STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ben takıma hala güveniyorum.Lakin şampiyon olamazsak bile bu şekilde kaybetmek koymaz bana.Bugün her zamankinden Galatasaray'ı destekleyesim var.

kadıköye Galatasaray formasıyla gitmeyen şerefsizdir. Orada kaldırıcaz o kupayı !

mesele adalet meselesi olsa 8-0 felan kazanmamız lazım ama futbol deyip kapatıyoruz işte.

lig tv ve aydınların bize armaganı olan süper fiyasko türk futbol tarihine kara bi leke olarak yapaışip kalacak lanet olsun

Tamamen kendi beceriksizliğimizden.Gram üzülmüyorum o son vuruşları yapamazsan rakip te gelir çakar sana.İyi oldu çok sevindim şimdi akıllıca oturup düşününce iyi oldu mal mal üstüne vurursan volkanın olacağı buydu.Bu saatten sonra şampiyonluk ta kaçsın şikecilerin ligi şikecilere yakışır zaten biz bu lige fazlayız.

gitti mi şampiyonluk

Herkes sanki fener 6 da 6 yapacak gibi bakıyor şampiyonluğu bjk maçında kutlarız kadıköye kalmaz bile inş

fenere orda çakarız :))) siz dert etmeyin, bu bal nereye kadar )))))))))))bekir konuşuyo şimdi :)) çaktığım ballısı, bide aykut çıktı, yani diy, acıkcası diyo ,naadı kazandık bilmiyoz diyo,

son mac kadiköyde ayarlandi malum, digiturk+tff+hükümet = sampiyon ??

play off bunun icin icat edildi zaten.

trabzon iceride puan almasi lazim, bizimde hepsini kazanmamiz lazim. senol hocaaaaa yap bir güzellik.

Ben şampiyon olacağız diyorum.Bir ay sonra görüşürüz :)

fb nin kaybetmesine izin vermezler bundan sonra.Bu maçı almamız gerekiyordu.O kadar pozisyona girip atamıyorsan kaybedersin tabi ki.

sadece bu maç için konuşmuyorum diğer maçlar içinde geçerli lütfen burda kimse rakibi farka boğucaz tarihi fark atıcaz bizi yenme şansları yok gibi söylemlerde bulunmayın komik oluyosunuz futbol bu işte sahanın her noktasında ezdiğin rakibin iki kere gelip seni yıkabiliyo umarım bu yüksekten uçan renktaşlara ders olmuştur

neden komik oluyoruz ? okadar dedik bin tane pozisyona gireriz diye , atacaksin abi atacaksin golleri, ne dersek oluyor. illa seyirci girip golü atacak herhalde.

tarihi fark kacti, puan bile alamadik lan

soru su beyler, hamsi ve kargalar , yani 3 mactan birinde bir beraberlik cikartamicak kadar kötü mü bunlar

Top girmeyince olmuyor adamlar iki kere geldiler ikisindede attilar yaziklar olsun.

bjk 6da0 yapar ts deplasmanı önemli bence biz 3-3 yaparız ama son maç kırılma

Abi şu motivasyon veren arkadaşlar boş boş konuşmasınlar vallahi şampiyonluk falan umurumda değil artık bu itleri yenemememek koyuyo feneri kendi evinde yenemeden gelicek şampiyonluğun ta ...

Geri
Üst Alt