STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

spiker bi sus birader ya

Zaten şikeciler 5 puan farkı kapatıp dürüstçe oynayıp şampiyon olurlarsa haketmiş demektirler.Şampiyon olmak istiyorsan evinde febeyi yenecen arkadaş,başka yolu yok,yenemezsen de hiç süper final ayaklarına yatmayacaksın.

Şikebahçe hakkıyla oynayıp yenip şampiyon bile olsa haketmiş sayılmaz. Çünkü kurallara göre zaten buralarda olmaması gerekirdi.

fener 2 maç kazanıcak play offta biri bu maçtı diğeri evindeki bjk maçı..

Bekir bariz faul yapmış.

9 puanlik fark, 1 hafta icinde 1 puan'a indi. Senin gibi federasyonun ben... !!!

0,5 puani saymayin, nasil olsa bir anlami yok.

Biraz düzgün pas yapabilen her takim bu FB'yi dagitir. Adamlar pres ve topu öne sisirmek disinda hicbir sey yapamiyorlar. Zaten bu yüzden de biz iki macta da bunlari dagittik.

Zaten şikeciler 5 puan farkı kapatıp dürüstçe oynayıp şampiyon olurlarsa haketmiş demektirler.Şampiyon olmak istiyorsan evinde febeyi yenecen arkadaş,başka yolu yok,yenemezsen de hiç süper final ayaklarına yatmayacaksın.

Heee 34 hafta ligin anasını ağlatıcan ama deplasmanda fbyi yenemezsen şampiyon olamıcan.İlginç bi sistem tabi :confused:

haftaya beklerizzzz

Ts bize karşıda iyi değildi ki onlardan hiç bir beklentim yoktu bugün açıkçası. Bizim maçta 90 dk yattılar adamlar çok enteresan bir gol atıp onun üstüne yatma gibi bir oyun planları vardı. Onlara puan kaybetmemizin nedeni bizdik. Çok kötü oynadık o gün ha galipte gelebilirdik eğer M.Batdal o golü atsa idi , ama o adamada kızamıyorum. Neyse yapcak birşey yok. Yarın ki maç önem kazandı eğer yarın kazanırsak , h.sonu şikecilere koyar geçeriz bu işte biter NOKTA.

şikeciler ne zaman hakkıyla maç kazanmış la

Bir kere puan farkı zaten 5 değil. 34 hafta oynamışsın 9 puan fark açmışsın, hadi bir daha oynayın ama senden biraz da puan silelim denilen bir ligde fenerbahçe isterse 6 maçı da kazansın hiçbir şeyi haketmiş değillerdir.

Ts bize karşıda iyi değildi ki onlardan hiç bir beklentim yoktu bugün açıkçası. Bizim maçta 90 dk yattılar adamlar çok enteresan bir gol atıp onun üstüne yatma gibi bir oyun planları vardı. Onlara puan kaybetmemizin nedeni bizdik. Çok kötü oynadık o gün ha galipte gelebilirdik eğer M.Batdal o golü atsa idi , ama o adamada kızamıyorum. Neyse yapcak birşey yok. Yarın ki maç önem kazandı eğer yarın kazanırsak , h.sonu şikecilere koyar geçeriz bu işte biter NOKTA.

Eheehe tamam.

Soruyorum size maçın yaklaşık 60dk sı mahalle maçı gibi. NE ezikler ne TS adam gibi pas-varyasyon yapmadı, yapamadı.

Heee 34 hafta ligin anasını ağlatıcan ama deplasmanda fbyi yenemezsen şampiyon olamıcan.İlginç bi sistem tabi :confused:

Ya kim biliyordu ikinciye 9 üçüncüye 20 küsür puan fark atılacağını.Hatta ben sevinmiştim çünkü tüm kadrosu değişen bir takım şampiyon olamaz diyordum,Fener birinci bitirir diyordum şike gazıyla.

Ezikler 8 puanlik galibiyet aldi.

İngiltere ligi ile Türkiye ligi arasında ki fark izlediğim kanalların farkından anlaşılıyor .Bizi HD diğer çaydanlıkla çekiliyor.Cidden bu kadar nüfus ile Türkiye bu şarlatanlığı haketmiyor.

Trabzonspor sahanın her alanında şikebahçeyi rahat bıraktı. Yarın mutlaka kazanmalıyız siyah beyaz şikecilere karşı.

ota b.ka kart veriyo buda anasını satıyım

eziklerin yandaş medyası, sekiztaş maçının durumuna göre arenadaki maçı yüzyılın maçı,favori galatasaray deyip bizide bi güzel uyutup,maçtan öncede dostluk adı altında bir alkış kampanyası başlatırlar ki,bu yavşaklara karşı açıkgöz olmalıyız.

Geri
Üst Alt