STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Haftayada kazandıkmı bu iş biter .

Hayatımda bu tinerci ve ezikler kadar beyin yoksunu güruhlar görmedim.

Ulan şerefsizler Federasyon'u, etik kurulunu, Pfdk'yı, Merkez Hakem Komitesini kendinize göre yonttunuz,

BJK başkanı başkanlığında, Fenerbahçeli futbolcunun avukatından yönetim oluşturdunuz,

Cehennem dibine, amatör lige kadar düşecekken Süper Final oynuyorsunuz,

Hala hakem diyorsunuz, onu diyorsunuz, bunu diyorsunuz.

Ne karaktersiz, ne haysiyetsiz insanlarsınız yahu !!

Ufuk Ceylan'i da cok seviyorum. O da cok cana yakin ve her gol sevincte Muslera her zaman ilk Ufuk'a sariliyor. Cok guzel bu

0000339361.jpg

0000339356.jpg

0000339368.jpg

Bu görüntüleri bir yere kaydedin !!!!

AqoH4KnCMAEU4DF.jpg

ftw1905

Ahahahaha :) Şirketteki 2 eziğe yapabilirim. Geçen konuşuyoruz bize "sizin taraftar yavşşk geçen sene gördük" dedi:) Gereken cevabı verdim merak edilmesin:) "are you pılayır" dedim sustu da....

Ancak yaş gelmiş 30'a hala fener eşyaları ile dolaşıyorlar ben ayıp olur diye giymiyorum misal. Ancak bunlara bir kupa alacağım:) Şirkete ilk geldiğimde şirket önündeki flama alanına şikeli şampiyonlukları sonrası koca koca adamlar utanmadan bayrak astılar:)

Eğer espri kaldıran tiplerse mutlaka 23 nisanda maket kupa ver , yazık sevinsinler :)

Ligtv nin arzusuyla bizim son maçı, Kadıköy e koydular. Maksat heyecan olsun...Bu maçta bu kadar gerginlik oluyorsa, o maçta neler olur ? Umarım iş son maça kalmaz. Bunlar o kadar dolularki, eğer biz orada galip gelip şampiyon olursak, 50.000 kişi sahaya iner. Bir futbolcu sağ kalmaz. Hepsini ezerler...

Bu işler şaka değil. Bir kıvılcıma bakar. Ki o kıvılcım çok kolay parlar. Umarım son maça kalmadan bitiririz işi. Yoksa felaket olur...

Bu arada iyi koyduk teşviktaşa. En zor maçımızdı. Abileri için oynadılar.

ridvanin durumu taa devre arasinda cok kotuydu, kipkirmiziydi, belli ki cok istiyordu Gs piuan kaybetsin

Ulan Nikonla anlaştık bi de, peh.. Hala Siyah-Beyaz fotoğraf çektiriyoruz.. :weqweq:

Nikon yazisi baya guzel duruyor bence :)

Aslan parcalari. Müthissiniz. Haftaya sampiyonluk macimiz. Uefa finali kadar heyecanliyim o mac icin.

Besiktasli eziklere de birsey söylemek istiyorum.

Ulan kücük takim taraftarlari sizi. Ezik tinerciler. Haysiyet yoksunu barzolar. Ne hedefiniz var da cildiriyorsunuz lan?

Kimsiniz siz?

Eboue´ye tas firlatin, adam kafasini tutunca cilgina dönün. Böyle sapiklik var mi ya?

Ezikoglu ezikler

Eğer espri kaldıran tiplerse mutlaka 23 nisanda maket kupa ver , yazık sevinsinler :)

HEr angut kadarlar işte:) 50'lik biri var bugün fener kravatı takmış gelmiş:) Bende 3 ayrı Galatasaray karavatı var. En son giydiğimde okulda sunum yapmıştım öğrenciydim. Aytıp olur rahatsız olan vardır diye giymiyorum düşün yani abi. Angut işte.

Uyarıları dikkate alın lütfen.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Maç linki istemek ve maç linki dağıtmak kesinlikle yasaktır. Kadro vs... gibi dolaylı yoldan link istemek de yasaktır.

HEr angut kadarlar işte:) 50'lik biri var bugün fener kravatı takmış gelmiş:) Bende 3 ayrı Galatasaray karavatı var. En son giydiğimde okulda sunum yapmıştım öğrenciydim. Aytıp olur rahatsız olan vardır diye giymiyorum düşün yani abi. Angut işte.

Eziklik alametleri. Anguttur ne yapsa yeridir.

Olsa bile cok zor pozisyon,kudurmus butin kppekler,:)

Geri
Üst Alt