STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

fener bjk yi iki mactada yenerler, ama trabzon bu sefer alir ... asil önemli olan bizim su 3 maci almamiz allahim yüzümüzü kara cikarma

Renkdaş eziklerin yedek kadrosu cok iyi oyuncular var...

Stoch , Dia , Bienveu , Ozer , Semih

Sekiztaşlarin ?

Boq gibi yedek oyuncular var...

Hadi Stocha varimda, Dia, Bienveu ve digeri lesh oyuncular. Hele hele Semih.

Hic birseye üzülmedimde Stochun GS formasiyla ypatigi olay benim gercekcesi COK ZORUMA GITI...

Resimi gördükten sonra BUKADARDA olamaz dedim artik....

o slovak ..tüne son hafta bayragin sapini sokacagiz rahat ol sen kardes

Ulen Stock efendi senin o GS formasını tıkıştıdığın G.T.ne

kadıköydeki maçta biz de GS bayrağı dikmezsek

yuh olsun bize

stoch'a değilde mehmet topuza sinirlendim.stoch ne yapsaydı formayı mı giyseydi.Şortuna sıkıştırmış işte

El şeyiyle gerdeğe girmenin anlamı yok.

O zamana kadar ne olursa olsun Kadıköy'de yeneceğiz ve kupayı alacağız.

Hic birseye üzülmedimde Stochun GS formasiyla ypatigi olay benim gercekcesi COK ZORUMA GITI...

Resimi gördükten sonra BUKADARDA olamaz dedim artik....

Boşver onların karaktersizliği işte o da takmamak lazım fazla.

Biz önümüzdeki 4 maçı kazanmaya bakıcaz hedef bu olmalı iyi bir kadromuz var iyi top oynuyoruz şanssızdık bugün

Renkdaş eziklerin yedek kadrosu cok iyi oyuncular var...

Stoch , Dia , Bienveu , Ozer , Semih

Sekiztaşlarin ?

Boq gibi yedek oyuncular var...

geçmişi hatırlasana Pancu kalede neler yaptı

bjk fenere herşeyi yapabilir

ama yapamayabilir de dediğin gibi

valla hiç boşuna dövünmeyelim arkadaşlar. bu maçın sonucu tamamen kendi mallığımızdan kaynaklandı. o kadar pozisyona girip 3-4 tane atamıyorsan, üstünede 2 pozisyondada savunmada adamlara refakat eder gibi yanında müdahele etmeszen yenilirsin. bana göre bu iş artık bitti. bu psikolojiyle kadıköyde maç falan vermez fener. bize oranla çok mu iyi bir takım fener, çokmu iyi top oynuyor hayır tam aksine rezil bir takım, ama iş bitirici ayakları özellikle bizim maçlarda şanslarının da yanlarında olmasıyla maçı aldırıyorlar

Boşuna konuşmaya gerek yok 3 şut çekip bir takım 2 gol atıyorsa açıklaması tek kelime ile basittir.BAL. Totem mi var,şaman mı var, çok mu dua alıyorlar bilmiyorum ama açıklayacak başka hiç bir şey yok bu durumu.2000'de ki Johnson'lu sezondan beri her maçta bu bal var,belki de suç bende.İzlemeyeceğim artık maç falan hele FB derbilerini asla(umarım tutabilirim sözümü) . LİG TV +MAA hepiniz ... anladınız siz onu.

stoch'a değilde mehmet topuza sinirlendim.stoch ne yapsaydı formayı mı giyseydi.Şortuna sıkıştırmış işte

Yuh herkez G*tüne mi sokuyo ne gerek var... elinde tutsun.... Bukadarida fazla... Salak gibi bizede ADAM GIBI AGIRLIYOZ BU SEREFSIZLERI

ilk gollerinin asistini yine alex dallaması yaptı bi gitmedi şu denyo ya

play off çıktı anladık e be şerefsizler puan farklarını neden yarıya bölüyorsunuz. eğer bu sene şampiyonluğu bu eziklere verirsek istediğimiz kadar iyi oynayalım falan hepsi hikaye olur benim için. bu yıl biz şampiyon olmalıyız çünkü adamlar şampiyon olursa yaptıkları şikenin üstene birde haklıymış gibi üste çıkacaklar bunu kaldıramam. yönetim istediği kadar iyi olsun eğer şampiyonluk giderse bunun hesabını yönetim vermelidir devre arası trasfer yapmayarak. adamlar şikenin içinde ne olacakları belli değilken sırf bu sene şapiyon olabilmek için 10 milyonluk adam aldı biz ne yaptık acaba. umarım ilahi adalet yerini bulurda şampiyon oluruz. hep iyi oynadık diyoruz ama çoğu zaman hüsranla karşılışıyoruz. bu birazda şanstan ziyade bizim beceriksiz oyuncularımızda. 30 tane posizyon bulup sadece *******ten 1 gol atıyoruz adamlar ceza alanına girmeden korner kullanmadan galip geliyorlar. 6-0 yenildiğimiz maçta bile ezikler bizim kadar eze eze oynamadılar.eğer bu sezon şampiyon olamassak bir daha ne maç izlemem kendime zarar veriyorum etrafa zarar veriyorum olan bize oluyor.

Sampiyonluk Sarkisi Dusmesin Dillerden.

Oyunlara gelmeyelim, sampiyon olacagiz inanin!

Bu şerefsizlerin yanında şans faktörü olmasa biz bunları bu oyunla kadıköyde çok rahat yeneriz. Ama adamlar oyle ballı ki girdikleri pozisyonları atıyolar pozisyon olmasa bile gol oluyo.

sadece bizim golün videosu var mı arkadaşlar?

Götüne sokmuş diyoruz biz ona. Özür dilerim herkesten.

SToch'un bize bu kadar hiddetli garezlenebileceğini düşünmüyorum kesinlikle.Ani ve dengesizce birşeydir.Asıl Mehmet Topuza iyi bir geçirmek lazım.Utanmasa sahaya işeyecekti itoğluit

Geri
Üst Alt