# Stephane Ruffier

Cevap: # Stephane Ruffier

Ruffier fantastik bir kaleci, ama dünyanın en iyi kalecilerinden değil. O eşiği atlayamadı daha.

Ruffier fantastik bir kaleci, ama dünyanın en iyi kalecilerinden değil. O eşiği atlayamadı daha.

Gelsin bizde atlasın o eşiği.Çok iyi kaleci,vakit ayırıp izleyebildiğim tek lig Ligue 1 ve Monaco ligden düşmesine rağmen ligin en az gol yiyen 6. kalesi yanlış hatırlamıyorsam.Defans evlere şenlik olmasına rağmen.

Ruffier'in bir Marsilya maçı vardır.Keşke orda ki kuratrışlarını bir izleyebilseniz.

küme düşmeleri iyi oldu, artık gelebilir

ama bu adam alınırsa küme düşen takımın kalecisini aldılar ekiekiekiekei.....

şeklinde ezik yorumlara hazır olalım

Ruffier, Lloris kadar iyi bir kaleci hatta lyon'da oynuyor olsaydı Fransa'nın 1 numaralı milli kalecisi olabilecek kapasitede...

Bence Monaco'nun küme düşmesi ile birlikte transferinde zorlanmayız. Mutlaka düşünülmemeli hemen alınmalı bu adam.

Lloris'i beğenenler alınmasında, Lloris kaleci değil :) Hert topu iki hamlede,yan toplar sıfır Lloris'in.

Gelsin bizde atlasın o eşiği.Çok iyi kaleci,vakit ayırıp izleyebildiğim tek lig Ligue 1 ve Monaco ligden düşmesine rağmen ligin en az gol yiyen 6. kalesi yanlış hatırlamıyorsam.Defans evlere şenlik olmasına rağmen.

Ruffier'in bir Marsilya maçı vardır.Keşke orda ki kuratrışlarını bir izleyebilseniz.

Biliyorum zaten Ruffier'i. Burada bayağı önerildi. Ben de birkaç maçını izledim. Kendine güveni yerinde, sağlam duruyor. Birebirlerde de iyi, açıyı kapatması, refleksleri falan. Gayet sağlam kaleci. Tabii ki gelsin, burada büyük kaleci olsun.

Erhan Karkucak isimli arkadaşın bağlantılarını izleyince cok etkileyici duruyor,eğer gerçekten öyleyse ve sizin yayınladığınız istatistiklere bakılırsa çok iyi kaleci.O şekildeyse umarım bize gelir ve faydalı olur.Kendinden beklenen patlamayı yapar. :tiphat:

Çok iyi kaleci hatta bana göre Fransanın bir numaralı kalecisi bakmayın Llorise filan Adam Lyonda oynadıgı için Milli Takımda.Son olarak Bu adamı alalım 10 sene kaleci sıkıntımız kalmaz

Adım gibi eminim alınmayacağından. Bu kadar akıllı olamayız maalesef.

Bence küme düşmeleri bu transferi daha da zora sokmuştur , şimdi fiyat düşünce herkes yüklenir adama , ikna işi zorlaşır.

Bize gelmesini bende çok isterim Ruffier'in , gercek bir kalecimiz olmuş olur.

Bu kaleciye sıcak bakmıyorum çok iyi bir kaleci olsa takımı küme düşmezdi sanıyorum artı genç ve tecrübesiz. yetenegi olabilir ama buffon, casillas gibi bir kalecinin arkasında pişmesi lazım

Bu kaleciye sıcak bakmıyorum çok iyi bir kaleci olsa takımı küme düşmezdi sanıyorum artı genç ve tecrübesiz. yetenegi olabilir ama buffon, casillas gibi bir kalecinin arkasında pişmesi lazım

kaleciye haksızlık yapmışsın.. monaco nun küme düşmesinin en büyük nedeni gol yollarındaki sıkıntıdan kaynaklandı.. monaco, fransada en az gol yiyen 4 takımdan biriydi bu sezon... 37 maç 36 gol yemiş rufier ..

Talihsiz bir mesaj olmuş.

Geri
Üst Alt