- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
Colman + Burak + Giray dan yatis şov. Gerizekali herifler,sattilar maci
Sent from my HTC Incredible S
Sent from my HTC Incredible S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen bana parayı yolla,ben şimdiden Bolu'dan arenaya koşarak gideyim.Zaten gidecek adam yok,İstanbul'u bilmem,para da yok.Bir kere arenaya gidememişim.Beni canevimdem vurdun.Yapma bunu.
![]()
aha Bolulutoprak naber ¿
yalniz senin mesejlar biraz kabarik o yuzden tepki aldin .
1. Hakem maci iyi yönetti. Kimse birsey diyemez
2. Trabzonspor'un capi bu kadarmis iste. Bize de zaten hileyle gol atabildiler sadece. Pozisyonlari bile yoktu. Mucadele etmislerdi sadece. Biz kötüydük.
3. Fenerbahce iyi oynadi valla bugün. Onlar da istiyor
4. Arena'daki mac herseyi belirleyecek haftaya.
5. Besiktas'i yenersek sampiyonluk macimiza cikariz. Yenilirsek ama Fenerbahce'yi yenersek, yine büyük avantaj yakalariz, ama heyecan biraz devam eder.
Yıllar boyu forumda bir Bolulu gördüm ya,gam yemem artık.![]()
Yok ya,aslında tepki alacak birşey demiyorum,yüz yüze konuşmuyoruz diye böyle oluyor.![]()
Dec 2008 girisliyiz ikimizde![]()
gerci ne soyleyeyim 8 yildir boluda degilim anca ziyaret falan hesebai hatta 9 yil![]()
1. Hakem maci iyi yönetti. Kimse birsey diyemez
2. Trabzonspor'un capi bu kadarmis iste. Bize de zaten hileyle gol atabildiler sadece. Pozisyonlari bile yoktu. Mucadele etmislerdi sadece. Biz kötüydük.
3. Fenerbahce iyi oynadi valla bugün. Onlar da istiyor
4. Arena'daki mac herseyi belirleyecek haftaya.
5. Besiktas'i yenersek sampiyonluk macimiza cikariz. Yenilirsek ama Fenerbahce'yi yenersek, yine büyük avantaj yakalariz, ama heyecan biraz devam eder.
Sen bana parayı yolla,ben şimdiden Bolu'dan arenaya koşarak gideyim.Zaten gidecek adam yok,İstanbul'u bilmem,para da yok.Bir kere arenaya gidememişim.Beni canevimdem vurdun.Yapma bunu.
![]()