Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Stephen Hawking "Tanrıya gerek kalmadı"

Transfer Nöbeti topiğini tekrar açın, yoksa millet birbirini yiyecek :lol:

Hem ateist olan insanları savunuyorsun hem Allah,dan sonumuzun hayır etmesini istiyorsun.Çok garip bir çelişki var sanki.Bu çelişki tez konusu olmalı bence.

yoruma bak çay demle.İnsanların inançlarını sorgulamak sana düşmez.Tanrıya hesabını gider onlar verir.Ateist deist vesaire.İnsan olsun benim umrumda değil.Ateist insanları böyle küçümsemek çok ayıp.Onlar senin dinine küfür etmiyorsa senin de konuşma hakkın yok.

Bilim,Felsefe ve Din aynı anda tartışılmaz agalar,bunu bilir bunu söylerim.

insanlar konuyu birbirlerine hakaret boyutuna kadar taşımışlar. Hatta yetmemiş işin içine politika bile girmiş. Bu kadar stres yapılacağını bilseydim açmazdım konuyu.

yoruma bak çay demle.İnsanların inançlarını sorgulamak sana düşmez.Tanrıya hesabını gider onlar verir.Ateist deist vesaire.İnsan olsun benim umrumda değil.Ateist insanları böyle küçümsemek çok ayıp.Onlar senin dinine küfür etmiyorsa senin de konuşma hakkın yok.
Ateisforuma gir nasıl küfrettiklerini gör dış dünyada müslüman makyajıyla geziniyor çoğu.

Metin napmayı planlıyorsun,burdan mesaj kasarak herkesin fikrini değiştirebileceğini mi ya da kendi fikrini tek gerçekmiş gibi kabul ettirebileceğini mi ? Tamam düşünceni beyan ettin,tartışıldı falan da uzatmayalım,gereksiz,boşa.

Naparsınız kafasını mı kesersiniz (: Kolunu mu kesersiniz.

Vallaha sizin gibi insanlar olduğundan millet ateistliğini gizliyor

Ayıp gizlenir kardeşim ya...Allah akıl vermiş onlar gitmiş boşa kullanmış toplumun suçu mu..Birde yarım beyinleriyle dini sembollere lakap takmalar kısaltmalar falan olunca ee tabi hassasiyetleri olan bir toplumda gizli kalmalarına yol açıyor..

Ayıp gizlenir kardeşim ya...Allah akıl vermiş onlar gitmiş boşa kullanmış toplumun suçu mu..Birde yarım beyinleriyle dini sembollere lakap takmalar kısaltmalar falan olunca ee tabi hassasiyetleri olan bir toplumda gizli kalmalarına yol açıyor..

Şimdi ateistler kafasını kullanmamaış diyorsun

o zaman ben de inananlar kafasını kullanmamış derim.

Hİç bi hakaret olmadan tartışma olmaz mı ?

Karşıma dikilmiş yada arkamdan inancıma küfredemezsin.Bende seninkine etmem orta yolu buluruz.

İnanca küfredenin zaten aklı yoktur. Adı üstünde inanç bu. Ben birisine Fenerbahçeli diye, Yunan diye, Hristyan diye, Müslüman diye hakaret edersem, akıl olmaz tabi. Ama burda mesele başka bir nokta. Bir savcı bile dövülebiliyor oruc tutmuyor diye. Açıkcası ben inanmadığımı söylüyorum ama benim bulunduğum ortam farklı. Erzurum'da Yozgat'ta Bingöl'de inanmadığımı açıkça belirtmezdim. Benim inanmamam insanlara küfür etkisi yaratabiliyor. Allah yoktur demek ki benim bunu demem en büyük hakkım, Türkiyedeki insanların birçoğunun gözünde cinayet sebebi. Bunun üstüne neden insanlar saklıyor denilmez. Haksızlık olur

Herkes benim bulunduğum ortamda değil..Sadece İStanbul yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt