STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

O değilde ahtapot pes yine bildi sonucu..

1. Adam gibi bitirici bi forvet

2.Adam gibi orta yapmayı bilen solkanat

3. Adam gibi orta yapmayı bile sağ kanat

Bu üç problem çözülmezse istediğin kadar orta sahan iyi olsun. Adamlar kitledi mi ortayı mal gibi kalırsın. aynen bugün olduğu gibi.

yahu bir de arkadaş bu Baros kendini yere atınca hakemin penaltı vereceğini mi zannediyor arkadaş bu nedir yeter artık ya biri uyarsın şu adamı ya bu kadar laubalilik olmaz ya

Puanlar 42-40 şuan.Eğer önümüzdeki 3 maçı alırsak fb de tsye puan kaybediceğini varsayarsak puanlar 51-47 olacak.O yüzden son maça stresli girmeyiz.Şampiyonluğu arenadaki bjk maçında kutlarız

Du bakalim f5 daha sekizdasi yenmedi bi yensinler bakalim...

hakikaten ya ona dikkat ettim o bienvenu nasıl pas veriyor Ujfalusi bence arkasından stochun geldiğini farketmedi

valla hissetcek abi. zaten 2. golde onun hatası var. deparı atıcaksın coktan. 2 kere daldık gol oldu. herhalde bukadar baskın olmamızdan kaynaklandı. daha dikkatli olacaksın böyle maclarda.

56 konugumuza saygilar

herseyin üstüne cekelim bir sünger :tiphat:

valla bende hic tedirginlik yok. bazı kişiler korkabilir. ama ben şampiyon olcagımıza eminim. bunu herkes görücek. bu onlara daha cok koyucak emin olun.

Ne koyacak ya sizi evinizde yendik ya deyip duracaklar. Adamlar çoktan istediğini aldılar bence. Karıköyde yenip intikamı alınmalı yoksa affetmem hiçbirini. Aldıkları parayı haketsinler.

ah ulan ah

Allahım sen fenerbahçenin elini ayağına dola şu önlerindeki 3 maçta puan kaybetmelerine neden ol yarabbim

Ne koyacak ya sizi evinizde yendik ya deyip duracaklar. Adamlar çoktan istediğini aldılar bence. Karıköyde yenip intikamı alınmalı yoksa affetmem hiçbirini. Aldıkları parayı haketsinler.

recep bu kafaya nasıl ulaştın:) beraberliktede şampiyonluk geliyorsa şeyime takmam. ben feneri yenecek diye sevmiyorumki cimbomu. ha yenerse iyi olur o başka.

hakem nasıldı beyler etki etti mi oyuna?

2. golden hemen önce soldan bir orta yaptık Elmander kaçırdı orada göçtüm lan dedim bu maç gidici içimden geçti atamayana atarlar bi abiyle izliyoruz maçı geliyo geliyo diyo kaptırdı kendini atıcaz içimden diyorum yemezsek iyidir peşine gol oldu son 10 dk yi izlemedim o sinirle kalktım çıktım eve geldim maç bitmişti telefonda susmadı bütün gece açmasan olmuyor geçtiler makaralarını ama bu işler sırayla :)

Hakan Balta'dan ( bariz ) çıkan topu bize verdi pozisyon oldu benimde aklıma gelen bu hakem çok iyiydi

tabi oda varda o cok iyi bir pozisyon olmadı abi. bende hakan niye bırakıyor diyorum topu orda. selcuktan cıkmıştı:)

Fenerin bali en fazla bize karsi... bjk veya tsye karsi bu kadar olucagini sanmiyorum... eminim fb puan kayib eder

Geri
Üst Alt