# Stephane Ruffier

Cevap: # Stephane Ruffier

ama şimdi herkes şunu diyecek.. küme düşen bir takımın kalecisi??? ünal başkan gercekten sürpriz yaptı :S yönetim sırf bunu dedirtmemek için getirmeyebilr.

Ruffier'de bunu diyenlere gereken cevabu oyunuyla verebilir bence :) Ünal başkan ve Fatih Hoca harika bir kadro kuracaklar bu sene eminim bundan

Ruffier harika kaleci.Saçmalamaya gerek yok

kesinlikle harika kaleci ama sırf milletin dilne düşmemek içn getirmeyebilirler .. ahh gelse keşkeee süper bir kalecii .. ama yönetim inşallah caymazzz küme düşen takımın kalecisini aldılar dedirtmemk için :((

Ruffier'e laf atanı Zapata'ya havale ediyorum! Cech'i falan mı istiyorsunuz anlamadım ki...

Laf atanları Zapata ile yaftalayanlarıda at gözlüğünü çıkarmaya ve Fransa 2.ligini önümüzdeki sene izlemeye davet ediyorum. Burda Ruffier'e kötü demedik söylettirmeyin adamı şimdi. Adamın açıklamasına yorum yazdım "kimse ile tartışmam en iyi ..." en iyi değildir, adama gülerler.

Monaco'nun düşmesi, oyuncularının dagılacagı anlamına gelir (Mbokani ve Ruffier) ama Ruffier'in bize gelecegini garatilemez. Birçok talibi olacaktır Ruffier'in. Misal bence PSG bize bırakmayabilir Ruffier'i.

Laf atanları Zapata ile yaftalayanlarıda at gözlüğünü çıkarmaya ve Fransa 2.ligini önümüzdeki sene izlemeye davet ediyorum. Burda Ruffier'e kötü demedik söylettirmeyin adamı şimdi. Adamın açıklamasına yorum yazdım "kimse ile tartışmam en iyi ..." en iyi değildir, adama gülerler.

ben ne demişim Emrah : ''Alınabilecek en iyi kaleci. Tartışmam bile.''

Farkı anlamıyorsun sanırım öm sor anlatayım Emrah.

Gülmeye devam et koçum :) ben de sana gülüyorum.

ben ne demişim Emrah : ''Alınabilecek en iyi kaleci. Tartışmam bile.''

Farkı anlamıyorsun sanırım öm sor anlatayım Emrah.

Gülmeye devam et koçum :) ben de sana gülüyorum.

Önerdiği 3 kaleciden de zaten ne kadar olaylardan ve yazdıklarından bihaber olduğu bariz.

Monaco'nun düşmesi, oyuncularının dagılacagı anlamına gelir (Mbokani ve Ruffier) ama Ruffier'in bize gelecegini garatilemez. Birçok talibi olacaktır Ruffier'in. Misal bence PSG bize bırakmayabilir Ruffier'i.

Ben futbolcu olsam PSG yerine Galatasaray'ı seçerdim...

Gülüm alabiliyon mu Akinfeev'i, J.cesar'ı, cech'i, Tim Howard'ı, Hugo Loris'i, Adler'i, Reina'yı vs.

ne demişim ALINABİLECEK EN İYİ.

Sen ne demişsin en iyi, sagool bimiyordum bence de Ruffier'den daha iyi kaleciler var. hatırlattıgın iyi oldu alamasak var. iyi dealamadıktan sonra ne anlamı var?

Bunu anlatmaya çalışıyom ama nerde??

Reina'yı Liverpool'dan alalım kendimi keserim :)

Sözleşmesi süren Onur'u Trabzon'dan parayala alabilir miyiz sence?

Frey alınabilir ama

Renkdaşlar bir adam için tartışmaya değer mi sizce? Herkese göre farklıdır düşünceler tabiki herkesin düşüncesi herkese göre iyi olan farklı olabilir

Gülüm alabiliyon mu Akinfeev'i, J.cesar'ı, cech'i, Tim Howard'ı, Hugo Loris'i, Adler'i, Reina'yı vs.

ne demişim ALINABİLECEK EN İYİ.

Sen ne demişsin en iyi, sagool bimiyordum bence de Ruffier'den daha iyi kaleciler var. hatırlattıgın iyi oldu alamasak var. iyi dealamadıktan sonra ne anlamı var?

Bunu anlatmaya çalışıyom ama nerde??

"Gülüm" derken ?

Ruffier'i aldın mı da sen o isimleri alabiliyosun diye ortaya "muallak" bir soru atıyorsun ortaya. Yetmezmiş gibi alınamaması o isimlerin, Ruffier'i en iyi statüsüne mi koyar. Bu da bu konuyu tartışılmaz mı yapar ?

Ruffier Ligue 1'in en elit kalecilerinden biridir, hatta en elit olanıdır bana göre.4 milyon gibi bir rakam önerilmiş, eğer cidden öyleyse müthiş bir transfer olur.

Ruffieri aranizda en cok takip edenlerden biri olarak bilmeniz gereken birsey var. Eger bu kaleciyi Servetin arkasina koyarsak tam anlamiyla bir facia olur.

Genellikle iyi bir kaleci fakat arada top sektirmesi var. Bu kalecinin önüne cok saglam iki stoper ile bir defansif orta saha oyuncusu lazim.

Alou Diarrayi almanin tam zamanidir. 30 yasinda, Bordeaux Avrupa kuplarinda yok, para kazanmak ister.

Birde Mohamed Sissoko. Lass ve Inlerden biri Juveye transfer oldugu taktirde muhtemelen satar Juve. Bu sezon hocasiyla arasi iyi degildi. Daha 26 yasinda.

Geri
Üst Alt