STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş - Galatasaray | 16 Nisan | 20.00

saten garip garip olaylar.

play off biter, "temiz krampon" olayi bitmez. Play off lardan sonra kararlar cikacak

Biz öyle veya böyle Sampionlar liginie gideces :)

yer: kariköy :kupa::gs:

74347641mi0.jpg
:dogrun:

valla hic sasirmadim renkdas.bunlar herseyi söyler.baksana aziz babalarinin savunmasi bile bizim maclar :) birde medya aziz bey kendini cok iyi savunuyor diyor :D

valla hic sasirmadim renkdas.bunlar herseyi söyler.baksana aziz babalarinin savunmasi bile bizim maclar :) birde medya aziz bey kendini cok iyi savunuyor diyor :D

onun savunması Galatasaray'da şike yaptı demek. sürekli bizle ilgili bişeyler ortaya atıyo. Galatasarayda şike yaptı demek zaten başlı başına suçu kabul etmek demektir. yani ben yaptım ama onlarda yaptı anlamına geliyo :D

harbiden bunu duydum uydurmuyorum. yani gerçekten bunu dediler :D

ben daha beter dallamalar gördüm adam diyorduki son dakika hakem Galatasaraya penaltı vermese Galatasaray Arsenali yenemezmiş adama göre penaltıyı cemaat baskısı verdirtmiş....

Ulan bre gerizekalı dedim Galatasaray maçı son dakikada penaltı kazanarak almadı maç uzatmalara gitti ve penaltı atışlarında yendi dedim...

Öyle deyince bu salak durdu kaldı hee öyle olduğunu bilmiyordum dedi :D

Sudan sebeplerle maç mı iptal edilir la :asd:

ben daha beter dallamalar gördüm adam diyorduki son dakika hakem Galatasaraya penaltı vermese Galatasaray Arsenali yenemezmiş adama göre penaltıyı cemaat baskısı verdirtmiş....

Ulan bre gerizekalı dedim Galatasaray maçı son dakikada penaltı kazanarak almadı maç uzatmalara gitti ve penaltı atışlarında yendi dedim...

Öyle deyince bu salak durdu kaldı hee öyle olduğunu bilmiyordum dedi :D

o zaman neresinden uydurmuş penaltıyı :asd:

yogun yagmurdan dolayi zeminde mac oynanmayacak hale geldigini duyan fb liler, saracoglunda kesintisiz sulama islemlerine basladi

bu mavi kuş twitterde gs cimbomu takip ediyor olmama rağmen nereye çeksem geliyor!çaresi yokmu arkadaşlar bu mavi kuşu engellemenin???gıcık oldum eskiden 1 saat kalırdım en az forumda şimdi 15 dk da kaçıyorum bu kuşun yüzünden..

bu mavi kuş twitterde gs cimbomu takip ediyor olmama rağmen nereye çeksem geliyor!çaresi yokmu arkadaşlar bu mavi kuşu engellemenin???gıcık oldum eskiden 1 saat kalırdım en az forumda şimdi 15 dk da kaçıyorum bu kuşun yüzünden..

çaresi yoktur. olmasına da gerek yoktur.

İyi forumlar.

Ctrl + W yapınca sonsuza kadar gidiyor renktas

Beşiktaş'ın işgüzarlığı yüzünden ertelenen bir maç. Tarla gibi stat zeminin var iki branda gersen o stat öyle göl gibi kalmaz. Benim açımdan iyi oldu gerçi, dün olsaydı izleyemeyecektim maçı ama bu akşamki maçtan önce oynamak hem haftasonu oynanacak maça kadar dinlenme süresi kazandırırdı hem de olası galibiyet akşamki maçta rakipleri psikolojik anlamda etkilerdi. Pazartesi akşamına çekilmiş maç hadi hayırlısı.

kim bekleyecek simdi yarin aksami yahu..

Neden gerek yoktur rahatsız oluyoruz ?

Yahu tamam 100 defa tartışıldı zaten, tekrardan tartışmaya gerek yok. Kuş kendi halinde duruyor, zararsız bi şekilde. Eğer okuduğunuz/tıklayacağınız yere konduysa sayfayı yukarı-aşağı kaydırın, kuş hareket etsin, istediğiniz yeri okuyun/tıklayın. Lütfen daha fazla devam etmesin kuş tartışması.

Geri
Üst Alt