STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

valla arkadaşlar son maça 4 puan farkla gidemezsek bence şampiyonluk gider. bunu bana söyleten malesef fenerin kelimelerle açıklanamayacak balımı dersin ,şansımı dersin, büyüsümü dersin ne derseniz deyin. seneye gidip c.ronaldoyu getirsek sonuç yine aynı olacaktır bundan eminim artık. onlarla özellikle son 20 yılda oynadığımız maçların %80 nini tek kale oynamışızdır ama gel gelelim, işin tabela boyutunda %80 lik bir hüzün söz konusu. zamanında nasıl bir büyü yaptırmışlarsa bu büyü istinai maçlar dışında bozulmuyor malesef. bu mallar kesinlikle puan kaybeder bu rezil futbollarıyla ama bizim puan kaybetmeden kadıköye gitmemiz şart oldu artık

alex bizde olsaydı bu maç 10-0 biterdi net.

Fatih Terim de ama yine bu mac inat etti, ve Baros u oynatmamak icin Necati yi oynatti, NEcati dogru zamanlarda gol atti dogru, ama Baros insani yoruyor, kosuyor.

Neyapalim, yinede inaniyorum, onlarin sahlarinda Sampiyon oluruz^^

hala baros a harbiden nasıl güveniyosunuz? o girince ben bu maçın artık bittiğini düşündüm.zaten hemen 1 dk sonra ceza sahasında kendini yere atarak selam verdi hepimize...

Oyunuyla, taraftarıyla, her şeyiyle dört dörtlük bir maç izlettik.

Ama olmayınca olmuyor işte. Böyle devam edersek şampiyonuz inşallah.

Hala inanamıyorum. Bu futbol, bu müthiş mücadele. Nasıl olur Allah'ım? Nasıl?!

Şöyle diyelim uzun yazmaya gerek yok.Dün Real Madridin yenmesine sevinen varsa bugün Galatasarayın yenilmesine üzülmesin.

Alakası yok.Real Madrid top oynatmadı Barcaya.Chelsea Barca maçı desen anlıycam da Reale laf atmak saçma olmuş.

Onu bunu geçelim artıkta. Şampiyon oluğumuzda fenerlileri tahrik edecek futbolcuları ağlatacak güzel şeyler düşünmeye başlayalım. Metristeki aziz kalpten gitmeli. Bunu yaparsak gene biz yaparız.

Özeti izledikçe çıldırıyorum nasıl kaçar lan onlar?

Hala inanamıyorum. Bu futbol, bu müthiş mücadele. Nasıl olur Allah'ım? Nasıl?!

inanılmaz değildmi, herkes şansdan-fener balından bahsediyor.

çok basit. arı-bal muahbbeti işte. bizim oyuncular bal yapmayan arı..

arı çalışıyor ama balı yapacak seviyeye gelemiyor. yeminle ezikler böyle oynasa vurduklarının 5 gol olurdu. bizimkiler yaradana sığnıp vuruyorlar- adamlar gol atmak için ufak bir dokunuşla skoru buluyorlar.

ben anladımki büyük maçlarda golü atan ilk takım olacaksın.

barcelona gibiyiz yeminle top-pas-pozisyon var golü atacak forvet yok. barcada böyle forvetsiz oynuyorlar, bizde.

chelsea-barca = golcü farkı drogba 1-0

futbol skor oyunu anasını satayım işte.

Varya bütün 1 hafta zehir oldu,geçen hafta zaten rezil bir haftaydı 2 tane kupa gitti.Hafta sonu da üzerine tuz biber oldu.Şu an resmen hayattan soğudum yemin ediyorum.

bu kadar kotu Fener'e yenilmek acayip koydu ; kanatlari les ,Emre B. yok ama biz ilk yariyi resmen bosa gecirdik.Bu macta forvetler kadar stoperlerin de hatasi vardi bence Muslerayi ayri tutuyorum.

valla arkadaşlar son maça 4 puan farkla gidemezsek bence şampiyonluk gider. bunu bana söyleten malesef fenerin kelimelerle açıklanamayacak balımı dersin ,şansımı dersin, büyüsümü dersin ne derseniz deyin. seneye gidip c.ronaldoyu getirsek sonuç yine aynı olacaktır bundan eminim artık. onlarla özellikle son 20 yılda oynadığımız maçların %80 nini tek kale oynamışızdır ama gel gelelim, işin tabela boyutunda %80 lik bir hüzün söz konusu. zamanında nasıl bir büyü yaptırmışlarsa bu büyü istinai maçlar dışında bozulmuyor malesef. bu mallar kesinlikle puan kaybeder bu rezil futbollarıyla ama bizim puan kaybetmeden kadıköye gitmemiz şart oldu artık

bahri abi aynen katılıyorum sana.dün geceden sora nasıl umutlanabilir ki insan son kadıköyde ki maç için.yazık oldu.hüsran oldu.35 maçın emeği dün yerle bir oldu bana kalırsa.

576415_389778864388043_113721215327144_1187515_725907168_n.jpg

Paylaşıldı mı bilmiyorum.

Birde ne kadar sevmesekte,nefret etsekte kabul edelim ki kaleci farkı her maç ortaya çıkıyor.Ayı çok iyi kaleci.

Ciğerim yanıyor ciğerim daha kendime gelemedim , nasıl bi adalettir bu ?

bahri abi aynen katılıyorum sana.dün geceden sora nasıl umutlanabilir ki insan son kadıköyde ki maç için.yazık oldu.hüsran oldu.35 maçın emeği dün yerle bir oldu bana kalırsa.

aynen. 100 kişi yazıyorsa şuraya 80 diyor şans-futbolun adeleti yok.

biz şampiyonluğu geçen kadıköydeki maçta işi bitirirdik ama golcü yok golcü. beceriksizlik varsa 1-2 pozisyona şans denir. 10 pozisyona girip atamıyorsan becerisizliktir bu.

son maça 3 puan önde gel. orda süper top oyna direk-kaleci derken 5 pozisyona değerlendireme son 5 dk kala bir orta gol olur. şans demez kimse beceriksizlik denir buna.

takım iyi diyoruz diyoruzda son vuruşu gerçekleştirecek adam yok yeminle. ulan samsunlu gegas- bilmem neyli webo bile bulduğu zaman kaçırmıyor.

vallah son maça kadar puan farkını açamazsak, fener 90 dakika defans oynasa bile son dakika çıkar bir gol bulur tüm sezon gider.

Birde ne kadar sevmesekte,nefret etsekte kabul edelim ki kaleci farkı her maç ortaya çıkıyor.Ayı çok iyi kaleci.

ya abi şunu yapmayın ya.üstüne gelmeyen hangi topu çıkardı.bizim futbocularımız topa sert vurduğunda gol olacağını düşünüyo.kurtardıklarının hepsi üstüne gitti.zieglerin golü gibi köşeye top atmak çok mu zor necati????

İçim yanıyor bu acının tarifi yok sen o kadar güzel oyna gol atama yazık cok yazık Necati için bişey demıyeceğim adamın kapasitesi bu yapacak bişey yok...

2 yıldır kadıköyde yenilmiyoruz ve fener o maça kadar puan da kaybedecektir ayrıca final maçlarında fenerin becerisini görüyoruz yıllardır :) kesinlikle daha avantajlıyız ama moral olayı rüzgarı onlara çevirebilir tek çekindiğim konu bu

Geri
Üst Alt