Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00
Totem yapiyor Hincal bunagi. Artik eminim
Totem yapiyor Hincal bunagi. Artik eminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2000 yılında sami yen'deki maçı pek hatırlamazsın sen... (Yaşına bakarak söylüyorum).
Sadece Galatasaraylılar ve Galatasaray otorileri değil fenerbahçe otoriteleri bile maçın basketbol maçı tarzında geçeceğini iddia etmişlerdi.
Hayatımda o kadar favori olduğumuz başka bir derbi hatırlamıyorum ama sonuca bakıyorsun, 20-0 yeneceğimiz maçı balık bir golle kaybettik.
O günden sonra şunu öğrendik, Lokmaya gelince kocaman yutucan ama büyük konuşmican..Rakibini ciddiye alacaksın..
![]()
maç sonu turluyoruz... BAYRAĞI ASICAM BALKONA ŞAMPİYON GALATASARAY ULAN
2000 yılında sami yen'deki maçı pek hatırlamazsın sen... (Yaşına bakarak söylüyorum).
Sadece Galatasaraylılar ve Galatasaray otorileri değil fenerbahçe otoriteleri bile maçın basketbol maçı tarzında geçeceğini iddia etmişlerdi.
Hayatımda o kadar favori olduğumuz başka bir derbi hatırlamıyorum ama sonuca bakıyorsun, 20-0 yeneceğimiz maçı balık bir golle kaybettik.
O günden sonra şunu öğrendik, Lokmaya gelince kocaman yutucan ama büyük konuşmican..Rakibini ciddiye alacaksın..
![]()
hunharca saldırmamak gerek. kaç maçı bu yüzden kaybettik![]()