STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Şu malex ne kadar akıllı adam be hatasız oynuyor...

biz trabzonla berabere kalsak

eziklerde bjk yi yense

averaj nasıl olur

Ve tek birşey belli oldu.. Elmander'in yanına bitirici bir forvet şart!! Evet 10 numara devri kapandı ama tam 10 numara olmasada ilerde top tutacak, oyunun ofansif tarafında yönlendirecek bir oyuncu, ve kanat ihtiyacımız var..

Yeni bir Jardel bulmamız lazım

Kulübü ipotek altına alan eski başkanları '' Fenerbahçemiz '' dedikten sonra,oyuncuları asılmaz o maça.Umut bağlayabileceğimiz tek takım Trabzonspor.

kimse bana hikaye anlatmasın yok 30 şut attık yok elli pozisyona girdik futbolda gol atana puan veriyorlar rezalet goller yedik ziegler iki stoperin arasından girip golü atıyor hadi attı 1-1 e gelmiş maç alex çıkmış özer malı girmiş rakibe bak bekir özer selçuk cristian bienvenu sow da sakatlanmış bu takımdan kendi sahanda pırpır bi adamdan gol yiyorsun açıklaması varmı yok kendi mallığımız volkanın üstüne vura vura milli yaptık.aydın hariç her topu üzerine vurduk.şampiyonluk giderse çok kafalarına vururlar iş işten geçer

Yönetimin hatası, bir tane adam gibi sakin sakin atmak istediği yere plaseleyebilen bir adamımız yok.

Geçin o işleri f5 takımı gaza geldimi her zaman ard arda kazanmaya başlıyor. son maça kadar 3 maçlarını da kazanırlar. asıl bizim bundan sonra tüm maçlarda dikkatli olmamız lazım. avantaj adamların eline geçti maalesef. iş son maça kalacak. zaten son maçta f5 i yenemezlerse ben şampiyonluk falan istemiyorum. sahamızdaki bu mağlubiyetin acısnı çıkartmaları gerekiyor. yoksa hayatta affetmem bu takımı. şampiyon olamazsak ne kombine, ne forma ne de bilet alırım. futbol basket hiç bi maçı izlemem. bırakırım artık maç işini. kendime başka eğlence ararım. bu sene de şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız. bu sen de f5 yenemezsek ne zaman yeneceğiz.

yaa bu f5 in taraftarı kadar ezik bir taraftar mal bir taraftar sürüsü görmedim. ulan sizde şeref olsa yaptığınız şikelerden dolayı kafanız eğik yürürsünüz ama nerde hala azize diyip duruyorlar allahın malları. azizenin de f5 inde taraftarınında şimdi ceza yememek için kendimi zor tutuyorum. bizdede suç var bu ülkede elit olmak fair play adına taşkınlık yapmamak hata kadıköyde göreceğiz adamlar yine her türlü pisliği yapacaklar çünkü şeref yok onur yok bunlarda biz hala fair play peşimdeyiz yemişim fair playını adamlar maç bitiminde kendi satadında gibi hareket çekiyorlar biz onların stadında buları yapabilirmiydik. vuracaksın parçalayacaksın gerekirse sahaya inceksin okadar rahta bırakmıyacaksın bu şerefsiz şikecileri. bizim kadıköy kabusumuz skorlardan dolayı değil yaptıkları onca şerefsizlikten ve çirkeflikten doalyı kanımızın dökülmediği bir karıköy maçı hatırlıyormusunuz. bu ülkede şikeye bile ceza yokken bu kadr sağ duyulu olmanın anlamı ne peki kimse bana ahlaktan falan bahsetmesin unutulmasınki ahlakın olmadığı bir ülkdede yapılanlar değil sadece sonuç konuşulur.

Kötü oynasakda 5-6 fark yiyip yenilsek bu kadar üzülmezdim bu şerefsizleri her maçta eziyoruz yinede yenemiyoruz.

Kulübü ipotek altına alan eski başkanları '' Fenerbahçemiz '' dedikten sonra,oyuncuları asılmaz o maça.Umut bağlayabileceğimiz tek takım Trabzonspor.

Umut bağlayabileceğimiz tek takım GALATASARAY.

Kadıköy'de yeneceğiz !

Bize Alex gibi ama kosan biri lazim, ben onu anladim bu macta, adam geliyor bir pasla tak diye isi bitiriyor... Biz cok ugrasiyoruz rakip kale önünde, gol posizyonumuz cok olabilir, ama sonunu getiremiyoruz...

Fatih Terim Selcuk Melo ikiligi ile Necati/Baros ve Elmander ile taktik calisma yapmasi lazim.

Gecen sene Selcuk Inan Ts'daykene Burak Yilmaz ile iyi isler yapiyorlardi, iyide anlasiyorlardi... Burak'i havadan toplari vs. ile gol posizyonuna sokuyordu... Su an GS'da gördügümüz Selcuk Inan iyi futbol oynuyor ama TS yaptigi o asistleri bizim takimda cok yapamiyor malesef...

şunlara kadıköyde koyup şampiyon olsak varyaa

bjk den puan beklemeyin 2 maçtada yatarlar ts de öyle kendimizin elindeydi şampiyonluk oda gitti bir ihtimal kayıpsız gidersek son hafta karıköyde yenilmememiz gerekiyor şampiyonluk şansımız ortada yani

Geçin o işleri f5 takımı gaza geldimi her zaman ard arda kazanmaya başlıyor. son maça kadar 3 maçlarını da kazanırlar. asıl bizim bundan sonra tüm maçlarda dikkatli olmamız lazım. avantaj adamların eline geçti maalesef. iş son maça kalacak. zaten son maçta f5 i yenemezlerse ben şampiyonluk falan istemiyorum. sahamızdaki bu mağlubiyetin acısnı çıkartmaları gerekiyor. yoksa hayatta affetmem bu takımı. şampiyon olamazsak ne kombine, ne forma ne de bilet alırım. futbol basket hiç bi maçı izlemem. bırakırım artık maç işini. kendime başka eğlence ararım. bu sene de şampiyon olamayacaksak ne zaman olacağız. bu sen de f5 yenemezsek ne zaman yeneceğiz.

arka arkaya 2'si deplasman 3 derbileri var hepsini de kazanırlarsa helal olsun derim öyle yada böyle bir yerde takılabilirler belli olmaz

İsviçre liginde playoff vardı galiba, oradada puanlar böyle komik bir şekilde 2 ye bölünüyormu? Çok mantıksız bir sistem o yüzden sordum.

Bjk de sevmez feneri merak etmeyin

süpriz çıkabilir o maçlardan

Geri
Üst Alt