STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Takımın en büyük sıkıntısı gol atmak ve forvetleri. Necati'ye kızdık,çıksın dedik Baros girdi daha kötü oldu. Elmander'e bir şey demiyoruz ama gerçekten bir sıkıntı var.

20 kadar fenerlinin agzını burnunu kırdık semtimizde kimse fenerbahçe şampiyon die bagıramaz bugün ne kadar fenerli varsa hepsini gebertmek istiyorum mehmet topuzu getirseler bana serefsizimki 3 gün işkence yaparım suan o kadar kinliyim

abi inanır mıısın topuz gibi hanzoların emre gibi şerefsizlerin bir gram saygıyı hak etmediği ülkede her türlü pisliğin bekçisi olan bu şerefsizlere böyle oynayıp eze eze yenilmek...olmamalı ya bn böyle bi maç görmedim beyler hemen hepinizie sesleniorum tek yürek trabzon maçına kilitlenelim...ne olursunuz...VERMEYECEĞİZ ŞAMPİYONLUĞU...FATİHİN ASLANLARI BU SEZON ŞAMPİYON OLACAK

Neyse... bi yatip, yarin bakariz. Sinirli sinirli, kirmiyalim birbirimizi, zaten saglikli düsünce zor, bu mac 'dan sonra.

Hocam taraftar ne yapabiliyor ? Bugün 55 kişi bence doğru düzgün tezahurat bile yapmadı. Top rakipteyken ıslıkladık çılgınca güzel ama bir uyum yoktu. Artık rakiplerimize birazcık ümit bağlayacağız ne yazık ki ...

Arkadaşım çok iyi bir stada sahibiz. ama bunu kendi lehimizde kullanamıyoruz. Çünkü bazıları esas yapması gerekenleri unutup, ekstralarla uğraşıyorlar.

kahveden sonra eski bir fenerli arkadasim hafif siritarak, okan der demez öyle bir s.... cektimki herifin yüzü görülmeye degerdi... bunlar heryerde sampiyonluk kutlamasi yapiyor ya ...

. fenerin bali varsa son mac fobiside var... o kariköyde yenelim yeterki varya siz ozaman görün cümbüsü

baroş 2.yarının başında girseydi şu oyuna.fatih hoca görmüyor mu leş işte necati leş

Hocam sinirle söylüyorsun sanırım. Her derbide gol atan sen miydin ben miydim ? Yapma gözünü seveyim. 90+2'de bjk'ya kim gol attı..

Sinirle minirle.. Çok çok doğru söylüyor bence. Elmander'in yanına golcü lazım golcü. Son vuruş ustası. Samsun'daki Gekas bile olurdu çok ciddiyim. Hatta Necati'nin yerine o olsaydı bugün en azından kaybetmezdik. 4 forvetimiz var, ikisi pehlivan gibi diğer ikisi futbolu kafada bitirmiş. Bunlardan biri de daha 22-23 yaşında. Ama Johan'da, Neco'da baş tacıdır yanlış anlaşılmasın.

kadiyköyde 70 dakika ezdik...2-2 yaptik..son saniyede 3-2 direkte patliyor.

bu macta yine tek kale oyna, o kadar pozisyon kacir ve yenil...

nasil oluyor ya....

bu serefsizlerdeki..sans kimsede yok ya...

yazık oldu.. Muhteşem oynadık 30 şut attık 1 gol oldu. adamlar 3 şut attı 2 gol oldu. bu şansızlık büyü felan mistik güçlere inanmıyorum ama artık bu kadar olmaz şüphelenmeye başladım birşey var bu işin içinde böyle bir bal olmaz birmaç olur iki maç olur ama bunlar her maçta böyle. bu maçı kazanmaları resmen bir mucize 70 dk sonrası ben dahil hatta fenerliler bile bu maç farka gider dediler ama maç sonu 2-1 yenildik gerçekten inanılır gibi değil. artık kalan 3 maçı kazanmak zorundayız haftaya şampiyon olup olmuyacağımız belli olur kazanırsak evimizde oynanacak olan 2 maçı kazanırız fener bjk veya trabzon maçlarından birinde puan kaybedecektir.

ben takımımla gurur duydum doksan dakika futbol oynadılar aslanlar gibi eze eze futbolun güzel yönünü taraftarlara gösterdiler çok iyi hatırlıyorum geçen yıl biz yola yenilse bile helal olsun diyeceğimiz bir galatasaray parolasıyla çıkmıştık ... bugün yenildik ama helal olsun yeter ki böyle oynamaya devam etsinler :005:

abi bu macı nasıl kaybettik hala aklım almıyor

Maçtan ciktik nevizadedeyiz herkesin morali bozuk. Atmosfer herşey harikaydi yine şans yine. Bu arada Eboue beni üzdü kotuydu Semih ve Selçuk balta ile birlikte harikaydi acayip uzgunum ses kalmadı ne yapalım olmadı

Kimse Rıdvan'dı, Ligtv'ydi, Şansal'dı, Stoch'tu demesin,

bu lafı ağızlarına verdiysek, dinlemeyi de çekeceğiz maalesef....

Kendini bunlardan en uzak tutabilen, bu ızdıraptan en az zarar alan olacaktır...

Stoch'un hareketi ise kesinlikle hayatı boyunca üzerine yapışacaktır bu hareketi...

Bizim böyle bir harekete asla karşılık verip rezillik seviyesini daha da aşağılara çekmememiz gerekir...

mehmet topuz, gökhan gönül,stoch ve baroniye gereken ceza verilmeli! yönetimmi birşey yapar kim yaparsa bu yaptıkları nedir hangi akla sığıyor?

saracoğlunda fener formasının üstüne basın

abi inanır mıısın topuz gibi hanzoların emre gibi şerefsizlerin bir gram saygıyı hak etmediği ülkede her türlü pisliğin bekçisi olan bu şerefsizlere böyle oynayıp eze eze yenilmek...olmamalı ya bn böyle bi maç görmedim beyler hemen hepinizie sesleniorum tek yürek trabzon maçına kilitlenelim...ne olursunuz...VERMEYECEĞİZ ŞAMPİYONLUĞU...FATİHİN ASLANLARI BU SEZON ŞAMPİYON OLACAK

Vallahi olacak billahi olacak, CİMBOMBOMUM bu sene şampiyon olacak.

Bugünkü tramvayi bir tek son macta onlari orda yenip,onlarin sahasinda kupayi kaldirmak ile atlatirim,ondan baskasi kesmez beni.Lanet olsun böyle sansizliga...

kadiyköyde 70 dakika ezdik...2-2 yaptik..son saniyede 3-2 direkte patliyor.

bu macta yine tek kale oyna, o kadar pozisyon kacir ve yenil...

nasil oluyor ya....

bu serefsizlerdeki..sans kimsede yok ya...

:sad007: Bunlarda ki bal,bal deresinde bile yok.

Geri
Üst Alt