STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Böyle bi şey olamaz lanet olsun diyorum.Bir takım nasıl bu kadar şanslı olabilir.?

fenere orda çakarız :))) siz dert etmeyin, bu bal nereye kadar :)))))))))))bekir konuşuyo şimdi :)) çaktığım ballısı, bide aykut çıktı, yani diy, acıkcası diyo ,naadı kazandık bilmiyoz diyo,

valla 13 yıldır bal mevcut. nereye kadar gider bilmiyorum. Futbolun adaleti yok işte..

Yalnız bizim cok temiz penaltımız yendi kargalar gibi aglamıyoruz o kadar bize beddua ettiler.İşte büyük takım olmak böyle bişey.

Hersey bitarafa mac 1-1 olmus cek takimi geriye deli gibi ne diye saldirirsin girmiyor iste kodugumun topu.. Arkada cok bosluklar verdik adamlara gelinde atin dedik Fatih hocamin tek hatasi bu oldu sonucta beraberlik bizim isimize geliyor yazik oldu hemde cok..

3 macta 9 puan almaliyiz artik. Baska care yok. Puan kaybetme kredimiz 1 macta tükenmis oldu. Iste "Süper Kepazeligin" adaleti

adalet geçte olsa tecelli edecek nasıl Denizli de etsiyse nasıl 2-2 efsanesi olduysa biz bu sezon şampiyon olacağız

neden komik oluyoruz ? okadar dedik bin tane pozisyona gireriz diye , atacaksin abi atacaksin golleri, ne dersek oluyor. illa seyirci girip golü atacak herhalde.

tarihi fark kacti, puan bile alamadik lan

ben farklı bişeymi dedim arkadaş doğru oku. demekki galibiyet söylemlerle gelmiyomuş onu anlatmaya çalışıyorum

Şansalcığım tebrikler şimdi g.tüne kına yakabilirsin...

Kadıköy'de kazanamayız. Öne geçsek bile çok farklı şeyler devreye girer. Trabzon deplasmanları belirleyecek şampiyonluğu.

Cok kötü oldu, playoffu 3 takima karsi oynuyoruz. Fenerbahce ise sadece bize karsi. Trabzonlular Fenerbahce sampionlugu istiyor, gidin okuyun forumlarini. Bjk zaten FB maclarinda yatas yapacak, ASY'de ise yine full performans. Cok zor olacak. Fenerbahce bizimle olan maca kadar puan kaybetmez. Bizde kaybetmezsek, sansimiz devam eder, ama dedigim gibi, biz 3 takima karsi oynuyoruz, onlar sadece bize karsi.

Psikolojik olarak Fenerbahçe avantajlı hale geldi.Adamları havaya soktuk.

Ne kadar troll varsa hepsi mi fenerli olur arkadaş.

Barcanın Chelsea ye yenilmiş olması bişey ifade etmez.Biz de aynı durumdayız bence Fenerin Beşiktaş veya Trabzon Deplasmanından puan kaybedeceğini düşünüyorum.

son maç kadıköyde olmasa neyse de şimdi çok zor oldu şampiyonluk

Dün geceki El Classico yü izlemez olaydım . Bizim mac da aynısı oldu . Macta ezen 2 takım , 2 kere hücum yapan takıma aynı skorla yenildi . Futbol böyle bir oyun . Kimse uzulmesin arkadaslar yenilginin mantıklı bir açıklaması yok . % 100 bal

soru su beyler, hamsi ve kargalar , yani 3 mactan birinde bir beraberlik cikartamicak kadar kötü mü bunlar

harbiden ya bir beraberlik ulan, gerci su futbolla puan alamadiktan sonra onlar nah alir

Geri
Üst Alt