STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Bence düğüm kadıköyde değil Trabzon'da çözülecek.

Bunu söylüyoruz ama... Kadıköy'de KAZANAMAYIZ. Başka şeyler girer devreye. Son haftaya 2 puan farkla girersek geçmiş olsun. Ama Derwall'in sözü de aklıma gelmiyor değil.

Yahu Beşiktaş yatsa 2 yer, yatmasa 4 yer. Beşiktaş'ın yürüyecek hali yok.

%2525C5%25259Fampiyonluk%2B%2525C5%25259Fark%2525C4%2525B1s%2525C4%2525B1%2Bd%2525C3%2525BC%2525C5%25259Fmesin%2Bdillerden.jpg

Hic kimsenin kabahati yok,volkan suratiyla golu cikaroyor,topu dikiyor gol oluyor,takim ne yapsin.biz bu sansla ts yede jaybederiz

Sokakta küfür edenleri inip öldürecem o olacak arkadaş :asd:

Yahu fener oynasın yensin lafım yok.

Adamlar 2 pozisyonla 2 gol buluyor.

Biz 19 pozisyonla frikikden 1 gol buluyoruz.

Ben delirten buuuu buuu!!

Yorumlara bakıyorum, forumun yarısı havlu atmış...O arkadaşlar maçı izlememişler herhalde, dünyaları kaçırdık resmen..herifler yine vudu büyüsüyle, balıyla, balığıyla yendi bizi..Bu çekirge kendi sahalarında zıpladı burda zıpladı ama son maçta göreceksiniz, aha burayada yazıyorum fark yiyecekler bizden. Bu takım şampiyonluğu sonuna kadar hak etmiştir ve O L A C A K T I R . . .

Ancaakk sezon bitimiyle birlikte bu takıma kaliteli 3 transfer kesinlikle şarttır. 2 kanat ve bir golcü..Ama öyle çöpten golcü değil..Bu akşamki pozisyonları gol yapabilecek golcü. Mario Jardel gibi işi sadece gol atmak olan bir forvet..

Özeti izledim az önce. Maç içerisinde kafayı yemistim , tekrar izledikçe kahroldum. Beyler biz bunu haketmedik ya adamlar dogru dürüst 2 hadi taş çatlasın 3 defa gelmiş. Yok böyle bir şey eğer Futbol Tanrısı varsa eminim şu an bizimla jb geçiyor. Böyle bir şey yok, ne urugayda ne ingilterede ne de papua y eni ginede böyle bir maç olmaz olamaz. Bu gollerin hepsi ard arda kaçamaz. Ben bu işin içinde başka bir şey ararım arkadas. Bu kadar şans fazla. Bunlarda kesinlikle başka bir şey var.

Arkadaslar ne oldu hemen biraktiniz ligi?

Buda size ders olsun, öyle fark, yok 8-0 4-0 mis... Bu size iyi ders olsun, rakibinizi ciddiye alin.

Neyse, üzülmeyin. Avantaj bize neden korkuyorsunuz anlamiyorum. Fenerin hali ortada. 1 olur 2 olur 3de iyi koyariz.

İcerik olarak farklık macdı kardeş.Ama gene öyle kesin konusmamak gerekiyor cok kücümsedik.Neyse neticede iki ihtimal var ya şampiyon olacagız ya şampiyon olacagız.

3-4 yıl önce sözde kardesdik.Ama devir degisti fenerle kanka oldular artık.Şimdi bjk mahsusdan yatmazsa hatırlatın burdaki üyeliğimi kapatıcam yemin ediyorum.

fener normal sezondaki maçı da zor almıştı. Allah'ın adaleti her yerde işler. Beşiktaşa güveniyorum ben nedense.. Orada taraftarı çıldırtacak bir galibiyet alacaktır.

Allahin sopası yok fenerbahceye biz değil ama ya Trabzonspor ama büyük ihtimalle Beşiktaş çarpacak. fenerbahce bize cok ters geliyor ama fenerbahcenin besiktas yada trabzonspor macında elleri ayaklarına dolanır bırakın sevinsinler havaya girsinler iyi oynadıkları falan yok

daha yenice sakinlesebildim , sunu söylemeliyimki bu kadar iyi oyna tek kale oyna ve maci kayip et buna ben sadece sansizlik derim su yorumlarada katilmiyorum yok emre le necatinin yerine riera ve baros soksaydi kazanirdik falan ,bence cok sansizdik kisacasi macin yorumu bu ne yazikki bu eziklere sansimiz tutmuyor bu gercek ama insallah kadiköyde yenip sampiyonlugumuzu ilan ederiz

sakin düşünüyorum şu anda :D , hala avantajlıyız , eğer 3/3 yaparsak , kadıköye bile kalmaz bence.. Sonuçta fenerin kupa maçlarıydı felandı , adamlar puan kaybeder bence , özellikle Avni Aker'de puan kaybedebilirler

kaleyede birini al,sag beke,2 stoper,sol bek ve yeni bi antrenör.tam olur :tiphat:

Aslında Arifin söylediği şey bence anlamlı. Sonuçta seneye CL de oynayacağız ve hedef eğer çeyrek final hatta yarı final olacaksa kanat oyuncularının çok iyi olması gerekiyor. Okan, Ümit Davala, Ergün Penbe Hakan Ünsal, gibi adamları ortaya çıkarmak kolay değil.

Özeti izledim az önce. Maç içerisinde kafayı yemistim , tekrar izledikçe kahroldum. Beyler biz bunu haketmedik ya adamlar dogru dürüst 2 hadi taş çatlasın 3 defa gelmiş. Yok böyle bir şey eğer Futbol Tanrısı varsa eminim şu an bizimla jb geçiyor. Böyle bir şey yok, ne urugayda ne ingilterede ne de papua y eni ginede böyle bir maç olmaz olamaz. Bu gollerin hepsi ard arda kaçamaz. Ben bu işin içinde başka bir şey ararım arkadas. Bu kadar şans fazla. Bunlarda kesinlikle başka bir şey var.

Papaz büyüsü var mı acaba gerçekten ? Arkadaşlarla inanmaya başladık yavaş yavaş.

Uzgunum ama sampiyon olacagiz. Inanin beyler, inanmamazlik etmeyin yakismaz. Onlarin istediklerini yapmayalim.

Inadina! Iyi zamanlarda, söylioruz bu resimi paylasioruz.

Gercek manasi bu zamanlarda anlasilior!!!!!!

%2525C5%25259Fampiyonluk%2B%2525C5%25259Fark%2525C4%2525B1s%2525C4%2525B1%2Bd%2525C3%2525BC%2525C5%25259Fmesin%2Bdillerden.jpg

fener normal sezondaki maçı da zor almıştı. Allah'ın adaleti her yerde işler. Beşiktaşa güveniyorum ben nedense.. Orada taraftarı çıldırtacak bir galibiyet alacaktır.

Acaba bjk nin kendi evinde taraftarsız oynayacagı mac fener macına mı denk geliyo ?

Geri
Üst Alt