Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hep bu galatasaray yapiyor herseyi.kesin savciyi ve tapeleride galatasaray ayarlamistir.
UEFA kupası final maçında da şike varmış çelsiden 5 yiyen arsenali nasıl yeniyo diyolav![]()
valla hic sasirmadim renkdas.bunlar herseyi söyler.baksana aziz babalarinin savunmasi bile bizim maclarbirde medya aziz bey kendini cok iyi savunuyor diyor
![]()
harbiden bunu duydum uydurmuyorum. yani gerçekten bunu dediler![]()

ben daha beter dallamalar gördüm adam diyorduki son dakika hakem Galatasaraya penaltı vermese Galatasaray Arsenali yenemezmiş adama göre penaltıyı cemaat baskısı verdirtmiş....
Ulan bre gerizekalı dedim Galatasaray maçı son dakikada penaltı kazanarak almadı maç uzatmalara gitti ve penaltı atışlarında yendi dedim...
Öyle deyince bu salak durdu kaldı hee öyle olduğunu bilmiyordum dedi![]()

Sudan sebeplerle maç mı iptal edilir la![]()
bu mavi kuş twitterde gs cimbomu takip ediyor olmama rağmen nereye çeksem geliyor!çaresi yokmu arkadaşlar bu mavi kuşu engellemenin???gıcık oldum eskiden 1 saat kalırdım en az forumda şimdi 15 dk da kaçıyorum bu kuşun yüzünden..
bu mavi kuş twitterde gs cimbomu takip ediyor olmama rağmen nereye çeksem geliyor!çaresi yokmu arkadaşlar bu mavi kuşu engellemenin???gıcık oldum eskiden 1 saat kalırdım en az forumda şimdi 15 dk da kaçıyorum bu kuşun yüzünden..
kim bekleyecek simdi yarin aksami yahu..
çaresi yoktur. olmasına da gerek yoktur.
İyi forumlar.
Neden gerek yoktur rahatsız oluyoruz ?