Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumcanak Onyekuru'yu kaçıracak adam aramaktayız. Belhandanın paralel evrene attığı paslara güven olmadığı için Seri mi kalsın, Nzonzi mi kalsın, ikisi birden mi gitsin diye dert sahibi olduk.Nzonzi eğer özür dilerse kadroda kalabilir. Geniş kadro işimize yarar.
Onyekuruyu iyi kaçıracağını düşünüyorum.
Ben olumsuz değilim Mert, sadece olduğundan fazla anlam yüklenmesine karşıyım. Feghouli ile falan kıyaslamak ne derece doğru ki ayrıca faydalı olacaktır. Ama sonra hayal kırıklığı yaşamamak için fazla anlam yüklenmesine karşıyım.Forumcanak Onyekuru'yu kaçıracak adam aramaktayız. Belhandanın paralel evrene attığı paslara güven olmadığı için Seri mi kalsın, Nzonzi mi kalsın, ikisi birden mi gitsin diye dert sahibi olduk.
Yalnız Jesse konusundaki olumsuzluğun beni şaşırttı Levent renkdaşım. Bence biraz haksızlık ediyorsun adamın bir maliyeti de olmayacak beğenmedin mi hertürlü satarsın. 13 milyonluk Kasımpaşa kazığı değilki bu bedava. Ayrıca ortasaha oynadığı videosuna da bir bak derim adam pas atabiliyor, adam geçebiliyor.
Ben olumsuz değilim Mert, sadece olduğundan fazla anlam yüklenmesine karşıyım. Feghouli ile falan kıyaslamak ne derece doğru ki ayrıca faydalı olacaktır. Ama sonra hayal kırıklığı yaşamamak için fazla anlam yüklenmesine karşıyım.
Eğer geçen seneki reaksiyonu gösterirsek, şampiyon oluruz. Ama bunun için 7 yada 8 maçlık bir seri gerçekleştirmeliyiz. Bunu yaparsak sezon yine istediğimiz gibi gider. Geçen sene bire birde Başakla kapıştık. Bu sene bire bir kalınmaz diye düşünüyorum. Eğer yeni gelenler tam kadroya oturursa istediğimiz gibi alır gideriz.alakasız konu ama lig sonu tahminini merak ettim abi kacıncı oluruz sence ?
Maliyeti cok yüksek oldugundan takim bulamamistir.Artislik yapıyordun?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi