Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

misyoner, inanç ayrımcılığı yapıyor, insanların inançlarına saygısızca yaklaşıyor bunları kabul ediyosunuz sizin için sorun yok braya kadar tamam diyelim, iyide bu kadın Türkiye Cumhuriyetine düşman bir hain bunudamı kabul ediyosunuz?

misyoner, inanç ayrımcılığı yapıyor, insanların inançlarına saygısızca yaklaşıyor bunları kabul ediyosunuz sizin için sorun yok braya kadar tamam diyelim, iyide bu kadın Türkiye Cumhuriyetine düşman bir hain bunudamı kabul ediyosunuz?

SAna göre o hain bana göre cemaatler ve onların yurt dışındaki liderleri ne olcak şimdi

Beyler Konu Türkan Saylan değil...

Konu:Stephan Hawking...

Sizlerden istirhamım ikilik çıkartacak konulara kaymamanızdır...

Konunun ehemniyeti açısından bunu sizlerden rica ediyorum...

SAna göre o hain bana göre cemaatler ve onların yurt dışındaki liderleri ne olcak şimdi

cemaatleri ve liderlerini konuşuruz, konumuz o değil ki, hainse hain deriz,benim anlamadığım hain olduğu söylemleriyle ve icraatleriyle aşikar bir kişinin savunuluyor olması, hangi görüşten olursak olalım ak aktır karada karadır.

Ne alaka?

Arkadas oyle birseymi dedi? Ve Türkan Saylana soylenenler (haksiz veya hakli) Osmanliyin yikilmasina baglamanda çok komik.

Osmanli Fransiz sevdasindan yikildi, asiri dincilikten yikildi flnda filan.

Birak bu isleri, enerjini baska biryere harca :n:

Senin okuman yazman bu kadarsa,yapacak başka bişeyim yok.Osmanlıya aşırı dincimi dedim ben? Böyle boş işlerle uğraşıldı işte.Avrupa bilimle uğraşırken,senin yozlaşmış toplumun matbaa harammı değilmi diye tartışa dursun,atı alan uzayı geçti.Halada o şeylerin b.kunu çekiyoz

Türkan Saylan'ı vatan haini olarak göstermek için söylediği yazılan lafların bugün alenen devlet televizyonu dahil bütün kanal ve gazetelerde konuşulduğundan haberiniz var mı acaba? Açın herhangi bir açık oturumu izleyin. Allah aşkına izleyin. İzleyip de bunları yazamasınız çünkü.

Ayrımcılık yapıyor çok yanlış da cemaatler yapmıyor mu sanıyorsunuz?:D Buna harbi gülerim.

Dincilerin sallama nedenleri belli. Onlara hak veriyorum da şu liberalleri gerçekten anlamıyorum ve çok gülüyorum. Ne dedikleri, ne yaptıkları belli değil. Ülke gerçekten kendisine bir yol seçtiğinde(iyi ya da kötü) hiçbir etkileri olmamış, gereksiz ve kullanılmış insanlar olarak kenara atılacaklar. Çünkü meşhur konjoktürlerine göre konuşmaktan başka bir halt bilmiyorlar.

En güzel örneklerini sergileyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya da teşekkürlerimi sunuyorum. Ahmet-Mehmet Altan falan arada gerçek bilgiler sunup milleti kandırabiliyordu ama bu adam komedinin doruklarında dolaştığından kolpaları, samimiyetsizliği ve cehaleti çok daha iyi ortaya çıkıyor liberallerin.

Bu yazıya cevap vermek isteyenler ilk sorularımdan başlasın lütfen.

Bilimin bile sansürlendiği bir ülkede yaşıyoruz.Ayıp ayıp neler denmiş böyle bir bilim adamına.Şaşırmıyorum.Yobazlaşan ve akıl yoksunu bir toplum olma yolunda ilerliyoruz.Hayatında kitap okumamış adamlar ahkam kesiyor.Sen stv izlemeye devam et.

Hawking ve Saylan hakkında yapılan yorumları okurken dehşete kapıldım.Gittikçe geri sarıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin.

Hawking ve Saylan hakkında yapılan yorumları okurken dehşete kapıldım.Gittikçe geri sarıyoruz, Allah sonumuzu hayır etsin.
Hem ateist olan insanları savunuyorsun hem Allah,dan sonumuzun hayır etmesini istiyorsun.Çok garip bir çelişki var sanki.Bu çelişki tez konusu olmalı bence.

Türkan Saylan'ı vatan haini olarak göstermek için söylediği yazılan lafların bugün alenen devlet televizyonu dahil bütün kanal ve gazetelerde konuşulduğundan haberiniz var mı acaba? Açın herhangi bir açık oturumu izleyin. Allah aşkına izleyin. İzleyip de bunları yazamasınız çünkü.

.

Ne alaka ? :) Çoğunda insanların konuşmasına dahi müsade edilmeyen, saygısızlığın alıp başını gittiği açık oturum denen programları izlemezsem konu hakkında fikir sahibi olamıyor muyum ? Türkan Saylan'ın bizzat kendi ağzından haber yapılan dünya kiliseler birliğinden -cüzzi demiş :) - yardım aldığı; insanların inançlarına, Türk milletine hakaret ettiği bir sürü video var.İnanmama hakkına saygı söz konusu olduğunda bir sırtlan kadar yırtıcı oluyoruz ama inananların hakkına tecavüz edildiğinde mütecavizi savunmakta beis görmüyoruz ?Sadece işimize geldiği zaman özgürlük havarisi olmak doğru mu ?

Konuyu cemaatlere,liberal isimlere vs. getirerek soruların sadece geçiştirildiğinin farkında mısınız ? :) Konuyu dağıtmak insanları bigilendirmek için yeterli oluyor mu sanıyorsunuz ? Bu yöntemle sadece 0-5 yaş arası çocukların soruları tatmin edici şekilde cevaplanır.Ha benim tatmin edici yanıt vermek gibi bir niyetim yok diyorsanız saygı duyarım.

Yazıya cevap vermek isteyen istediği sorudan başlayabilir :)

Hem ateist olan insanları savunuyorsun hem Allah,dan sonumuzun hayır etmesini istiyorsun.Çok garip bir çelişki var sanki.Bu çelişki tez konusu olmalı bence.

Sana ne yahu..Ne yazacağını sana mı soracaktı Metin?..

Ayrımcılık yapıyor çok yanlış da cemaatler yapmıyor mu sanıyorsunuz?:D Buna harbi gülerim.

Dincilerin sallama nedenleri belli. Onlara hak veriyorum da şu liberalleri gerçekten anlamıyorum ve çok gülüyorum. Ne dedikleri, ne yaptıkları belli değil. Ülke gerçekten kendisine bir yol seçtiğinde(iyi ya da kötü) hiçbir etkileri olmamış, gereksiz ve kullanılmış insanlar olarak kenara atılacaklar. Çünkü meşhur konjoktürlerine göre konuşmaktan başka bir halt bilmiyorlar.

En güzel örneklerini sergileyen Rasim Ozan Kütahyalı'ya da teşekkürlerimi sunuyorum. Ahmet-Mehmet Altan falan arada gerçek bilgiler sunup milleti kandırabiliyordu ama bu adam komedinin doruklarında dolaştığından kolpaları, samimiyetsizliği ve cehaleti çok daha iyi ortaya çıkıyor liberallerin.

Bu yazıya cevap vermek isteyenler ilk sorularımdan başlasın lütfen.

Şu şerefsizin adını yazmayın arkadaşlar şuraya.Yeryzü böyle şerefsiz görmedi(Ahmet rasim denen hıyardan bahsediyorum) Bu adam en koyu ateistten bile zararlı biri.Saygısız,patavatsız,türk düşmanı.İzmirlilerin evinin balkonlara neden türk bayrağı asıyormuş.O bayrak bizim evden hiç inmiyor,gel bak dengesiz herif.Böyle adamlar bu ülkede tv lere çıkabiliyor,ve bu adi herif dedikleri kaale alınıyor yazık.İşte kimlerin bu ülkeyi karıştırdığı ortada.Bu mendeur taraf gazetesi yazarı değil mi.Türk bayrağına takıntısı olan insan dışı varlık,bu ülkenin kuyusunu kazmak için her pisliği yapar

Demek istediğim bu bir ikiyüzlülük değilde ciddi bir yaklaşımsa sosyolojik bir tez konusu olabilir.Bu arada niye hiddetlendin?
Kusura bakmayın ama hep aklıma takılmışdır bu x bir insan Allah inancı olmayan x bir insanı üstadım diye tanıtır.Laf başı geldimi üstadım diye tanıtan insan Allah rahmet eylesin,Allah şifa versin,Allah yolunu açık etsin vsvs. gibi cümleler kurar.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Valla ben bu bu ikilemi hiç çözemedim.

Kusura bakmayın ama hep aklıma takılmışdır bu x bir insan Allah inancı olmayan x bir insanı üstadım diye tanıtır.Laf başı geldimi üstadım diye tanıtan insan Allah rahmet eylesin,Allah şifa versin,Allah yolunu açık etsin vsvs. gibi cümleler kurar.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Valla ben bu bu ikilemi hiç çözemedim.
Yokmu bu ikilemin ne olduğunu bilen bir renkdaş,ciddi soruyorum dalga geçmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt