steven sadettin saran

Tedesco'ya tez zamanda tekmeyi vuracagini düsünüyorum, devre arasini göremez Tedesco

Fb’ye ılımlı başkan olmaz. O camiada başkanlık yapmak istiyorsan Galatasaray nefretiyle hareket etmelisin. DNA’larına işlemiş bu. Bu da sonunda onu yapacak. Başarısız oldukça Galatasaray ile uğraşacak.

Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın;
Gündüz geceye muhtaç, bana da sen lazımsın!

Yeni düşman, yeni macera...

Baya cöp topcuydu... böyle transferler yapmasi dilegiyle 😬

İyi düşünelim iyi olsun.Geçmişi aratmasın .Gerçekten futbol iklimine kurulu bir takım yönetsin inşallah.Dakika başı TFF yapı GS osu busu şusu demesin.Başkanımızada tebrikler anında aramış.Allah peygamber aşkına gerilmeyelim artık.U19 çıkarmalar ,takımı ligten çekerim demeler , demeler , demeler.Neler gördük yaaa.Yeterrrr.

Gelir gelmez yeniçerileri ayıklar diye düşünmüştüm ama boncuk dağıtmış herkese. Tedesco'yu kovup Aykut'u getirirse 3. bile olabilirler. Sene sonu yine seçim olur, bu sefer Aziz seçilir.

Ali Koç şimdiden saldırıları başlatmış. Koç'un köpekliğini yapan medyada Saran'a akıl almaz saldırılar var. Çok keyifli anlar bizim için. Ali'nin gazabı artık Fb üzerinde. Bize alçakça saldırılırken onun arkasında saf tutuyordu Fb camiası.

Simdi td degisiklik disindan elinden birsey gelmez devre arasi transfer dönemde bakalim J.R abimiz ne yapacak

Seviyorum ben bu adamı.bi sure tedescoyla devam ederim diyormuş

Olmadı Aykut kocaman ve volkan Demirel dediler

Takım Steven‘çiler ile Ali‘çiler arasında ikiye bölünmüş durumda

2. günün şafağında hakkında cia söylentileri çıkmaya başladı. Gerisini siz düşünün.

Geri
Üst Alt