STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

bu takım şampiyon olmazsa yazık olur. galatasaray lı oyuncularımız maçtan sonra çok rahattılar.bu takım 3 maçınıda alıp kadıköye şampiyon çıkar. kadıköyü de yakar...hepinizde buna inanın. iyi geceler..

yemin ediyorum,. bu kadar olmaza ya...bari 1 puan alsaydik.

su oyunun hakki bu mu ya..offf offfff

Son hafta Kadıköyde kazanamayız, objektif oluyorum. Taraftarlıgı bi kenara bırakıyorum. Fenerbahçenin 3 haftada mutlaka puan kaybetmesi lazım Şampiyonluk için..

Kazanırız.

Şu durumda beraberlik de yeter ayrıca.

Umutsuzluğunu moral bozukluğuna bağlıyor ve anlıyorum ama şu anda böyle konuşmak insanları tahrik etmekten başka işe yaramaz.

Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş. Gerilelim biraz, hatta geri düşelim, Kadıköyde ofsayttan atalım golü. Mazoşistim ama Neutchetel xamax maçını unutamamızın sebebi, 3 sıfırın rövanşında 4-0 yenmemiz değil midir? Önemli değil, olur böyle kazalar. Korkmayın, yakın meşaleleri. Ben bu kadar eminim şampiyonluktan..

5-0.

o necatinin girmeyen karambol topunda. Onlar olsa bizim musleranın kafasına biyerine çarpar yine girerdi.

Golcü adam atacak kardeşim. 2 forvetle oynuyoruz ikisi de golcü değil. Selçuk ve Johan'ın gol sayıları eşit mesela. Bilmem anlatabildim mi ?

Bu oyuna bu skor olmadı.

içimden bir his 5.haftada şampiyon olacağımızı son maçtada kadıköyde berabere kalacağımızı söylüyor.

https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229

Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!

Düşünüyorum düşünüyorum, neredeyse kafayı yemek üzereyim. Hala sindiremiyorum içime.

Ezdik resmen adamları ezdik ama nasıl şanssa 2 kere gelip atıp gittiler. Biz bu şansla şampiyon olamayız.

fbde sow ve alex sakatlanıptamı çıktı umarım 3-4 hafta oynayamazlar.

Beyler o bu değilde, Selçuk ne taktı yaa :)

yav arkadaşlar 3 maçı kazanıp bu şikecilerle berabere kalsak şampiyon biziz neden bu kadar umutsuzluğa kapıldınız inşallah futbolcular sizin gibi düşünmüyordur ozaman eyvah ki eyvah

Allah sevdiği kuluna önce eşşeğini kaybettirir sonra buldururmuş. Gerilelim biraz, hatta geri düşelim, Kadıköyde ofsayttan atalım golü. Mazoşistim ama Neutchetel xamax maçını unutamamızın sebebi, 3 sıfırın rövanşında 4-0 yenmemiz değil midir? Önemli değil, olur böyle kazalar. Korkmayın, yakın meşaleleri. Ben bu kadar eminim şampiyonluktan..

5

Golcü adam atacak kardeşim. 2 forvetle oynuyoruz ikisi de golcü değil. Selçuk ve Johan'ın gol sayıları eşit mesela. Bilmem anlatabildim mi ?

Kardes dogru söylüyorsun ama bunları konusmak icin daha erken.Play-off'u kazasız atlatalım sonra gidip berbetov'u felan getirirler.

https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229

Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!

Etik bu etik.

Bu federasyonun etikliginedeee kendiillerinnneeeedeeeeee ttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ben kimseye suç bulmuyorum. Tamamen yönetim beceriksizliği bi tane iş bitirici 2 kanat oyuncusu alamıyosan. Hocan sanan 5 kere liste verip sen gidip necatiyi alıyorsan. Suç yönetimin. 30 tane pozisyona girmişiz isterse 3 milyon poziyona girelim.

Volkan: Galatasaray Ligin en iyi takımı

Şu ayının laflarını buraya taşımayın. Bunu söyledikten sonra aptal aptal konuştu. Biz daha da iyi takımız dedi salak. Türkçe'yi öğrensin önce.

"Galatasaray Ligin en iyi takımı ama biz daha iyiyiz."

Bu ne lan hıyar ?

elmander sprinter degil zaten. tipi golcü degil.

mesela golcü olan sprinterlar olur baros, burak vs vs. tabi baros bitmis artık orası ayrı

Geri
Üst Alt