STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Puan ikiye indiyse yine cikar yani bu kadar basit.... Ben sanmiyorum fbnin TSden kolay kolay Puan alacagini... Hic birsey olmasa bile TS fbnin sampiyon lmasini istemiyor....

bu arada burak haftaya oynuyormu???

Walla bende öyle düşünüyordum (hatta bi arkadaşla o maça formasına iddaya girdik) ama bu maçtan önceydi o. F5 acaip morallendi ve gaza geldi. Bu gazla 3 maçı da kazanacaklardır. İş son maça kalacak maalesef. İşin en kötü yanı da beraberliğin bize yaraması. Yenilmemek için çıkarsak kesin yeniliriz.

Her zaman için esas olan önde yapılan baskıdır. Kazanmak istercesine baskı yapılmalı. Barca-Real maçını iyi izledim. Real 4 kişiyle hep önde bastı. Barcaya istediği pas trafiğini yaptırmadılar ve maçı 2-1 kazandılar. Daha önce hep korkak çıkıyorlardı hep de yenildiler.

Simdi istatiklere bir daha baktimda az önce dedigim gibi ortalar cok berbat di.... 40 ortadan 15i gelmis... YUH Sabride oynamadi bide.... onun icin dedim Riera girseydi daha iyi olurdu

Bence fenerbahçe önümüzdeki bu 3 maçta en kötü 1 defa berabere kalır gibime geliyor.

Sanki İnönüde seyircisiz oynanan maçta berabere kalırlar gibime geliyor antrenman maçı havasında geçer konsantrasyonlarını kaybederler gibime geliyor

fenerbahçenin en büyük silahı alex 1.ci golün pasını da o lavuk verdi nasıl gördü de orada zieglerı verdi anlamıyorum

o herif gitsin bunlar uzun süre kaseyi toparlayamaz.

Bence alexle ilgisi yok. Ziegler'i kaçıran kimse hata orada, depara kalkarken takip etmeyen kimse. Önceki maçta da bizimkiler aut diye bakarken Ziegler topu takip edip ortalamıştı.

Derbi maçlarda 1'e 1, 2'ye 2, hatta 3'e 3 yakalanmayacaksın, defansta hep bir fazla olacaksın.

Walla bende öyle düşünüyordum (hatta bi arkadaşla o maça formasına iddaya girdik) ama bu maçtan önceydi o. F5 acaip morallendi ve gaza geldi. Bu gazla 3 maçı da kazanacaklardır. İş son maça kalacak maalesef. İşin en kötü yanı da beraberliğin bize yaraması. Yenilmemek için çıkarsak kesin yeniliriz.

Her zaman için esas olan önde yapılan baskıdır. Kazanmak istercesine baskı yapılmalı. Barca-Real maçını iyi izledim. Real 4 kişiyle hep önde bastı. Barcaya istediği pas trafiğini yaptırmadılar ve maçı 2-1 kazandılar. Daha önce hep korkak çıkıyorlardı hep de yenildiler.

Mreli falan bosverin karsisinda anadolu takimi yok... TS ve bjkde yenmesi lazim... yoksa uefa hayal....

Bence alexle ilgisi yok. Ziegler'i kaçıran kimse hata orada, depara kalkarken takip etmeyen kimse. Önceki maçta da bizimkiler aut diye bakarken Ziegler topu takip edip ortalamıştı.

Derbi maçlarda 1'e 1, 2'ye 2, hatta 3'e 3 yakalanmayacaksın, defansta hep bir fazla olacaksın.

Katılmıyorum alex ziegleri iyi gördü orada pası ölümcüldü orada kim olsa atardı

Kaçıran Emre Çolak'dı.

lan bare berabere bitseydi maç :((

off off uyuyamıyomda zaten moral 0

ama şampiyon olcağımıza inanıyorum

Simdi istatiklere bir daha baktimda az önce dedigim gibi ortalar cok berbat di.... 40 ortadan 15i gelmis... YUH Sabride oynamadi bide.... onun icin dedim Riera girseydi daha iyi olurdu

Zaten bjk maçındaki performansından sonra Riera'nın 11 oynaması gerekirdi. Hem de Manisa'da Emre'nin de 88. dk.da 4-0 öndeyken gördüğü kırmızının bir cezası olarak.

Son maci saymassak bence biz Puan bile kaybetmicegiz.... heleki birde burak yoksa tamamdir

Zaten bjk maçındaki performansından sonra Riera'nın 11 oynaması gerekirdi. Hem de Manisa'da Emre'nin de 88. dk.da 4-0 öndeyken gördüğü kırmızının bir cezası olarak.

Evet... tam Rieraya göre bi macti bu... cok faydasi olurdu diye düsünüyorum....

Kesinlikle bu maçta defansımız felaketti. hiç ama hiç beğenmedim. İki kere adam kaçırdılar ikisinde de golü yedik. Böyle maçlarda f5 gibi takımlara böyle hata yaparsan adamlar affetmez.

Ayrıca Melo,Emre,Engin,Necati tam bir felaketti bugün. Biri bile biraz daha iyi oynasa çok farklı olurdu. ah fatih hoca ah. Nasıl tahammül ettin Emre ve Engine 60 dakka. Yapılır mı bu maçta böyle bişey.

İkinci yarının başında bu iki adamı çıkarıp Aydın ve Reira yı alsa maç kesin bizimdi. Orta sahamız zaten çökmüştü bari en azından kanatlardan iş yapardık. emre ve engin kanatlarda yokları oynadılar bugün. Eeeee ortadan gidemiyon kanatlar da ölü. Nasıl kazanacaksın bu maçı.

Katılmıyorum alex ziegleri iyi gördü orada pası ölümcüldü orada kim olsa atardı

Önde Ziegler'i kontrol eden adam, Ziegler kaçarken takip edecek, pozisyonunu bozacak. Onla uğraşırken karşısına bir de stoper gelecek.

Bilmiyordum Emre'ymiş kaçıran. Manisa'da 4-0 öndeyken kırmızı yedikten sonra ve Riera'nın performansından sonra yedek başlamalıydı.

Beyler kimse kimseye yatmaz yada özellikle birine köpek gibi oynamaz

Trabzonda Beşiktaşta elinden geleni yaparlar hem Galatasaraya hem fenerbahçeye karşı

Kesinlikle bu maçta defansımız felaketti. hiç ama hiç beğenmedim. İki kere adam kaçırdılar ikisinde de golü yedik. Böyle maçlarda f5 gibi takımlara böyle hata yaparsan adamlar affetmez.

Ayrıca Melo,Emre,Engin tam bir felaketti bugün. Biri bile biraz daha iyi oynasa çok farklı olurdu. ah fatih hoca ah. Nasıl tahammül ettin Emre ve Engine 60 dakka. Yapılır mı bu maçta böyle bişey.

İkinci yarının başında bu iki adamı çıkarıp Aydın ve Reira yı alsa maç kesin bizimdi. Orta sahamız zaten çökmüştü bari en azından kanatlardan iş yapardık. emre ve engin kanatlarda yokları oynadılar bugün. Eeeee ortadan gidemiyon kanatlar da ölü. Nasıl kazanacaksın bu maçı.

Zaten bu kadar kalabalık defansa karşı kanatlara inip basıcan çalımı. Malesef bizim yapamadığımız tek şey.

Kimse kimse yatmaz, ama maçlarda geri düşmememiz gerekiyor. Sonra maglup olunca hep bir telaş içinde oynuyoruz. En büyük handikap bu.

Geri
Üst Alt