STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

yazik lan yazik bize karsi oyniyan trabzon bumu?

Yarın ki maçın önemi yok gözümde, psikoloji için diyorsanız haftaya eze eze yeneceksin ki kalmayacak psikoloji misikoloji..

Aynen bu sezonki diğer maçlardan sonra eziklerin '' bunlar bizi her türlü ezer '' diye kendi kendilerine söylenmelerini sağladığımız gibi..

Ya kim biliyordu ikinciye 9 üçüncüye 20 küsür puan fark atılacağını.Hatta ben sevinmiştim çünkü tüm kadrosu değişen bir takım şampiyon olamaz diyordum,Fener birinci bitirir diyordum şike gazıyla.
O kadar farkı kendin de biliyosun ondan sonra çıkmış şampiyon olmak için onları kendi evlerine de yenemezsek play off diye sallamıcakmışız.Bş git işine Allahını seversen.

colman ve serkan bizim maça bilenin artık görevinizi yaptınız :)

bitti

hakem ince ince doğradı trabzonu yazıklar olsun bizi şampiyon yapmayacaklar

hamsilere bak lan biriniz hırs yapın sert girin ne bileyim seyirciyi gerin yok hepsi süt dökmüş kedi gibi

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Fener'e koydugumuz ân puan farki yine 5 olacak.

Ezikler 8 puanlik galibiyet aldi.

Hepsi faso fiso iki maçı kazandıkmı isterse bir süper final daha yapsınlar. Her türlü şapmiyon oluruz. Burada temel amaç şu olmalı Şikebahçenin yandaşları(sekiztaş ve ts) deplasmada içerde yenmek.

O kadar farkı kendin de biliyosun ondan sonra çıkmış şampiyon olmak için onları kendi evlerine de yenemezsek play off diye sallamıcakmışız.Bş git işine Allahını seversen.

Fenerin yerinde biz olsaydık sallayacak mıydın ? Sene başında mı anlamıştın 9 puan fark atacağımız.

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 15 Nisan

Parçaladılar resmen .

Bu macta $ike yoksa bende birsey bilmiyorum, ozellikle Colman icin ozel parantez acmak gerek...

Sikebahce her zaman ki gibi oynadi, karsilarinda rakip olmayinca iyi gorunduler o kadar. Abartmayin bu kadar.

Çok büyük öz güven kazandılar. Hayırlısı olsun.

Trabzon resmen ezildi. Perişan ettiler. Colman geçen seneki Korcan'dan daha çok şaibeli bir oyun sergiledi.

:asd: millet başlamış "şampiyonluk gitti" demeye, yuh yani biz evimizde yenemeyecek miyiz bu trabzonu sanki , beşiktaşı göreceğiz yarın nasıl oynayacaklar, merak etmeyin bize karşı iyi oynarlarsa fenere de aynı şekilde oynarlar gereksiz panik yapmayın

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

olcanı iyi ki almadık adam her fener maçında yatıyor karaktersiz. colman da bir tek galatasaray maçlarıda yıldızlaşıyor. trabzon hucüm yönünden berbattı bizim maçta direnirler artık

Geri
Üst Alt