Stefan Kuntz ve Hamit Altıntop'tan Sistem ve Prim Açıklaması

Malesef bu konuda son derece irkciyiz bence. Sporda yetenekli ise milli formayı giydireceksin. Bu şekilde en azından oyuncu havuzu inanılmaz genişler, prim kavgaları bile sona erebilir. En önemlisi ise uzun vadede bence türk milli takimlarimiz ulusal turnuvalara katılma konusunda gedikli hale gelebilir.
Zamaninda Aurelio yapildi. Bana kalsa Gedson'u da alip ikisini de milli takima davet ederim. Emin ol level atlariz 😁

Şu röportajı okuduktan sonra Kuntz'a olan intibam pozitife döndü. Belliki beyni olan, kendini düzgün ifade edebilen ve de egosuz bir arkadaş. Bu bile fark yaratabilir. Mecbur destek olacağız sonuçta Milli Takım'ımızın iyi olması ortak noktamız. Hadi bakalım.

Aslinda Marcao yerli olsa cok iyi olur. Sadece biz degil milli takim da Caglar yokken daha kotu. Neden hic file getirilmiyor?
Doğru mu bilmiyorum ama bir aralar "5 yıl Türkiye de yaşamalı" efsanesi dönüyordu durmadan bizim ligdeki yabancı futbolcuların Milli olabilme ihtimali adına.

Doğru mu bilmiyorum ama bir aralar "5 yıl Türkiye de yaşamalı" efsanesi dönüyordu durmadan bizim ligdeki yabancı futbolcuların Milli olabilme ihtimali adına.
Sanmiyorum. Zaten TFF ozerk oldugu icin onlara bagli gibi. Aslinda kamuoyu olusturmak lazim. Gazetecinin birisi Fatih Terim'e yalandan sorsun. Gerisini taraftar halleder 😁

Vatandaşlık için öyle bir kural var.
Melih Gökçek gibi bir adamın varsa 1 sene sonra bile, ismin Gökçek pasaportun ay yildiz oluveriyor.
Yani kural felan işlemiyor.

Bence buna başka bir kural getirmek lazım. Atıyorum 3 devşirme hakkı yaparsın. Ihtiyaç halinde 3 tane kaliteli yabancıyı eklersin kadroya.

Hemen hemen her takımda var, Portekiz gibi bir oyuncu fabrikasında bile Brezilyalılar var.
İspanya'da var, Almanya'da bile bir ara Almanlar azınlıktaydı.

Gscimbom mobil

Geri
Üst Alt