimum 2-3 milyon TL'ye motivatör biri getirilsin olsun bitsin, alt tarafı yapacakları adam seçmek, onu bile beceremiyorlar, her seferinde bir kaos.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sanki kuntz'dan önce maç kazanıyordunuz

Kimin geleceğine bu TFF yönetimi karar vermemeli, önce onlar gitmeli.

basin toplantisini izliyorum muhabirler soru sormaya korkuyorlar kovuluruz diye

bu ülke futbolundan cacik olmaz bu kafayla

Geri
Üst Alt