STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Yediğimiz goller çok amatörce.

gençler onu bilmemde iş niye kadıköye sarkmasın istiyorsunuz ki? 75 dakika bunlara top göstermeyende bizdik karıköyde.Millet baya korkak lan iyiki topçularımız bu kadar korkak değil

fenerbahçe takımından değil fenerbahçe taraftarının çirkefliğinden korkuyorlar

Bundan sonraki bütün macları kazanalım fenerle beraberede kalsak şampiyonuz niye bu kadar kasıyoruz ki kendimizi.

Valla ben kasmıyorum, bence kesin şampiyon olacağız.Ümitsiz arkadaşlara yazdım bunu ayrıca Kadıköye bile kalmayabilir.

Fenerden gol yemeyen kalecimiz yokki Simoviçten Hayrettine kadar hepsi yiyordu. Ezeli rekabetin tadı tuzuda bu. Biz Frankfurtu eledik avrupa kupasında, Fener Sığma olomouctan 7 tane yedi. Aynı hafta sonu maçta bizi o moralsizlikle 1-0 yendiler.

O günleri göremeyen biri olarak soruyorum : O takım Monaco değil mi? :)

Maçtan sonra inanılmaz sinirliydim fark olması gereken maçı vermek adama inanılmaz koyuyo foruma girip fenere iyi bi sövmek istedim ama tuttum kendimi şimdi sakinleştim biraz bu takımla ne kadar gurur duysak ve ne kadar güvensek azdır yemin ederim ... Şampiyonluktan zerre şüphem yok ...

Beyler Sampiyonlugu Trabzon belirler . Fener bence bizim maçımız dısında sadece Trabzon deplasmanında puan kaybedebilir. Besiktas tan umut yok

Bizim yüzümüzü yenilgiyle yere düşürün. Mahkeme,metris kapılarında Gezerek değil .

tamam beyler artık herkes sakinleşmiştir umarım.. inşallah 28 nisan günü trabzonu yeneriz ve yolumuza devam ederiz

Bundan sonraki bütün macları kazanalım fenerle beraberede kalsak şampiyonuz niye bu kadar kasıyoruz ki kendimizi.

Abi şu söylediğiniz çok basit bişeymiş gibi konuşuyosunuz 3 tane büyük maç var biri trabzon deplasmanı bitmiyo bide bi türlü şansının tutmadığı fenerbahçe deplasmanından en az beraberlik alacaksın ya ben çok karamsarım yada sen çok iyimser.

Yapmamamız gereken tek şey vardı,o da kendi sahamızda yenilmek.Biz de onu yaptık.Söyleyecek birşey bulamıyorum.Bu kadar emeğe yazık olacak.Çok büyük bir avantajı kaybettik.Bundan somra ibre onlara döndü bence.

fenerbahçe takımından değil fenerbahçe taraftarının çirkefliğinden korkuyorlar

sabaha kadar çirkef olsunlar.Yaslarız dedik yasladık futbol olarak.Gelmişler 2 gol atmışlar tırt anasını satiim

biz atacaktık o golleri.GErisi bahane.Ha bugün atamadık.2 hafta önce 45 metreden gol atan Necati mi kötü forvet şimdi? Bugün atamadılar işte yapacak bişi yok

5. haftaya dikkat dügüm o hafta cözülecek ... kariköyde degil...

ya birakin kimsenin birine celme takmasina gerek yok

insallah is son haftaya kalir ve orda bunlara koyup SAMPIYON oluruz

Kadıköy'e kalmayacak bu şampiyonluk. Her yenildiğimiz maç sonrası aynı yorumlar. Takımın oynadığı oyuna bakın ve ondan sonra yazın. Berbat bir oyun oynasak, anlayacam yorumlarınızı ama. Göz var nizam var, bırakın artık yenme-yenilme arasında gidip gelen takım desteklemeyi.

Erman Toroğlu : bu ülkede hep yanlışlar kazanıyor

Ben bi takımda bu kadar bal görmedim .Oynadığımız 3 maçtada ezen biziz ,bu şansları bi yere kadar gider .

Ve burda karamsar olan arkadaşları anlamıyorum .2 puan öndeyiz ,oynadığımız oyun ortada .Bütün maçlarımızı kazanıp şampiyon olacağız bitti .Kimsenin eline bakmıyoruz ,kendi göbeğimizi kendimiz kesicez .Geçen sefer kadıköyde zor kurtuldular ,biz gene aynı futbolumuzu oynayalım orda şampiyonluğu kutlarız .

İnanın millet ,ne bu olumsuzluk ezen biz ,oynayan biz .Takıma eskisinden daha çok destek vermeliyiz ,bu takım alkışı hak ediyo

Abi şu söylediğiniz çok basit bişeymiş gibi konuşuyosunuz 3 tane büyük maç var biri trabzon deplasmanı bitmiyo bide bi türlü şansının tutmadığı fenerbahçe deplasmanından en az beraberlik alacaksın ya ben çok karamsarım yada sen çok iyimser.

Şampiyon olmak kolay degil kardes.Ben inanıyorum son maca kadar hepsini kazanıcaz.Son macda kadıköye bayragımızı dikicez

Geri
Üst Alt