STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

salman sen elviya misin

yoksa cinlerin mi var

bukadar bal.. ben hayatimda ne gördüm nede duydum

Fiksitür avantajı hala elimizde işi kadıköye bırakmayabiliriz inşallah deplasmandaki trabzon maçında sokrun çıkmazza bu işi yine bitiririz kargalar bir maçta fenere çelme takar o kadarda mal değillerdir heralde

Başkalarından medet ummaya gerek yok. Kadıköy'de kaldıracağız kupayı !

rıdvanda buldu ortamı feneri gönüller affetti bu maçla diyor..Allahım ya bu ne yüzsüzlükdür bu ne yağ gibi üste çıkmadır..

Başka bir hoca olsaydı böyle bir avantajla sahaya çıkmışsa kontraatak golü yemezdi.

2 kontraatak, 2 gol.

2'si de maç berabereyken ve sen 5 puan öndeyken.

Ne kontrası arkadaş.Biri degaj,biri normal atak.

Gardımız düştü ılan gardımız.

Tükürecem böyle işe anasını satim.

Şu yemin ediyorum malex ve volkan olmasa fener bi cacik olmazdı...

Başka bir hocada takımı buralara getiremezdi.

O bastırdığımızda o pozisyonlardan biri gol olsa burda helal olsun Fatih Hocam diye geziyordun.

Doğru söylüyorsun. Ama 5 puan öndeysen ve maç berabereyse kontraatak yememelisin.

Semihe sahip çıkın be.Bu çocuk daha 20 yaşında.Aydın belki de kaldıramadı ama form grafiği çok yüksekti ve alınması gerekiyordu.

Atamayana atıyorlarmış.Fenerliler sevinebilirler.Ama şampiyonluk şarkıları için çok erken.Papaz her gün pilav yemez.Bu futbolu oynarsanız biz değil bugsaşspor bile takar size

Tamam çıkalım da, 2 golde de %100 hatası var. Ziegler'i indirmeye çalıştı, indiremedi o derece. Nasıl kötü pozisyon aldığını anlayın oradan. 2. golde de Henri'yi kaçırdı onun da pası atacağı tuttu.

haa bide şu var,sen gidersin feneri kadıköyde yenersin kupayı kaldırırsan asrın kapağınıda fenere takmış olursun..ne 6-0 kalır nede bal kaymak..böyle bir durumda var..

O 3-0, 4-0, 5-0 hatta 6-0 olur diyen futbol kahinleri boyunun ölçüsünü almıştır sanırım. Size uçmayın dedik, bu bir derbi maç dedik.. Noldu soğudu mu bir yerleriniz. Takımdan çok burada ahkam kesen gereksizlere kızıyorum...

5 puan öndesin sahaya nasil cikiyorsun abi ? ayagi titreyen bizimkiler. neco gol kacirma rekoru fln. kiriyor, rakip titreyecekken bize olan oldu..

afedersin ama kaleciye gol attiriyorsun da bizim golcüler ne ise yarar ? neco ile musleranin yerini degistirsen yeminle bir tane yazardi o pozisyonlardan..

offf offf offf ,olamaz ya

nedense hep bu fairplay bizim sahamızda oluyor. oraya gidince maçtan önce ortam geriliyor bizim hocanın, futbolcunun kafası yarılıyor. Neden? neden rıdvan neden?

Takımımızın oynadıgı futboldan çok memnunum bu futbolla her turlu sampıyon olucagımıza canı gonulden ınanıyorum.Ancak muslera ve semihe bi kaç parantez açmak istiyorum ilk golde bana göre gercekten büyük hatası var 2.golde semihin büyük hatası vardı ancak bunlar bi maçlık hatalardır umarım ders cıkarırlar bütün futbolcularımıza tesekkur edıyorum

----

Sanırım önceki mesajımı okumamışsın...

Benim kastettiğim bu maça özgü bir durum değil...

Başından beri muhtemel senaryodan bahsetmiştim...

Ama neyse siz nasıl anladıysanız anlayın. Ne diyeyim...

Bir taraftan şöyle düşünüyorum;

Bu işte Lick Tv parmağı var, hemde kocaman...

Play-Off sonuna kadar heyecanı devam ettirmek adına senaryo bunlar...

Çünki yensek olay bitiyor...

Kim Lick Tv alır kim izler kim ilgilenir bu işlerle.

Kim Tv izler... Kim TV de malum program aralarındaki reklamları izler...

Kİm ????? Hiç kimse !!!!

Bunu yapmış olabilirler ama ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum...

Çünki onların derdi para... Ruhlarını satmışlar para karşılığı...

Lick Tv orasına karışmaz... Karışırsamı ?

Neyse şimdilik bu kadar yazıyorum... Sonrasını siz tahmin ettiniz zaten...

Beceriksizliğimizi,Fener'in balını lick tv'ye yıkmak saçmalık.

Sadece Aydın o golleri atsa farklı kazanıyorduk.

abicim herşeyide lig tvye bağlamayın o girdiiğimz pozisyonların yarısını değerlenirsek fark atmıştık adamlara olmuyunca olmuyo

----

İşte bence bu maça yapılabilecek en doğru yorum budur...

Balı falan bırakın kardeşim... Güçlüysen , güçlü olduğunu iddaa ediyorsan atıp geçeceksin.

Yemişim balını...

Necatinin gol çizgisinden dürtemediği top mu bal, Engin'in kalenin karşısından yapamadığını çaprazdan yapmaya çalışmasımı bal, 1.golün kopyasını 2.gol olarak yemek mi bal...

Sen bunları yap sonra galibiyet bekle... Kalenin dibinden atama , sonra balını bilmem ne yapayım...

Bu maçın tek sorumlusu ; ruhlarını Floryada bırakmış futbolculardır , ardındanda aynı hastalığı nükseden FT hocadır...

nokta..............................

haa bide şu var,sen gidersin feneri kadıköyde yenersin kupayı kaldırırsan asrın kapağınıda fenere takmış olursun..ne 6-0 kalır nede bal kaymak..böyle bir durumda var..

Varda nah yapariz onu, son maca kalmasi cok riskli

Semihe sahip çıkmalıyız, o bizim gelecegimiz. defansta serveti görmektense Semihi tercih ederdim. Gol atamadık, şans degil ofansif beceriksizlik.

sonuca ragmen hepsini alınlarından öpüyorum şans yanımızda degildi bu kadar basitti belkide birazda küçümsedik beraberligi yakaladıktan sonra biraz daha şuurlu atak yapabilirdik

Geri
Üst Alt