STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

fener yazarları cok iyi takım savunması yapmış fener diyorlar. ulan ALLAHTAN korkun. 10 kişi defansta 10 pozisyon veriyon gol olmuyor diye sen iyi takım savunmasımı yapmış oluoyrsun. azcık dikkatli olacaktı defans oyuncularımız. ujfalusi yedigimiz 2. golde daha dikkatli olacaktı. zaten birtek stoch var orda be abicim ona gözünü dikeceksin. ondan önce basacaksın deparı. önemli hfataya olan trabzon macı o macı alırsak süper iş yaparız. bu mal oglu mallar. bu deplasman futbollarıyla beşiktaşla trabzonu üst üste yenemezler. yeterki biz kazanalım. ben hala şampiyon olcagımıza inanıyorum.

Başlık kilitlensin bence,üzüntüden ve sinirden çıldıracağım yoksa.Gördükçe içim acıyor.Hatta çöp kutusuna gönderilsin lan bu başlık.

vallah takıma kızmıyorum diyemiyorum. yapacaklarını yapıyorlar ama iş sona geldinmi akıl değil-abanarak şut çekiyorlar.

bundan sonra frikik alalım yahu :) ayak içi köşeye atacak tek adam var oda selçuk :)

baros yerlerden kalkmadıkça- elmander ne zaman ceza sahası içinde abanmadıkça-emre ne zaman yaradana vurmayıp ayak içi köşeye bırakınca- necati ne zaman kaleciye nişanlamdıkça biz maçları farklı alırız. uleennn 29 şutun 20 si abanılırmı?

''play off bence çok zevkli yeeaaaa'' diye başlıklar açan ''objektif olursak güzel oldu yeeaa'' diyen arkadaşlar hepinize selam eder gözlerinizden öperim...o başlığa da yazmıştım bütün sene her konuda üstündük ama şampiyonluk içerdeki fb maçında bir kaç hataya bakar demiştim.hatta geçen hafta bjk ye takılmış olsaydık şu an fb şampiyonluk turları atıyodu. objektif olmaktan kendi hakkını savunamayan taraftarlarımıza kıl oluyorum

melo çok durgundu dün

necati küçük maçlarda iyi ama büyük maçlarda yetersiz kalıyor

aydın için kendimizi kandırmayalım asla 1. tercih olamayacak

semih çok iyi ama eksikleri var hala, dünkü 2 golde de maalesef hatası vardı

velhasılı kelam bunlara rağmen 5-1 bitecek maçı kaybettik. Canım çok sıkkın dostlar..

Arkadaşlar merhaba,

Dünden beri eminim herkes tarifsiz bir psikolojinin içinde. Fakat ortada bir gerçek var. Ezeli rekabete yakışmayacak şekilde en büyük rakibini herkesin bahsettiği gibi sadece 2. yarı değil 90 dakika boyunca eziyorsun. Tüm Fenerbahçeli futbolcuların renkleri bembeyaz olmuş, elleri ayakları birbirine dolanmış. Benim tek üzüntüm sahada 2 pas yapamayan Fenerli 2-3 çapulcunun ağzına laf vermek oldu.

Ama emin olun gelecek çok aydınlık. Gümbür gümbür bir takım geliyor. Bunuda yazın bi kenera, Beşiktaş maçında şampiyonluğu garantileyip Fenerbahçe maçında kupayı kaldıracak bu takım.

Gün Play Off'a lanet etme günü değil şu oyunumuzu devam ettirme,desteği katlayarak büyütme günüdür.

O pozisyonlar elbet gol olur.Yeter ki hep önde basalım,ayağa paslarla oynayalım biz.Kupa gelir hak edene

Necati Ateş'in de dediği gibi,

"Bütün maçlarımızı böyle oynarsak şampiyon oluruz."

transfer çalışmalarına başlayalım artık ön elememi oynayacağız şimdi CL de ?

melo çok durgundu dün

necati küçük maçlarda iyi ama büyük maçlarda yetersiz kalıyor

aydın için kendimizi kandırmayalım asla 1. tercih olamayacak

semih çok iyi ama eksikleri var hala, dünkü 2 golde de maalesef hatası vardı

velhasılı kelam bunlara rağmen 5-1 bitecek maçı kaybettik. Canım çok sıkkın dostlar..

Melo bence çok iyidi dün. Adam hem rakibi çıkartmadı hemde her uzun topu pozisyon oldu. Bunun dışında Semihin ilk golde hatası yoktu bence. Hatayı yapan Emreydi. Ziegler süratlenmiş gidiyor, onu kovalaması gereken Emreydi.

Futbolcular bundan iyisini yapamazdı bence. Ama gol vuruşları konusunda haklısın. Her işte bir hayır vardır.

İyi bir golcü lazım bu takima

Ve iki goldeki savunma hataları, bir toparlayıcı stoper

Orta yapmasını bilen sağ ve sol açık

Bunlar tamamlanırsa ikinci plan bir sol bek, bir defansif orta saha

Bu sene en rahat seneydi

Seneye Fb, Bjk ve Trabzon lige konsantre olacaklar.

Volkan Demirel : ''Mehmet Topuz kangal taklidi yaptı ben de yıllardır insan taklidi yapıyorum olayı büyütmeye gerek yok''

türkiye kupası finali 5-1 maç her zaman yenmek için en iyi stratejidir. veya erken gol bulup iyi oyun taktiği ile hızlı ataklara işi bitirmek. bu maçlarda skor önemli bu kadar basit.

3-1 maçtada çok pozisyona girmiştik ulen yinemi derken öne geçtik. hızlı ve akıllı oynayıp skoru elde ettik.

bizim takımın tek deri şu. 90 dakika iyi oynamak ama golü atacak ayağı bulamamak. galatasarayın şampiyon olduğu senelere bakalım %85 forvet hattının tavan yaptığı gol krallıklarının geldiği dönemlerdir.

skor için oynamak bence bundan sonra. iyi futbol yetmiyor. skoru bulur ve garanti oyunla hapsedersin

ben onu değil, galatasaray taraftarı avrupada başarı için her zaman daha iyi başarıalra göz dikmiştir.

yemin ederim şpl şöyle maç kaybetsek büyük sorun olurdu. hakkı ile gruptan çıkamadağımız çok zamanlar oldu.

ben onu bunu bilmem arkadaş forvetlerin her zaman iyi olacak.

real madrid benzema-ronoldo-mesut filan diyor ama o takımın gizli kahramnı hıguan bu sene.

Bu maçta 1-0 öne geçen biz olsaydık kaçan pozisyonların hepsi gol olurdu.

dün maçtan öncede söyledim galibiyetin parolası sakin olup akıllı oynamaktı ve bunu yapamayınca olanlar oldu mokmu vardı sakin oynayıp akıllıca oynamak fenerin saldırması gerekirken biz saldırdık döndü 2 pozisyon bulup maçı aldılar şaka gibi malesef saldırır arkayı boşaltırsan olacağı bu

Geri
Üst Alt