STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

1. kim olur bilmem... onu zaman göstercek.

Ama sampionlar ligini biz gidecez, bunu bi kenara yazin. fener birinci olsa bile, gidemez

Bu demek, para ve prestij... daha iyi gereken transferler.

Kazanırız.

Şu durumda beraberlik de yeter ayrıca.

Umutsuzluğunu moral bozukluğuna bağlıyor ve anlıyorum ama şu anda böyle konuşmak insanları tahrik etmekten başka işe yaramaz.

İnşallah yanılırım Özgür, inşallah dediğin gibi olur. Ama zaten şu 3 haftada Fener 2 Beşiktaş, 1 zorlu Trabzon maçı oynayacak. Ki bu maclarda mutlaka puan kaybedecegini biliyorum. Şampiyonluğa da inanıyorum ama kağıt üzerinde 2 puan önde olsak da maalesef Fenerbahçe 1 puan önde şuan.

icim yaniyor.........

Yalnız Volkanın necatinin vurşunda kurtardığı topta 2.vuruşu yapacak çabuklukta olamayan necatidede kabahat var. aydının kalenin önünde kaçırdığı top beceriksizlik. elmanderin şutları acelecilik. yani iyi oynadık ama kalitemiz yeteriszdi biraz.

https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229

Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!

İşte bunlar bu kadar, adam olamamış reziller sürüsü.

artık toparlanamayız

aynı olay giolu jolu keitalı sezonda 1-0 yenildik dağıldık yine ona benzer oldu herşey

biraz abarttım ama intikam,kan istiyorum kardeşim.

valla o kadar pozisyona girdik adamlar 2 kere geldi attı. Takımın güzel futboluna mı sevineyim sonuca mı üzüleyim. Bu saatten sonra en önemli şey sonuç. F.Terim'e de helal olsun galibiyet için uğraştı değişiklik yaptı. Ama o sırada gerçekten içimden geçirdim bu maçı ancak saçma bi pozisyonla kaybederiz diye işte aynen öyle oldu. Hay ağzıma.. Ancak 5 puanla önde olan taraf bizdik ve biraz daha dengeli oynamalıydık. En azından Ujfa sol açık gibi oynamamalıydı sonlarda.

Tabi üzgünüm ama üzüntü net olarak karşılamıyor duygularımı. Orada kazanmayı gerçekten çok istiyorum. Melo-Baroni son dakikalarda olan pozisyonlarda ben olsam kendimi tutamaz dalardım ama Melo bile sabretti,helal olsun. İnşallah son maça kalır şampiyonluk ve bu futbolu yine oynar bu sefer sonuca gider tarihi farkla şampiyon oluruz!

Burda umutsuz konuşan arkadaşlara boşa kızmayın bence. Böyle bir yenilgi herkesin umudunu kırdı biraz.

arkadaş ben anlamıyorum önümüzde 3maç var hala kadıköydeki maç konuşuluyo bu maçları alamassak kadıköydeki maçın ne anlamı kalır

Bizim tarafta nedense stad'da deplasman takima "baski" kuramior...

Aferin aferin adamlar futbolcumuzla dalga geçsin, biz onları ayakta alkışlayalım. O kadar Avrupa'lı olmadık daha biz. Mehmet Topuz'da ağır kötü kadın çocuğuymuş bunu da öğrendik.

https://im.htspor.com/2012/04/22/736271_detay.jpg?1335119229

Şuna bakın yaa! Yazık, yazık! Bunu ne Avni Aker de, nede İnönü de yapamaz adamlar! Ama sağolsun bizim taraftardan çıt yok. Daha geçen hafta haklı olduğumuz durumda bile nerdeyse futbolcularımızı öldürüyordular... Bizimkiler anca koreografi hazırlayıp dursunlar. Tamam görsellikte önemli ama herifler kendi stadımızda hertürlü saygısızlığı yapacaklarsa, ben böyle görselliğin içine edeyim!

fenerbahçenin şerefsizlik akan forması olunca bu tür davranışlar normal oluyor köpek işte ne beklersin.

deli gibi seviniyorlar yazıkkk

Burda umutsuz konuşan arkadaşlara boşa kızmayın bence. Böyle bir yenilgi herkesin umudunu kırdı biraz.

Jardel olsaydı bu maçta, maç 30-2 biterdi o ayrı konu ama, oynadığımız futbol bence ayakta alkışlanacak bir futboldu.

artık bu maçı unutmak lazım gelecek hafta ts maçı ne olur acaba ya yenebilirmiyiz renktaşlar?

bejekeden medet ummak doğru olmaz, haftaya Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmemiz lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

elmander sprinter degil zaten. tipi golcü degil.

mesela golcü olan sprinterlar olur baros, burak vs vs. tabi baros bitmis artık orası ayrı

Sezon başında Klose'yi getireceklerdi. Dönen topları tamamlasa kral olurdu zaten. Pişmandırlar şimdi.

O değilde mac esnasında stresden bacaklarıma vura vura morardı.Bacaklarımın günahı neydi

Geri
Üst Alt