Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
		- 11 Temmuz 2010

- 35.283

- 30.258

- 3.233

Ne söylentisi? Vay arkadaş ne kullanıyor bunlar?2. günün şafağında hakkında cia söylentileri çıkmaya başladı. Gerisini siz düşünün.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne söylentisi? Vay arkadaş ne kullanıyor bunlar?2. günün şafağında hakkında cia söylentileri çıkmaya başladı. Gerisini siz düşünün.
Ankara balgat taki meşhur abd okulunda okumuş deniyor. Yazanların yalancısıyımNe söylentisi? Vay arkadaş ne kullanıyor bunlar?
adamın annesi amerikalı. ismi steven. cia'nin boyle birini ajan olarak kullanacagını sanmıyorum.
george bushAdam birçok ligin turkiye yayın hakkı sahibi. Bu iş icin uluslararası bağlantılar gerekli değil mi? Kim kolaylık sağlamış olabilir?
Balgat'ta öyle bir okul mu varmış? Adı neymiş merak ettim.Ankara balgat taki meşhur abd okulunda okumuş deniyor. Yazanların yalancısıyım
ali koç fenerin anasını s.Ali nin satilmis kalemleri devreye girmis bile, secimden sonra dedim Ali Kaptan bunu rahat birakmaz, basarisiz olsun diye elinden geleni yapar. Biz de bu firsat ile tarihimizin en kolay sampiyonluga yürürüz tabi kendi kendimizi durdurmazsak
Balgat'ta öyle bir okul mu varmış? Adı neymiş merak ettim.
Aynı zamanda skorski ve lockheed martin'in disbürütörüAdam birçok ligin turkiye yayın hakkı sahibi. Bu iş icin uluslararası bağlantılar gerekli değil mi? Kim kolaylık sağlamış olabilir?
S sport un logosu da iç içe geçmiş 3 s harfi ve amerikan bayrağı rengindeAdam birçok ligin turkiye yayın hakkı sahibi. Bu iş icin uluslararası bağlantılar gerekli değil mi? Kim kolaylık sağlamış olabilir?
 Geleli 1 ay olmadı mı bunların? Hepsi maaş değildir herhalde. Yoksa diğer branşlar dahil hepsi aylık 40 milyon euro mu yapıyor?Sadettin Saran: "Geldiğimiz günden beri 39.8 Milyon euro maaş ödedik."
Seçim döneminde maaşlar ödenmemiş gibi bir şeyler vardı.Geleli 1 ay olmadı mı bunların? Hepsi maaş değildir herhalde. Yoksa diğer branşlar dahil hepsi aylık 40 milyon euro mu yapıyor?