İsmail AKBULUT
Kırmızı Üye
- 13 Nisan 2011
- 1.789
- 0
- 996
Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan
Karalar bağlayan ben miyim? Karalar bağlasam bugün arkadaşıma yarın çıkacak olan fb maçının biletleri için 400tl yollamazdım sanırım.Sen haftaya da bu saatlerde pc başından yazmaya devam et ben sonuna kadar güvendiğim takımımı desteklemek için stadda olucam
Bırakın şu mızmızlanmayı,yok play off muş,5 puan farkla şampiyon olamıyorsan hiç olma,sanki önceden biliyorduk 9 puan fark atacağımıza,bir daha diyorum aslında ben içten sevinmiştim play off kararına,tüm kadrosu değişen takım şampiyon olamaz diyordum.Sen şimdiden karalar bağladığına göre güven yok galiba takıma...Maçın başından beri insanın moralini bozmaktan başka birşey yapmadınız,güvenmiyorsanız bir gidin yahu.Aylar sonra ilk sinirlendiren adam olmayı başarttın.Bravo.Neyse bu kadardı fazla abartmayacağım.
![]()
Karalar bağlayan ben miyim? Karalar bağlasam bugün arkadaşıma yarın çıkacak olan fb maçının biletleri için 400tl yollamazdım sanırım.Sen haftaya da bu saatlerde pc başından yazmaya devam et ben sonuna kadar güvendiğim takımımı desteklemek için stadda olucam