STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Sağlık olsun hepimiz üzüldük bundan sonraki maçlarımıza bakacağız artık.

ya taktiniz ha ezdik tamamda 6 mac oynanacak ve sonunda 1. kim olursa o sampiyon olacak. heriifler 1 kere gelip atiyo, biz domine ediyoruz atamiyoruz. yine tsye bjkye kotu oynayip alacaklar, sen istedigin kadar iyi oyna onlari sampiyon yapacaklar

Aynen. herkes hala f5 kötü top oynuyor diye tutturmuş gidiyor.

Ya iyi de adamlar kötü futbolla kupada yarı finale çıktılar, puan farkını da 2 ye indirdiler.

Adamlar kötü futbolla üsküdarı geçmek üzere siz hala f5 in futbolundan bahsediyonuz.

Adamların tek derdi öyle yada böyle şampiyon olmak. Yemişim iyi futbolu.

Bu gece bitti, bu maç artık geride kalmalı. Biz oynadık; şans yoktu, beceriksizdik atamadık ve onlar da bulduklarını atınca kaybettik.

Benim açımdan takımın öyle endişe uyandıracak bir performansı yoktu.

Yarın yeni bir gün ve bizim önümüzdeki 4 maç için umutlu olmamızı sağlayan birçok sebepimiz var.

Hee şampiyon oluruz veya olmayız, olamazsak tabii ki de üzülürüz ama o kadar da karalar bağlamanın bir alemi olmasa gerek,

Ben, iyi oynadık sezon boyunca en iyiydik olmadı der kapatırım, olay bu kadar basit.

Geriye dönüp dönüp, tekrar tekrar bazı şeyleri irdelemenin anlamı yok.

Bu geceden sonra dün yaşananları geride bırakmak zorundasınız.

Şampiyonluk stresi bence, bir an evvel bitirmek istiyorlardı. Halbuki bu maçlarda sabırlı olmak, sakin kalabilmek önemli.

Örneğin tamam çok pozisyona girdik ama hiç son vuruştan önce ekstra pas düşünen olmadı. Bir de neredeyse tüm vuruşlar körü körüne şut şeklindeydi, hiç atmak istediği yere düzgün plase yapan olmadı.

Fatih Hoca'nın sakin kalmayı telkin etmesi gerekiyor.

Evet yüzde yüz katiliyorum.... topa hep gözü yumuk vurdular sanki.... Fatih Terim burda biraz Takimi fazla fisekledi galiba... biraz sakinlestimesi lazimdi takimi...

Giderek daha moralim bozuluyor maç sonu bile böyle olmamıştı.Tamam fener bütün maçları kazanamaz diyoruzda biz kazanabilir miyiz ? Bunların hepsi derbi.Ne olacağı belli mi olur artık.

Ya iyi de adamlar kötü futbolla kupada yarı finale çıktılar, puan farkını da 2 ye indirdiler.

Adamlar kötü futbolla üsküdarı geçmek üzere siz hala f5 in futbolundan bahsediyonuz.

Benden de sana aynen.

Bu tür maçlarda önemli olan puan, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Gol atamıyorsan yemiyeceksin.

Top girmezse girmiyor.İster beceriksizlik deyin ister şanssızlık deyin olmayınca olmuyor işte.Aynı Chelsea Barcelona maçına benzedi.

Giderek daha moralim bozuluyor maç sonu bile böyle olmamıştı.Tamam fener bütün maçları kazanamaz diyoruzda biz kazanabilir miyiz ? Bunların hepsi derbi.Ne olacağı belli mi olur artık.

Sence hangi Maci yeniliriz biz....

Boşverin şampiyon olup olmamayı da biz hep onlardan büyük kulüp olacağız nasılsa.

Evet yüzde yüz katiliyorum.... topa hep gözü yumuk vurdular sanki.... Fatih Terim burda biraz Takimi fazla fisekledi galiba... biraz sakinlestimesi lazimdi takimi...

Ben de hep onu diycem de dilim varmıyordu.

Fatih Hoca bu maçta gaza geldi bence, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksini uygulamadı hiç.

Tek isteğim var. Kadıköye giderken en kötü senaryo beraberliğin yetebileceği bir senaryo olsun. Allah korusun puan puana yada geride gidersek işimiz çok zor.

Fatih Terim final maçlarında yapamıyor diyenler olmuş. Şaşırtıcı...

Sence hangi Maci yeniliriz biz....

Bilmiyorum,Çok kolay geçeceğini sandığımız evimizdeki ts bjk maçlarını yeniliyorduk neredeyse.30 tane pozisyona girdik bugün atamadık anasını satayım,derbi artık bunlar.Rakiplerde de tehlikeli isimler var.En ufak hatayı cezalandıracak isimler var bugün olduğu gibi.Karşımızda Manisa,Ankaragücü yokki.Elimizdeki fırsatı teptik,rakiplerin eline bakıyoruz artık.Varmı daha ötesi.

Puan ikiye indiyse yine cikar yani bu kadar basit.... Ben sanmiyorum fbnin TSden kolay kolay Puan alacagini... Hic birsey olmasa bile TS fbnin sampiyon lmasini istemiyor....

bu arada burak haftaya oynuyormu???

işin aslı 1-1 den sonra geçen hafta eleştirilen futbola dönseydik skor daha farklı olabilirdi ama golden hemen sonra girdiğimiz pozisyon gol olsa şu an tarihi farkın zevkini çıkarıyor olabilirdik anlamadığım nokta herkesin şampiyon olamıyacağımızdan bahsetmesi medya da zaten şikecileri şampiyon ilan etti bile son topa kadar son maça kadar inanmaya devam edelim.

Ben de hep onu diycem de dilim varmıyordu.

Fatih Hoca bu maçta gaza geldi bence, kazanamıyorsan kaybetmeyeceksini uygulamadı hiç.

Asiri bir sekilde hücüma yüklendik. daha dogrusu telasli bir hücüm... sacma sapan sutlar... eh dolaysiyla 29 sutun 9u kaleyi buluyor o halde.... rahat bir sekilde plase vursalar olay bitiydi...

fenerbahçenin en büyük silahı alex 1.ci golün pasını da o lavuk verdi nasıl gördü de orada zieglerı verdi anlamıyorum

o herif gitsin bunlar uzun süre kaseyi toparlayamaz.

Bilmiyorum,Çok kolay geçeceğini sandığımız evimizdeki ts bjk maçlarını yeniliyorduk neredeyse.30 tane pozisyona girdik bugün atamadık anasını satayım,derbi artık bunlar.Rakiplerde de tehlikeli isimler var.En ufak hatayı cezalandıracak isimler var bugün olduğu gibi.Karşımızda Manisa,Ankaragücü yokki.Elimizdeki fırsatı teptik,rakiplerin eline bakıyoruz artık.Varmı daha ötesi.

Aynisi fener icinde gecerli üstelik adamlar Inönüye birde Tsye gidecekler...

O maçı hatırlamaz mıyım...Resmen direkleri dövmüştük.Suat'ın direkten dönen topunu hala unutmam.Adamlar bir kere gelmişti o da gol olmuştu.Yanlış hatırlamıyorsam Boliç golü atmıştı.Sene 2012 değişen yine birşey yok.Biz geldik,onlar attı.Futbol adaletli bir oyun olsa şikeciler amatör kümede oynuyor olurdu.

Johnson'un sutunda top galiba Emre'ye carpip iceri girmisti.

Geri
Üst Alt