STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

bence saha daha temizlenmeliydi sonucta 2-3 saat yagmazdi yagmur.. durmasini bekleyip , sahayi temizleyip oynanmasi gerekiyordu macin. saat önemli degil..

Maçı izlemek için gidiyorsun sonra maç erteleniyor.Tam fuuuuuuluk bir olay.

ulan şu çimin üstüne muşamba koymak zor mu

bu arada olan digiturk play alanlara oldu, yine satin almalari gerekecek sanirim. :asd:

hakemler ve futbolcularda yirttilar, spikerlerde gelmese olurdu yani, özellikle Melih Sendil denen herif sadece bir 10 dakika oradaydi sonra mac ertelendi, adamin sansina tüküreyim.

Maç ertelemeseydı şu an skor kaç kaç olurdu ? :D

Çok sinirliyim 3 kişiyle sopayla saha temizlemeye kalktı yaşlı amcalar olaya bak süper finalmiş.

vay anasını satım be nasıl bir iş kafam attı

Çok sinirliyim 3 kişiyle sopayla saha temizlemeye kalktı yaşlı amcalar olaya bak süper finalmiş.

50 kisi de temizleseydi o mac oynanmazdi. Deli gibi yagiyordu yagmur hala. 5 dakika sonra saha ayni duruma gelirdi

okadar maca hazirlandik lan. sabah neseli fln. uyandik , bugün mac var diye. 2 saat öncesinden yemegimizi falan yedik. evdekileri postaladik , mac ertelendi iyimi.. planlar alt üst oldu.

evde yanliz ne yapacagim lan ben simdi ? :D

Ulan ne güzel stat bombostu nerdeyse :) Dogru dürüst taraftar yoktu. Nerden ciktiysa bu yagmur. Pazartesi dolar stat simdi

hafta içi inönü dolmaz tahminimce

Gooooooooool Meloo 1-0

Talimatname açık ve net hakem tarafından elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edilen maç bir sonra ki gün aynı saate ertelenmesi gereken maç Pazartesi gününe erteleniyor! Tamam aynı saate koyma koy bizim maçı 16:00'a falan.LigTv için kurallar , talimatnameler hiçe sayılıyor!

Bu maç şu koşulda oynansaydı büyük ihtimal berabere biterdi. Ayağa oynayan bir takımız, bizim için zemin kalitesi çok önemli. Şu sahada Riera falan top dahi süremezdi.

Bizi Fener'in galibiyetleri ilgilendirmemeli. Neticede 5 puan öndeyiz.Ben takıma güveniyorum, sağlam bir sahada her türlü yeneriz.

Geri
Üst Alt