Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.509
- 679
- 2.048
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Şu malex ne kadar akıllı adam be hatasız oynuyor...
Şu malex ne kadar akıllı adam be hatasız oynuyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve tek birşey belli oldu.. Elmander'in yanına bitirici bir forvet şart!! Evet 10 numara devri kapandı ama tam 10 numara olmasada ilerde top tutacak, oyunun ofansif tarafında yönlendirecek bir oyuncu, ve kanat ihtiyacımız var..
kimse bana hikaye anlatmasın yok 30 şut attık yok elli pozisyona girdik futbolda gol atana puan veriyorlar rezalet goller yedik ziegler iki stoperin arasından girip golü atıyor hadi attı 1-1 e gelmiş maç alex çıkmış özer malı girmiş rakibe bak bekir özer selçuk cristian bienvenu sow da sakatlanmış bu takımdan kendi sahanda pırpır bi adamdan gol yiyorsun açıklaması varmı yok kendi mallığımız volkanın üstüne vura vura milli yaptık.aydın hariç her topu üzerine vurduk.şampiyonluk giderse çok kafalarına vururlar iş işten geçer
İnönüde bjk fbden puan alır demedi demeyin
Kulübü ipotek altına alan eski başkanları '' Fenerbahçemiz '' dedikten sonra,oyuncuları asılmaz o maça.Umut bağlayabileceğimiz tek takım Trabzonspor.
Yeni bir Jardel bulmamız lazım
:tiphat: EyvAllah.![]()
korner atmadan , maci aldilar serefsizler...san marino bile bir korner kullandi lan...(gerci oda bizim milli takima karsiydi)
Saat 19:00'dan bu yana içten bi şekilde tebessüm ettiğim ilk andı bu. Geçin o işleri f5 takımı gaza geldimi her zaman ard arda kazanmaya başlıyor. son maça kadar 3 maçlarını da kazanırlar. asıl bizim bundan sonra tüm maçlarda dikkatli olmamız lazım. avantaj adamların eline geçti maalesef. iş son maça kalacak. zaten son maçta f5 i yenemezlerse ben şampiyonluk falan istemiyorum. sahamızdaki bu mağlubiyetin acısnı çıkartmaları gerekiyor. yoksa hayatta affetmem bu takımı. şampiyon olamazsak ne kombine, ne forma ne de bilet alırım. futbol basket hiç bi maçı izlemem. bırakırım artık maç işini. kendime başka eğlence ararım. bu sene de şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız. bu sen de f5 yenemezsek ne zaman yeneceğiz.
Umut bağlayabileceğimiz tek takım GALATASARAY.
Kadıköy'de yeneceğiz !