Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Yokmu bu ikilemin ne olduğunu bilen bir renkdaş,ciddi soruyorum dalga geçmiyorum?

Kewell,Baros,Neill müslüman mı? Ve ya ateist olmadıklarını nerden biliyorsunuz? Onlar sakatlanmasın diye sen Allah korusun demiyormusun.O adamda bilimadamının dinine bakmadan savunuyordur.Herşey din mi? İnanmayaların kendi sorunu.

Hayır öyle demeye çalışmadım.

Bir insan Allah inancı olmayan birine neden üstadım der veya över sence?

Belki dini yönden bakmıyordur, yaptıklarına, icraatlarına, dünyaya neler kazandırdığına filan bakıyordur:)

Hayır öyle demeye çalışmadım.

Bir insan Allah inancı olmayan birine neden üstadım der veya över sence?

Çünkü Stephan Hawking bu dünyaya çok şey kazandırmış, hayatını bilime adamış bir insan.

Hacı-Hoca takımından insanlara mı üstad diyeceğiz?

Stephan Hawking'te ağlayarak para toplasaydı,o da üstad olurdu beyler:D

Gerçek bir müslümanın efendisi hz:muhammed(sav),dir.

Benim değil. Müslümanlık ve inanç olarak dünyaya büyük bir yenilik getirmiş olabilir.

Ancak İslam, bilim gibi aşama kat-edecek bir olgu değildir. İnanca göre, Kuran-ı Kerim zaten bütün dini anlatmaktadır.

Bu yüzden bilim benim için daha önemlidir. Çünkü daha yapılacak çok iş vardır.

Einstein - Richard Feynman - Oktay Sinanoğlu - Stephan Hawking gibi insanlar benim için daha özel ve üstaddır.

Benim değil. Müslümanlık ve inanç olarak dünyaya büyük bir yenilik getirmiş olabilir.

Ancak İslam, bilim gibi aşama kat-edecek bir olgu değildir. İnanca göre, Kuran-ı Kerim zaten bütün dini anlatmaktadır.

Bu yüzden bilim benim için daha önemlidir. Çünkü daha yapılacak çok iş vardır.

Einstein - Richard Feynman - Oktay Sinanoğlu - Stephan Hawking gibi insanlar benim için daha özel ve üstaddır.
Bunu ben gerçek müslümanım diyenler için demiştim zaten;)

Bunu ben gerçek müslümanım diyenler için demiştim zaten;)

Zaten tamamen bilinen ve aşama kat-edecek bir olgu değildir din. Bu nedenle hala üstünde "bir şey keşfettim" gibi hurafelerle televizyon kanallarını dolaşan, kitaplar yazan aptallara hürmet edemeyeceğim.

Dinler ve doğal olarak Müslümanlık, başlangıç-gelişme-sonuç piramidini yaşamıştır.

Ancak bilim hala gelişme kısmında, belkide hala başlangıç kısmındadır. Bu yüzden bilime verdiğim önem, dinden daha fazladır.

Metn Çay insanların inançlarından sanane kardeşim. Kaç kere uyardım seni. Ama sen aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun. Ateistin bilmem nesin sanane arkdaşım. Yeter ya !

Zaten tamamen bilinen ve aşama kat-edecek bir olgu değildir din. Bu nedenle hala üstünde "bir şey keşfettim" gibi hurafelerle televizyon kanallarını dolaşan, kitaplar yazan aptallara hürmet edemeyeceğim.

Dinler ve doğal olarak Müslümanlık, başlangıç-gelişme-sonuç piramidini yaşamıştır.

Ancak bilim hala gelişme kısmında, belkide hala başlangıç kısmındadır. Bu yüzden bilime verdiğim önem, dinden daha fazladır.
Dinin aşama kaydettiğini görmen için yani bu dünyada yaptıklarına ceap bulman için ölmen gerekir acele etme buna.Ayrıca hz:muhammedi reddederek seninle bahsettiğim ikilem hakkında konuşacak bir şey bırakmadın yani rengini belli ettin.

Metn Çay insanların inançlarından sanane kardeşim. Kaç kere uyardım seni. Ama sen aynı şeyleri yapmaya devam ediyorsun. Ateistin bilmem nesin sanane arkdaşım. Yeter ya !
Benim derdim kimsenin inanışı falan değil müslüman olmadığı halde müslümanmış gibi görünmeye çalışması bir kişinin sadece takıldığım nokta bu.

Dinin aşama kaydettiğini görmen için yani bu dünyada yaptıklarına ceap bulman için ölmen gerekir acele etme buna.Ayrıca hz:muhammedi reddederek seninle bahsettiğim ikilem hakkında konuşacak bir şey bırakmadın yani rengini belli ettin.

Hz. Muhammed için ne dedim?

Bak tekrar yazıyorum,

Müslümanlık ve İnanç adına, dünyaya büyük bir yenilik getirmiştir.

Evet ve fakat dinler, piramidi tamamlamıştır. Nedir bu piramit? Başlangıç, gelişme, sonuç.

Kuran-ı Kerim ve akabinde gelişen olaylarla sonuçlanmıştır din. Sen hala yeni bir sure, yeni bir ayet, yeni bir peygamber bekliyor musun? Hayır.

Hz. Muhammed görevini tamamlamıştır.

Ancak bu dünyada bilim hala gelişme belkide hala başlangıç noktasındadır.

Bilimide sonuçlandırmak için çaba sarfeden, hayatını buna adıyan herkes benim için özel ve üstaddır.

Benim derdim kimsenin inanışı falan değil müslüman olmadığı halde müslümanmış gibi görünmeye çalışması bir kişinin sadece takıldığım nokta bu.

Sanane kardeşim. Din polisi misin ? Sanal ortam burası burada herşeyin gerçek olması imkansız.

Hz. Muhammed için ne dedim?

Bak tekrar yazıyorum,

Müslümanlık ve İnanç adına, dünyaya büyük bir yenilik getirmiştir.

Evet ve fakat dinler, piramidi tamamlamıştır. Nedir bu piramit? Başlangıç, gelişme, sonuç.

Kuran-ı Kerim ve akabinde gelişen olaylarla sonuçlanmıştır din. Sen hala yeni bir sure, yeni bir ayet, yeni bir peygamber bekliyor musun? Hayır.

Hz. Muhammed görevini tamamlamıştır.

Ancak bu dünyada bilim hala gelişme belkide hala başlangıç noktasındadır.

Bilimide sonuçlandırmak için çaba sarfeden, hayatını buna adıyan herkes benim için özel ve üstaddır.
Din senin keyfine güncellenecekmi?Gelişme olmuyormuş dinde?Din araç değil amaçdır yaşama tarzındır.Sanki bir icat bulunmuş onun modası geçti artık gibi konuşmuşsun.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt