Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gençler onu bilmemde iş niye kadıköye sarkmasın istiyorsunuz ki? 75 dakika bunlara top göstermeyende bizdik karıköyde.Millet baya korkak lan iyiki topçularımız bu kadar korkak değil
Bundan sonraki bütün macları kazanalım fenerle beraberede kalsak şampiyonuz niye bu kadar kasıyoruz ki kendimizi.
Fenerden gol yemeyen kalecimiz yokki Simoviçten Hayrettine kadar hepsi yiyordu. Ezeli rekabetin tadı tuzuda bu. Biz Frankfurtu eledik avrupa kupasında, Fener Sığma olomouctan 7 tane yedi. Aynı hafta sonu maçta bizi o moralsizlikle 1-0 yendiler.
Beşiktaş'a umut bağlamayın abi.Onların kendilere hayrı yok.Benim tek umudum Trabzonspor.
Bundan sonraki bütün macları kazanalım fenerle beraberede kalsak şampiyonuz niye bu kadar kasıyoruz ki kendimizi.
fenerbahçe takımından değil fenerbahçe taraftarının çirkefliğinden korkuyorlar
Beyler Sampiyonlugu Trabzon belirler . Fener bence bizim maçımız dısında sadece Trabzon deplasmanında puan kaybedebilir. Besiktas tan umut yok
Asıl trabzonspora umut bağlamayın. fenerbahçeye çelmeyi beşiktaş takacak ard arda çok maç kaybettiler
Abi şu söylediğiniz çok basit bişeymiş gibi konuşuyosunuz 3 tane büyük maç var biri trabzon deplasmanı bitmiyo bide bi türlü şansının tutmadığı fenerbahçe deplasmanından en az beraberlik alacaksın ya ben çok karamsarım yada sen çok iyimser.