STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

Bırakın şu mızmızlanmayı,yok play off muş,5 puan farkla şampiyon olamıyorsan hiç olma,sanki önceden biliyorduk 9 puan fark atacağımıza,bir daha diyorum aslında ben içten sevinmiştim play off kararına,tüm kadrosu değişen takım şampiyon olamaz diyordum.Sen şimdiden karalar bağladığına göre güven yok galiba takıma...Maçın başından beri insanın moralini bozmaktan başka birşey yapmadınız,güvenmiyorsanız bir gidin yahu.Aylar sonra ilk sinirlendiren adam olmayı başarttın.Bravo.:) Neyse bu kadardı fazla abartmayacağım.:)

Karalar bağlayan ben miyim? Karalar bağlasam bugün arkadaşıma yarın çıkacak olan fb maçının biletleri için 400tl yollamazdım sanırım.Sen haftaya da bu saatlerde pc başından yazmaya devam et ben sonuna kadar güvendiğim takımımı desteklemek için stadda olucam ;)

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

öyle veya böyle sampiyon biziz, fener sampiyon olsa bile en fazla 2 dakika olur, sonrada UEFA'dan tokat yer oturur

Rıdvan angutu ne şampiyonlar ligi ön elemesinden bahsediyor.

Onları alacaklarını mı zannediyor?

Haftaya Fener'e zorlanacağız gibi,Fatih hoca'ya güvenim tam.

Bizim takımımız Trabzonspor mu? Bize ne, ne halt yiyorlarsa.

Tekrar diyorum (Allah tersini yaşatmasın :) ) şampiyon sahaya çıkmadı daha. Yarın beşiktaş maçına çok daha motive olmuş, sabırsız bir Galatasaray bekliyorum ben. Belki de bizim maçımızın ptesi ye ertelenmesi çok hayırlı oldu. Göreceğiz hep birlikte.

Bizim hesaplarımızda bir şaşma yok. İlk iki hafta kazan, sonra cümbüşü izle :uyy:

Fenerbahçe haketti anlaşılan o ki..

Düğümü ancak biz çözeriz..

Aslanlar gibi yarın çıkıp galibiyetimizi alıp haftayada evire çevire yeneceğiz..

Olay bitecek..

Haftaya Fener'e zorlanacağız gibi,Fatih hoca'ya güvenim tam.

yok yav, bugun trabzon çok kotu oynadi, onun için fener istedigi oyunu rahatlikla oynadi, biz herzamanki futbolumuzu oynayalim rahat yeneriz fbeyi

Fenerbahçe böyle oynarsa UEFA'yı kazanırmış açık ara (!) :)

[video=youtube;LTP2bUJp0TQ]https://www.youtube.com/watch?v=LTP2bUJp0TQ[/video]

Şampiyonluktan ümidi keseceksiniz nerdeyse.Şu videoyu izleyin bir kere :)

Beyler yarınki Sekiztaş maçı ilk final maçımız ve kilit maç. Bu maçı kazandıkmı şikeciler moral olarak da çökecektir. Yönetimimizde hapishane kuşuna cevap versinler. Zira hapishane kuşu Sekiztaşın kendilerine şampiyonluğu getireceğini söylüyormuş: Ateş olmayan yereden duman çıkmaz. Burdan sonra biraz da yönetimimiz sürece müdahil olamalıdırlar. Çünkü yarınki maçta ayak oyunları dönebilir. Bunun olması engellenmelidir

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

Karalar bağlayan ben miyim? Karalar bağlasam bugün arkadaşıma yarın çıkacak olan fb maçının biletleri için 400tl yollamazdım sanırım.Sen haftaya da bu saatlerde pc başından yazmaya devam et ben sonuna kadar güvendiğim takımımı desteklemek için stadda olucam ;)

Sen bana parayı yolla,ben şimdiden Bolu'dan arenaya koşarak gideyim.:)Zaten gidecek adam yok,İstanbul'u bilmem,para da yok.Bir kere arenaya gidememişim.Beni canevimdem vurdun.Yapma bunu.:)

Fenerbahçe böyle oynarsa UEFA'yı kazanırmış açık ara (!) :)

Acayip şişiriyorlar ezikleri. Bugün yine tonla defansta pas hatası yaptılar. Birini Halil, birini Serkan birini de Yalanzinho değerlendiremedi. Ciddi hatalardı bunlar. Skor 0-0'd.

Valla maçta trabzonun oyuncuları maça konsantre olamadan çıkmışlardı.Burak,colman,olcan,halil resmen rezildiler.

Bu arada maçın hakemi tüm takdir haklarını Fenerden yana kullandı.Emreye en az 1 sarı daha vermeliydi (hakeme şekil yaptığı bir pozisyon vardı), ayrıca baroninin colmana arkadan daldığı bir pozisyon vardı direkt kırmızıydı fakat hakem faul bile vermedi.Anlayacağınız TS nin bu maçtan beraberlik alma şansı bile yoktu.

Her şey bizim elimizde, Fatih hocanın takımı iyi hazırlaması gerekiyor.Koca bir sezonun emeği heba edilmemeli.

Ben Fatih hocaya güveniyorum, lig boyunca

Beyler yarınki Sekiztaş maçı ilk final maçımız ve kilit maç. Bu maçı kazandıkmı şikeciler moral olarak da çökecektir. Yönetimimizde hapishane kuşuna cevap versinler. Zira hapishane kuşu Sekiztaşın kendilerine şampiyonluğu getireceğini söylüyormuş: Ateş olmayan yereden duman çıkmaz. Burdan sonra biraz da yönetimimiz sürece müdahil olamalıdırlar. Çünkü yarınki maçta ayak oyunları dönebilir. Bunun olması engellenmelidir

Birşey yapacakları yok. Şikeci Aziz psikolojik olarak saldırıyor işte.

Hakemler ne fazla %30 hata yapsa ,ilk iki macida rahat aliriz .

Hatta Feneri her iki mactada yeneriz ,bekledigimizden daha cok puan toplayacagiz.

Takimimiz futbol oynamaya aç ,guvenim tam

ben haftaya görücem o yobo ile bekiri defanstan top çıkarabiliyorlarmı elmanderin karşısında bu günkü fb düşünüldüğü kadar ii değil burak yılmaz rakibin kucağında oynadı ts ortasahası ölu gibiydi haftaya cuneyt çakır atanmadığı taktirde eze eze yenerik biz bu fb yi

kendi evlerinde maç kaybetmemeleri gerçekten çok ilginç büyü mü yapmış danalar o stada ne yapmış

şu playoff denilen yalan dolan turnuvada şampiyonluğu kaybedersek olacakları düşünmek dahi istemiyorum

Hakemler ne fazla %30 hata yapsa ,ilk iki macida rahat aliriz .

Hatta Feneri her iki mactada yeneriz ,bekledigimizden daha cok puan toplayacagiz.

Takimimiz futbol oynamaya aç ,guvenim tam

Aslında şu kavga olayı süper oldu. Böyle bir ateşleme oldu takım içinde:)

Geri
Üst Alt