STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Ya şimdi özeti yine izledim de bu Elmander'de golcü değil ya bir şut çekiyor kalenin dibinden yere sektiriyor aut, yani tamam iyi forvette abi golcülük özelliği yok bizim forvetlerde ya

Bulduğunu atıcan anasını satıyım

Haftaya Trabzon deplasmanından galibiyet alamazsak işimiz çok zor. Olası bir puan kaybımızda, Fenerbahçe galip gelirse lider oluyor. O zaman da işimiz Kadıköyde galibiyete kalır ki Off offff...

Ya şimdi özeti yine izledim de bu Elmander'de golcü değil ya bir şut çekiyor kalenin dibinden yere sektiriyor aut, yani tamam iyi forvette abi golcülük özelliği yok bizim forvetlerde ya

Şöyle sakince köşeye bırakan bir golcümüz yıllardır olmadı.

TS f5e karsi köpek gibi oynayacak... biz cumartesi su maci bi alalimda gerisi basit. en zor macimiz cumartesi

Trabzonspor fenere karşı köpek gibi oynamaz da

beşiktaş köpek gibi oynar ard arda çok maç kaybettiler fenerbahçeye karşı 2 maç üst üste kaybederlerse 4 derbiyi ard arda kaybetmiş oluyorlar

Elmander golcü degil evet ama yanınada ona göre bir adam koyucaksın. Bütün problem bu. Yanında Van Persie, Pato, Alexis Sanchez tarzında bir adamla oynasa.

İbrahımovici getirin şu takıma f5 dahil her önüne gelen takımın nasıl anasını seviyor.

TS f5e karsi köpek gibi oynayacak... biz cumartesi su maci bi alalimda gerisi basit. en sor macimiz cumartesi

Önümüzdeki 3 maçı alırsak şamiyonuz bence.Bende fbnin trabzona puan kaybediceğini düşünüyorum

f5le ts arasi cok kötü bence ts maci kolay kolay vermez....

hala soruma cevap alamadim... BURAK kac mac daha yok bilen varmi... saten Ts Burak demek Burak Ts demek -.-

Haftaya Trabzon deplasmanından galibiyet alamazsak işimiz çok zor. Olası bir puan kaybımızda, Fenerbahçe galip gelirse lider oluyor. O zaman da işimiz Kadıköyde galibiyete kalır ki Off offff...

Alakası yok, lig asıl şimdi başlıyor.

f5le ts arasi cok kötü bence ts maci kolay kolay vermez....

hala soruma cevap alamadim... BURAK kac mac daha yok bilen varmi... saten Ts Burak demek Burak Ts demek -.-

Bilmiyorum da Burak oynar bence. Bu hafta bile oynamak istiyorum diye demeç vermişti.

Şöyle sakince köşeye bırakan bir golcümüz yıllardır olmadı.

Sabaha kadar konuş konuş bitmez ki. Ya zigler denen mal bile en uzak köşeye çekiyor şutu. Bizim mallar da volkan öküzünü tam üstüne. Sanki hayatlarında ilk defa kaleye şut çekiyorlar. Ya bu nasıl bir beceriksizliktir anlamak mümkün değil. Fatih hoca bunlara sürekli şut çalıştırsın kardeşim.

Arkadaş özeti izliyorum ulan o kadar çok gol kaçmış ki yabancı birine izletsen bu maç Galatasaray 1-2 kaybetti desen inanmaz

bencede heleki bu sezon birbirlerine resmen düsmanlar ts ve f5

Puanlar 42-40 şuan.Eğer önümüzdeki 3 maçı alırsak fb de tsye puan kaybediceğini varsayarsak puanlar 51-47 olacak.O yüzden son maça stresli girmeyiz.Şampiyonluğu arenadaki bjk maçında kutlarız

biri düşerken köşeye vuruyor gol atıyor. digeri düşerken asist yapıyor şaka gibi lan:D

valla bende hic tedirginlik yok. bazı kişiler korkabilir. ama ben şampiyon olcagımıza eminim. bunu herkes görücek. bu onlara daha cok koyucak emin olun.

Ben yatar beyler herkese iyi geceler

Geri
Üst Alt