STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Colman + Burak + Giray dan yatis şov. Gerizekali herifler,sattilar maci

Sent from my HTC Incredible S

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 15 Nisan

Sen bana parayı yolla,ben şimdiden Bolu'dan arenaya koşarak gideyim.:)Zaten gidecek adam yok,İstanbul'u bilmem,para da yok.Bir kere arenaya gidememişim.Beni canevimdem vurdun.Yapma bunu.:)

aha Bolulu :) toprak naber ¿

yalniz senin mesejlar biraz kabarik o yuzden tepki aldin .

Cevap: STSF 11/12 H:1 | Fenerbahçe 2-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

1. Hakem maci iyi yönetti. Kimse birsey diyemez

2. Trabzonspor'un capi bu kadarmis iste. Bize de zaten hileyle gol atabildiler sadece. Pozisyonlari bile yoktu. Mucadele etmislerdi sadece. Biz kötüydük.

3. Fenerbahce iyi oynadi valla bugün. Onlar da istiyor

4. Arena'daki mac herseyi belirleyecek haftaya.

5. Besiktas'i yenersek sampiyonluk macimiza cikariz. Yenilirsek ama Fenerbahce'yi yenersek, yine büyük avantaj yakalariz, ama heyecan biraz devam eder.

trabzon top mop oynamadı, bize gelince kudururlar, kendi göbeğimizi kescez artık.

bu fenerbahçenin kupa yorgunluğu olayının yalan olduğunu görmüştür bazı arkadaşlar diyorlardı ki 90 dakikanın üstüne 30 dakika oynarsan sahada duracak halin kalmaz trabzon maçında...

yalan o kupa yorgunluğu olayı..

aha Bolulu :) toprak naber ¿

yalniz senin mesejlar biraz kabarik o yuzden tepki aldin .

Yıllar boyu forumda bir Bolulu gördüm ya,gam yemem artık.:)

Yok ya,aslında tepki alacak birşey demiyorum,yüz yüze konuşmuyoruz diye böyle oluyor.:)

2. Trabzonspor'un capi bu kadarmis iste. Bize de zaten hileyle gol atabildiler sadece. Pozisyonlari bile yoktu. Mucadele etmislerdi sadece. Biz kötüydük.

5. Besiktas'i yenersek sampiyonluk macimiza cikariz. Yenilirsek ama Fenerbahce'yi yenersek, yine büyük avantaj yakalariz, ama heyecan biraz devam eder.

Onur 1.ci madden yanlış.

3.madde ise eksik. "Kötünün iyisi" idi sahada. Bir ton defans hataları yaptılar. Biraz daha canlandır gözünde. Birde attıkları goller organize-baskı golleri değil. Biri uzaktan şut, biride TS çıkarken saçma bir top kaptırdı.

Haa şu doğru istekliydiler. Mücadele ettiler. Ancak TS çok kötüydü.

Beşiktaş maçının önemi daha da arttı.

Fener ayni futbolunu bize karsida oyna, butun kozlarini dok canim, melocan elinde siringala oynuyacakmis dikkat et. ;)

şükrü saraçoğlunda hakemler takdir haklarını genelde fenerbahçeden yana kullanıyor nedenini anlamadığım bir şekilde

yarın bjk yi yen haftaya fb yi yen bu lig bitsin

Yıllar boyu forumda bir Bolulu gördüm ya,gam yemem artık.:)

Yok ya,aslında tepki alacak birşey demiyorum,yüz yüze konuşmuyoruz diye böyle oluyor.:)

Dec 2008 girisliyiz ikimizde :D

gerci ne soyleyeyim 8 yildir boluda degilim anca ziyaret falan hesebai hatta 9 yil :D

sabri kadro dışı kaldı haberleri var ekşide bilgisi olan varmı

Hakemlik bir olay yoktu.Rezil kepaze etti Trabzon'u Fener

41 maç kendi evinde genelde kaos futbolu oynayarak kaybetmeyen rezil bir takım...

(Türk futbolunun geldiği nokta ve özeti budur bence)

Dec 2008 girisliyiz ikimizde :D

gerci ne soyleyeyim 8 yildir boluda degilim anca ziyaret falan hesebai hatta 9 yil :D

Olsun havasını soluman yeter kardeş.:) Hadi ben çıkıyorum artık,iyi bak kendine.:)

bunlar bu balla şampıyonda olurlar gram futbol oynamadan macları kazanıyorlar bize köpek kesilen ts bunlara leş gıbı oynuyor olcan denen şerefsiz resmen fenere yatmaya gelmiş bizim macta izleyim köpek olur

Hakem maçı nasıl iyi yönetti yahu.Ondan sonra ben gerçekleri görmeyen taraftarımız var diyorum kızıyorsunuz.

Tekrar söylüyorum bu adamların kendi sahalarında bu kadar uzun süre yenilmemelerinin en büyük etkenlerinden biri hakemlerdir.Deplasmanlarda rezil olan bu takımın evinde bu kadar büyük seri yapmasının açıklaması yok.

emre ve caner denen iki karektersize o yaptığı hareketlerden dolayı dünyanın heryerinde,bucağında,dağında,tepesinde sarı kart verilir.Ama bu adamlara verilmiyor.Şu hareketi Galatasaray dahil türkiyede hangi takımın oyuncusu yaparsa yapsın kartı görür,ama bunlar görmüyor.

Yemin ederim o Burağa yapılan fauller yol olur.Israrla çalmadı.Yani tartışmak için penaltı,Ofsayt falan olmasına gerek yok.Resmen doğradı hakem.

İşte taraftarımızın büyük bölümü bunları göremediği için bunun önüne geçemiyoruz.

Yönetim ve medyadaki Galatasaraylılar zaten Allaha emanet.Senelerdir bu filmi izliyoruz.

Çok yakında heleki bu şaöpiyonluk kaçarsa olacakları düşünemiyorum.Zaten bu fener bu zihniyetle yönetilmeye devam eder,bu medyada bu kadar şerefsiz ve kör olursa bu ülkede çok kan akar.

Sen bana parayı yolla,ben şimdiden Bolu'dan arenaya koşarak gideyim.:)Zaten gidecek adam yok,İstanbul'u bilmem,para da yok.Bir kere arenaya gidememişim.Beni canevimdem vurdun.Yapma bunu.:)

Bende istanbulda yaşamıyorum ki? Eskişehirdeyim ve bu ay ki bursumu haftaya olan maça ve sonuna kadar güvendiğim takımım için ayırdım.

Geri
Üst Alt