STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Totem yapiyor Hincal bunagi. Artik eminim

2000 yılında sami yen'deki maçı pek hatırlamazsın sen... (Yaşına bakarak söylüyorum).

Sadece Galatasaraylılar ve Galatasaray otorileri değil fenerbahçe otoriteleri bile maçın basketbol maçı tarzında geçeceğini iddia etmişlerdi.

Hayatımda o kadar favori olduğumuz başka bir derbi hatırlamıyorum ama sonuca bakıyorsun, 20-0 yeneceğimiz maçı balık bir golle kaybettik.

O günden sonra şunu öğrendik, Lokmaya gelince kocaman yutucan ama büyük konuşmican.. :) Rakibini ciddiye alacaksın.. :)

+1905

Cok parcaladigimiz maclar vardi ama selcuk sasisinin balik golleriyle yenildigimiz maclar oldu. Ama bu aefer hem parcalicaz hem koyacak arkalarina bile bakmadan kacacak civcivler arenadan. Butun kus alemine de kapak olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

maç sonu turluyoruz... BAYRAĞI ASICAM BALKONA ŞAMPİYON GALATASARAY ULAN

Bu maçta hiçbir endişem yok çıkacağız her zaman ki futbolumuzu oynayıp galip geleceğiz bu sefer son vuruşlarda daha etkili olursak iyi bir fark olur , zaten Fenerbahçe'nin kaybedecek bir şeyi yok açılacaktır bizde kontra ataklarla gol ve goller buluruz.Şampiyon biziz bana göre kalan 3 veya 2 maç sadece formalite olacak! Biz bu Şampiyonluğu hakettik! Allah'a şükürler olsun.

Hiç zannetmiyorum böyle olacağını ama berabere kalsak bile şampiyon oluruz .Ben oyuncuların çok istekli olacağını düşünüyorum .Aynı bu maçta olduğu gibi

[video=youtube;UtSDKbCaVWM]https://www.youtube.com/watch?v=UtSDKbCaVWM[/video]

2000 yılında sami yen'deki maçı pek hatırlamazsın sen... (Yaşına bakarak söylüyorum).

Sadece Galatasaraylılar ve Galatasaray otorileri değil fenerbahçe otoriteleri bile maçın basketbol maçı tarzında geçeceğini iddia etmişlerdi.

Hayatımda o kadar favori olduğumuz başka bir derbi hatırlamıyorum ama sonuca bakıyorsun, 20-0 yeneceğimiz maçı balık bir golle kaybettik.

O günden sonra şunu öğrendik, Lokmaya gelince kocaman yutucan ama büyük konuşmican.. :) Rakibini ciddiye alacaksın.. :)

hunharca saldırmamak gerek. kaç maçı bu yüzden kaybettik :o

Emre ezikoğlu da oynamayacak.Zıtoh da oynamaz belki.

Hezimet yaşatırız bunlara.

En önemlisi takimimiza gözü kapali güveniyoruz. Istedigimiz zaman baski yapabiliyoruz, istedigimiz zaman sogutuyoruz. Hücum organizasyonlarimiz cok etkili oluyor baski yaptigimizda. Avantajliyiz

Galibiyet icin en önemli nokta, Fenerbahce'ye uzun uzun pas yapma firsati vermemeliyiz. Baskimizla onlari caresiz birakmaliyiz

Selamin Aleyküm renktaslar...

Bende yenecegimizi düsünüyorum. Bu sene takimimiz cok güven veriyor ve bunun bagzi nedenleri var tabii ki. Ben bir kac tanesini siralamak istiyorum eksik olursa siz tamamlayin:

1 - Fatih Terimin futbol mentealitesi ve sahaya yansitmak istedigi oyun anlayisi, bizi rakiplerimizden her anlamda üstün kiliyor. Saha icerisinde basmadik yer birakmayan, disiplinli adam dagilimi ve takim futbolu gözle görünür bicimde üst seviyede. Yardimlasma ve dinamizm cok belirgin. Bunun yani sira hocamizin motivasyon becerisi gercektende World Class seviyesinde. Gencleri (Emre, Semih, Aydin vs.) iyi hazirliyor ve degerlendiriyor.

2 - Defansif anlamda üstün bir takim oldugumuzu düsünüyorum. 4-4-2 sistemindeki 2 forvetimiz de cok dinamik ve görev bölgeleri genis futbolcular. Bir sekilde 4-7-0 gibi oynuyoruz ve bu nedenle rakiplerimizi orta sahada bezdiriyoruz. Yeri geldiginde Melo, yeri geldiginde Selcuk, Eboue, Engin, Aydin, Emre, Elmander, Neco... Yani bir sekilde birisi o topu kaleye cakiyor. Kimin caktigi önemli degil zaten. Yani (örnek) TSnin Burak'a endeksli oynadigi gibi Elmandere oynamiyoruz. Bu 7li ortasahanin her biri de defansa yardim ettigini ve yeri geldiginde kendini kaleye siper aldigini düsünürsek, ne kadar güclü bir defansimizin oldugunu anlayabiliriz.

3 - Senelerdir süren kaleci sorunumuzu da Muslera ile hal ettikden sonra "bu takima gol atmak zor" diyoruz hep beraber. Imkansiz degil ama zor! Bu takima gol atsaniz bile pes etmeyen bir kimligi ve kazanma arzusu yüksek olan bir takim oldu artik GS. Samsun ve FB maclarinda bunlari hep beraber gördük ve ilk FT döneminde de avrupa maclarinda cok gördük bu pes etmeme mentealitesini.

GS-FB mac tahminim:

FB iki mactir bir sekilde yeniyor. Kupada Kayseri ve ardindan TS galibiyetleri ile moralleri yükselmisti, ta ki düne kadar. Kayseri macinda ilk 11lerinden bir kac eksikle cikmalarina ragmen son dakikada bir hakem hatasi ile devam ettiler ki bu macin genelinde de zaten cok zorlandilar defanslarinda. TS macinin 90 dakikasini da izledim. Objektif bakis acim FBnin iyi oynamadigi, TSnin varlik gösterememesiydi. TSnin yenilmesindeki en önemli sebepler 1. cok pas hatasi ve top kaybi yaptilar 2. ellerine gecen firsatlari panik halinde acemice ve cok kötü kullandilar 3. orta sahada press yapamadilar ve FBye ortasahada ellerini kollarini sallayarak pas yapmalarina göz yumdular. Yani direnc yoktu.

Galatasaray bu baskiyi ligimizde yapabilen en iyi takim. Orta sahada pas trafigimiz de üst seviyede ve kolay kolay top kaybetmiyoruz. Evimizde oynayacagimiz ve taraftar destegini arkamiza alacagimiz macda 3 puani alma olasiligimizi 99 % olarak görüyorum. son 1 % de topun (ve FBnin) yuvarlak olmasina bagliyorum.

Pazar günü Melodan, Elmanderden (2) ve Selcukdan goller bekliyorum. 3-0 öne geceriz, onlar bir atar ve son sözü Elman der GS 4-1 FB

Her seye ragmen bu takim, bu hoca, bu taraftar, bu yönetim ve emegi gecen her birey destegi ve alkisi hak ediyor.

*** Renktaslar bir sorum olacak ***

Eger takimimiz bu maci yener ve diger maclardan sonra Kariköydeki macdan önce Sampiyonlugu garantilerse (+4 puan) Magbedimizde, TT Arenada büyük ekrandan 52.000 taraftarin maci izlemesi diye birseyler duydum. Böyle bir organizasyondan haberdar olan var mi. Ben sahsen Danimarkada yasiyorum ama o görüntüyü TV den bile olsa görmek bana dünyalari verir. Eger böyle birsey yoksa bunu yönetimimize e-mail yagmuru araciligiyle yönetimimizden istesek nasil olur???

Bu ezikler ölümüne oynayacaklar. Bizim BJK galibiyetinden sonra cok tirstiklarini düsünüyorum ve 3-1 kazandigimiz mac gibi bir mac olacagini düsünüyorum. Eger pozisyonlari cömertce harcamazsak mac 6-1 falan bitebilir.

uyuyamıyorum simdiden ama mesaleleri yakmak icin alıcaz bu macı son haftada kadıköye sampiyon olarak gidicez! İNŞALLAH!

beyler vücudum attı şu an. skor tahmini yapacağım. skor 4-1 goller elmander2 necati baros

Selcuk Inan'dan muthis bir gol bekliyorum

ne kupa ister bu sen gönlüm

ne de sampiyonluklar la la lay la la lay

iki dilegim var cimbombom

ikisi de fener'e koyman

isin en güzel tarafi evimizde fener ve ondan sonra ts deplasmani var , ayni ilk yari´daki gibi...

yani bu bir tesadüf olamaz! ayni skorlari bekliyorum.

zaten bu maci alirsak ( kesin gözüyle bakiyorum! ) ts´yi her türlü parcalariz. O K A D A R:D

bence hunharca saldıralım :)

Zor maç olacak. Daha önce oynadıkları rakipleri ellerini kollarını sallaya sallaya ortasahayı geçiyordu. Ama bu haftaki Trabzon maçına baktığımızda sürekli hücum pres yaptılar. Köpek gibi koştular. Bize karşı da aynısını yapmaya çalışacaklardır. Ama biz de sürekli hücum pres yapan bir takımız. Onlar defanstan top çıkarırken, kritik yerlerde top kaybedebiliyorlar. Onun için bu maçta bence kesinlikle defansta 1-2 top kaybedeceklerdir. Tüm oyuncularımıza iş düşüyor ama en fazla iş Selçuk - Melo ikilisine düşüyor. Ortasahada üstünlük kurarsak maçı alırız.

Geri
Üst Alt