Steven Nzonzi, Fatih Terim'den Özür Dileyip Takıma Dönmek İstiyor!

Kesinlikle reddedilmesi gereken bir durum. Defolsun gitsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nzonzi eğer özür dilerse kadroda kalabilir. Geniş kadro işimize yarar.
Onyekuruyu iyi kaçıracağını düşünüyorum.
Forumcanak Onyekuru'yu kaçıracak adam aramaktayız. Belhandanın paralel evrene attığı paslara güven olmadığı için Seri mi kalsın, Nzonzi mi kalsın, ikisi birden mi gitsin diye dert sahibi olduk.

Yalnız Jesse konusundaki olumsuzluğun beni şaşırttı Levent renkdaşım. Bence biraz haksızlık ediyorsun adamın bir maliyeti de olmayacak beğenmedin mi hertürlü satarsın. 13 milyonluk Kasımpaşa kazığı değilki bu bedava. Ayrıca ortasaha oynadığı videosuna da bir bak derim adam pas atabiliyor, adam geçebiliyor.

Uza diyebilecek bir durumda degiliz. Kiran kirana bir ikinci yarı bizi bekliyor ve bir okadar puan gerideyiz. Bu sene çok pislik dönecek ligte ve biz yine şampiyonluğu sonuna kadar istemeliyiz.

Bu durumda nzonzi gibi bir oyuncuyu (son dunya sampiyonunun final macina cikan oyuncuyu) oyle kolayca kadro dışı birakamayiz. Herkese ihtiyacımız var

Forumcanak Onyekuru'yu kaçıracak adam aramaktayız. Belhandanın paralel evrene attığı paslara güven olmadığı için Seri mi kalsın, Nzonzi mi kalsın, ikisi birden mi gitsin diye dert sahibi olduk.

Yalnız Jesse konusundaki olumsuzluğun beni şaşırttı Levent renkdaşım. Bence biraz haksızlık ediyorsun adamın bir maliyeti de olmayacak beğenmedin mi hertürlü satarsın. 13 milyonluk Kasımpaşa kazığı değilki bu bedava. Ayrıca ortasaha oynadığı videosuna da bir bak derim adam pas atabiliyor, adam geçebiliyor.
Ben olumsuz değilim Mert, sadece olduğundan fazla anlam yüklenmesine karşıyım. Feghouli ile falan kıyaslamak ne derece doğru ki ayrıca faydalı olacaktır. Ama sonra hayal kırıklığı yaşamamak için fazla anlam yüklenmesine karşıyım.

Artislik yapıyordun?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben olumsuz değilim Mert, sadece olduğundan fazla anlam yüklenmesine karşıyım. Feghouli ile falan kıyaslamak ne derece doğru ki ayrıca faydalı olacaktır. Ama sonra hayal kırıklığı yaşamamak için fazla anlam yüklenmesine karşıyım.

alakasız konu ama lig sonu tahminini merak ettim abi kacıncı oluruz sence ?

bazı tipler arda'yı bile affedebiliyor ama nzonzi'ye defol diyor.. Bu adamın gönlüne girilirse, sistem doğru işlerse ligin 3 seviye üstünde.

Nzonzi-Seri-Lemina üçlüsü Henry ve Sarrachi sonrası ligi süpürebilir.

alakasız konu ama lig sonu tahminini merak ettim abi kacıncı oluruz sence ?
Eğer geçen seneki reaksiyonu gösterirsek, şampiyon oluruz. Ama bunun için 7 yada 8 maçlık bir seri gerçekleştirmeliyiz. Bunu yaparsak sezon yine istediğimiz gibi gider. Geçen sene bire birde Başakla kapıştık. Bu sene bire bir kalınmaz diye düşünüyorum. Eğer yeni gelenler tam kadroya oturursa istediğimiz gibi alır gideriz.

Yallah. 5 metrekare de top oynuyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fransadan haberler kötü galiba zonzi... Doğrusunu hoca bilecektir Fatih hocanın kararını destekkeyeceğim eğer doğruysa.

Fatih Terim bu konu hakkında sorun gelince: "Mevcut durumu şu an devam ediyor. Ben özür bekleyen bir insan değilim. Arkadaşlarından dilemesi kafi." dedi.

Ozur dilerse hoca bende beklemiyordum bu Nzonzi adamın kalbine de girer gonlune de girer diye açıklama yapabilir ...

Terimin özür dilemesi gerekmıyor mu böyle top oynattıgı ıcın adamdan

Geri
Üst Alt