STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Balla filan alakasi yok resmen beceriksizlik.Elli kere kaleciyi nisanladilar bir tane adam akilli klas gol vurusu yapmadilar.Seneye Necatiyle Barosla olacak is degil.Bu sene icinse sampiyonluktan zerre suphem yok,hala son maca kalmaz diyorum kalirsada gerekeni yapariz.

drogba olsaydı bugun oda fener balını kıramazdı :D

Oh be hele sukur inananlarda varmis. Sampiyon olacagiz emin olun. uA'nin koreografisi bosa degildi, Kadikoyde kupayi kaldiracagiz.

tamamda fb son maci ve diger 1 maci alirsa sampiyon mu olucak?

2 maç kaybederse babayı olurda.Bizi yenemese bile kalan maçları kazanarak şampiyon olabilme ihtimalleri var,bizim de o maç dahil hiç bir maçı kaymetme lüksümüz yok bu durumda.

Bişey dicem maç bitiminde ben bekledim. O işkenceye denk gelmeyeyim diye. Baya olaylar oldu , bu ceza getirmez dimi? Turuncu güvenlikler varya onlarla baya olaylar yaşandı.

Gerçek kapitalist bir ülke derken gerçek kapitalistilerin ezdiği 2. sınıf görülen bir ülkede yaşıyorum ötesi var mı.

Var hemde ne bicim... Türkiyede Kapitalizim var ama buraya bakarak orda daha Kapitalizmin K´si yok

Orada sizinle dalga geçenler burada bizimle dalga geçmeye bile tenezzül etmiyor,çünkü onların dediğini yapmayı o kadar benimsemişiz ki Pavlov'un köpeği gibi ne dense yapıyoruz şartlı ama koşulsuz.O unutulan aşağılanma duygusunun yanında bir de buranın kendini bir şey sana ve sonunda kazanan güçlüsü eziyor etti 2 kat yük.

Benim ailem gecen yil burdan türkiyeye döndü ve simdiye kadar burdan kacib gitmediklerine bin pismanlar...

o zaman fb sampiyon gibi bisey

Bazen diyorum ki bu ülkede şampiyon olsak ne olmasak ne. Adalet olmayan yerde ne yapsan boş. Sadece futbolla alakası yok.

Bence bu akşam hiçbir Galatasaraylı üzülmemiştir ,üzülmemelide.Resmen ezdik adamları.Ligde bir takımı bu kadar ezdiğimiz başka maç hatırlamıyorum.Böyle şampiyon olacaklarsa olsunlar .Ben de böyle şampiyonluğu kaybedeceksem edeyim.İkinci lig takımı ile birinci lig takımı maç yapıyor sanar yabancı biri izlese.Tebrik ediyorum aslanları.

1-1 olduktan sonra gaza gelerek fazla öne çıktık bence. Tamam yüklenmeliydik ama kontrollü bir biçimde. Beraberlik de işimize geliyordu sonuç olarak.

2000 senesinin tekrarı mumkunu yok olmaz diyordum, daha beteri oldu diyebilirim. Korkak karı kılıklılar, bi de kendilerine buyuk derler.

iyike siz oynamiyorsunuz GSde bu kadar karamsalikla siz sezonu kapatiydiniz bilene. bukadarmiydi sizin takiminiza güvenciniz.... Alt üstü bir malubiyet oda artik Futbol olarak hersey ortada yani

herkesin objektif yorum yapmasini istiyorum avantaj kimde. konunun basinda kaybedersek ibre onlara doner deniliyodu kaybettik bu sefer ibre hala bizde deniliyo. mobildeyimde fiksturu falan da bilmiyorum. iyice sarpa sardi ha

1-1 olduktan sonra gaza gelerek fazla öne çıktık bence. Tamam yüklenmeliydik ama kontrollü bir biçimde. Beraberlik de işimize geliyordu sonuç olarak.

Bizimkiler sanki rahat degildi cok baski altinda top oynuyorlarmis gibiydi...

Bu arada elakasi yok ama ben Selcukun Kaptan olmasini istiyorum... En fazla ona yakisiyor.

Resme biraz genel bakmak lazım GALATASARAY Bu yılın açık ara en iyi takımı mı? Takımı.

Biz Böyle futbol oynadıktan sonra o top her zaman çizgiyi geçmeyecek değil,

Yine bizim oyuncular her zaman bu kadar beceriksiz olacak değiller,

Benim gördüğüm Gerçek şu ; Bu takım konsantre olduğu her maçı iyi oynuyor sahanın mutlak hakimi olabiliyor,

gelecek sezon 4-5 kaliteli oyuncu ile bu felsefe de olan bir takım Avrupa' nın her takımına her yerde kafa tutabilir.

2000 senesinin tekrarı mumkunu yok olmaz diyordum, daha beteri oldu diyebilirim. Korkak karı kılıklılar, bi de kendilerine buyuk derler.

O maçı hatırlamaz mıyım...Resmen direkleri dövmüştük.Suat'ın direkten dönen topunu hala unutmam.Adamlar bir kere gelmişti o da gol olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam Boliç golü atmıştı.Sene 2012 değişen yine birşey yok.Biz geldik,onlar attı.Futbol adaletli bir oyun olsa şikeciler amatör kümede oynuyor olurdu.

herkesin objektif yorum yapmasini istiyorum avantaj kimde. konunun basinda kaybedersek ibre onlara doner deniliyodu kaybettik bu sefer ibre hala bizde deniliyo. mobildeyimde fiksturu falan da bilmiyorum. iyice sarpa sardi ha

Ibre bence bizde kaldi neden biliyonmu... Sergiledigimiz Fubtol yüzünden... Eger kötü oynasaydik Ibre onlara dönerdi... Ama biz yine gösterdik en iyi takim oldugumuzu.... 3ncü mac bu fenerli bir galibiyet bir beraberlik oda Galibiyet olabilirdi... birde maglubiyet oda maglubiyetden baska her B*ka benzedi... Ben Kadiköyden zere kadar korkuyorsam AHAYIM.

Saat 02:00 ve ben evin içinde kafamı nereye çevirsem kaçan gollerin sülietlerini görüyorum. Ve her gördükçe de bu işin Kadıköyde tarafımız lehine (hatta belki bir kaç hafta önceden dahi) çözüleceğine inanıyorum.

Bugün asla kızmadım takıma, sadece üzgünüm şanssızlık ve kaçan gollerden dolayı.

Takım böyle oynasın gerçekten isterse yenilsin, şampiyonluk gitsin umrumda değil. Geçen seneden sonra şampiyonlar ligi hedefini bile çok görürken takımı bu seviyeye getiren herkese teşekkürler.

İnancım ve desteğim tam. Sonuçta geride kalan 4 hafta. Herkes kendi kaderini çizecek.

Galatasaray'ın olduğu her yerde Umut vardır.Takma kafana böyle futbol oynıyalım varsın şampiyon olmayalım boşver.

Geri
Üst Alt