STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

r3qquolu.png

Bukadar bal olurmu allahim

"Futbolun adaleti yoktur" sözünü şimdi çok daha iyi anlıyorum...

Kadıköy'e şampiyon gitmek lazım. En temizi. Daha fazla gerilmeye gerek yok. Umarım böyle olur. Bu arada yarın işe-okula gidecek olanlara Allah yardım etsin, son gülen iyi güler deyin geçin :)

valla başka bir ihtimal yok

herkes fatih terimin 1*1 e neden yatmadıgını dusunuyor ama 1-1 yattıktan sonra 2. golu yesek bu sefer kapandı diye suclanırdı

kimse bana hikaye anlatmasın yok 30 şut attık yok elli pozisyona girdik futbolda gol atana puan veriyorlar rezalet goller yedik ziegler iki stoperin arasından girip golü atıyor hadi attı 1-1 e gelmiş maç alex çıkmış özer malı girmiş rakibe bak bekir özer selçuk cristian bienvenu sow da sakatlanmış bu takımdan kendi sahanda pırpır bi adamdan gol yiyorsun açıklaması varmı yok kendi mallığımız volkanın üstüne vura vura milli yaptık.aydın hariç her topu üzerine vurduk.şampiyonluk giderse çok kafalarına vururlar iş işten geçer

Ulan Bjk bir işimize yara.

benim kızdıgım nokta butun sutların volkanın ustune cekilmesi necati ve aydın

Takımı alkışlıyorum 3 maçta da bu şikecileri ezdiler ,bu sefer büyük balları ortaya çıktı ,kadıköyde bu hesabı keseriz arkadaşlar inanın . 3 maçıda oturup sakin kafayla izleyin ve arada ki kalite farkını görün .Takımı alkışlayın .

Biz Şampiyon Olacağız herkez inansın

korner atmadan , maci aldilar serefsizler...san marino bile bir korner kullandi lan...(gerci oda bizim milli takima karsiydi)

Bize bu maçı kaybettiren ilk yarıdaki oyun anlayışıdır. Çok kötü oynamadık ama kendi futbolumuzu oynamamız lazımdı kontrollü futbol oynadık sözde saldır parçala işte hiçbiri baskıya dayanamıyor.

Ve tek birşey belli oldu.. Elmander'in yanına bitirici bir forvet şart!! Evet 10 numara devri kapandı ama tam 10 numara olmasada ilerde top tutacak, oyunun ofansif tarafında yönlendirecek bir oyuncu, ve kanat ihtiyacımız var..

İnönüde bjk fbden puan alır demedi demeyin

Geri
Üst Alt