Hasan Hazara
10 Numara!
- 28 Aralık 2008
- 11.534
- 417
- 1.878
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
salman sen elviya misin
yoksa cinlerin mi var
salman sen elviya misin
yoksa cinlerin mi var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O hataları Ujfalusiye bağlıyorum, bence maçın yıldızılarından Semih.
Fiksitür avantajı hala elimizde işi kadıköye bırakmayabiliriz inşallah deplasmandaki trabzon maçında sokrun çıkmazza bu işi yine bitiririz kargalar bir maçta fenere çelme takar o kadarda mal değillerdir heralde
Başka bir hoca olsaydı böyle bir avantajla sahaya çıkmışsa kontraatak golü yemezdi.
2 kontraatak, 2 gol.
2'si de maç berabereyken ve sen 5 puan öndeyken.
Başka bir hocada takımı buralara getiremezdi.
O bastırdığımızda o pozisyonlardan biri gol olsa burda helal olsun Fatih Hocam diye geziyordun.
Semihe sahip çıkın be.Bu çocuk daha 20 yaşında.Aydın belki de kaldıramadı ama form grafiği çok yüksekti ve alınması gerekiyordu.
Atamayana atıyorlarmış.Fenerliler sevinebilirler.Ama şampiyonluk şarkıları için çok erken.Papaz her gün pilav yemez.Bu futbolu oynarsanız biz değil bugsaşspor bile takar size
salman sen elviya misin
yoksa cinlerin mi var
Bir taraftan şöyle düşünüyorum;
Bu işte Lick Tv parmağı var, hemde kocaman...
Play-Off sonuna kadar heyecanı devam ettirmek adına senaryo bunlar...
Çünki yensek olay bitiyor...
Kim Lick Tv alır kim izler kim ilgilenir bu işlerle.
Kim Tv izler... Kim TV de malum program aralarındaki reklamları izler...
Kİm ????? Hiç kimse !!!!
Bunu yapmış olabilirler ama ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum...
Çünki onların derdi para... Ruhlarını satmışlar para karşılığı...
Lick Tv orasına karışmaz... Karışırsamı ?
Neyse şimdilik bu kadar yazıyorum... Sonrasını siz tahmin ettiniz zaten...
Beceriksizliğimizi,Fener'in balını lick tv'ye yıkmak saçmalık.
Sadece Aydın o golleri atsa farklı kazanıyorduk.
abicim herşeyide lig tvye bağlamayın o girdiiğimz pozisyonların yarısını değerlenirsek fark atmıştık adamlara olmuyunca olmuyo
----
İşte bence bu maça yapılabilecek en doğru yorum budur...
Balı falan bırakın kardeşim... Güçlüysen , güçlü olduğunu iddaa ediyorsan atıp geçeceksin.
Yemişim balını...
Necatinin gol çizgisinden dürtemediği top mu bal, Engin'in kalenin karşısından yapamadığını çaprazdan yapmaya çalışmasımı bal, 1.golün kopyasını 2.gol olarak yemek mi bal...
Sen bunları yap sonra galibiyet bekle... Kalenin dibinden atama , sonra balını bilmem ne yapayım...
Bu maçın tek sorumlusu ; ruhlarını Floryada bırakmış futbolculardır , ardındanda aynı hastalığı nükseden FT hocadır...
nokta..............................
haa bide şu var,sen gidersin feneri kadıköyde yenersin kupayı kaldırırsan asrın kapağınıda fenere takmış olursun..ne 6-0 kalır nede bal kaymak..böyle bir durumda var..