STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

bjkdan umudu kes, yatarlar demiyorum ama yenemezler. ballarını hesaba katmıyosunuz. ona kalırsa bu macı da hak etmediler. fakat bi sekilde kazanıyolar universitelere tez olmalı

Hacı ölümden öte köy yok,bu bal 6 hafta sürecekse,kadere boynum kıldan ince

Ama şunca yıldır futbol izliyorum,bu tür galibiyetlerin sonucu hep hüsran olmuştur(baskette feneri yendik bocaladık,bayan baskette onlar bizi yendiler avrupada,iş bitti diyip 2. maçta yenildiler)

Kim ne derse desin ,beyinin bi kısmı seni ekstra motive ediyorsa bi kısmıda rahatlığa sevk ediyor

Bjk maçında olduğu gibi ,herkesin kafasında deplasmanda alınacak 1 puan iyi puandır hesabı vardı ve 3 gelince boşladık

Fenerliler bile bu maçtan 1 puana razıydı,içerde yeneriz Gs bi yerde puan kaybeder hesabı

Fb de bu hafta rehavet olacak

biz derbilerde hic yenilmemistik dün yenildik.

bjk derbi kazanamadı fenere patlıcak.

beyler bişe sorcam

yunanistanda belçika ve diğer ülkelerde yapılan playofflarda puan yarıya silinmesi gibi birşey varmı

yoksa biz 9puan farkla bitirdik ya öylemi başlanıyor playoffa ?

Belçika'da da biz gibi.Orada da 1.olan Anderlect avantajını kaybetti diye biliyorum biz gibi yenilerek.

Sanki digitürk almış kolu eline oynuyor arkadaş anlamadım gitti , bu iş en çok onlara yaradı. Ayrıca beşiktaş fenere yatar çünkü iki şerefsiz takımın ortak davası var ve bunlardan birinin şampiyon olması bi nevi bişeyleri kanıtlamak olacaktır beşiktaş yatar o yüzden.

Ulan Aydın ataydın golü bunları konuşmuyorduk şimdi

Malum takımların fenere yatmasını geçtim, bence fener puan kaybetmez çünkü lig tarihine bakın adamlar bizi yendikten sonra ayrı bir gaza geliyor ve maçlara artı motivasyonla çıkıyor. Fakat iş bizde bitiyor, Leo Franco'lu sezondaki gibi tek fener mağlubiyetiyle herşeyi bırakacak olursak bu iş biter. Ama Şükrü Saracoğlu'na puan kaybetmeden gidersek orada o maçı alır turumuzu atarız.

Beşitaş en iyi oyununu oynasa kazanamaz.

Golün keyfini bile yaşayamadım,bir şampiyon olsak.Sahada kadar o gole bakacağım.

o değilde karabük bunları eleyebilir :D

İlk yarı ve genel olarak hucumda topu fazla geveledik, yavaş top çevirdik, niye?

Takımın konsantrasyonu dusuktu veya gergindik, fener mental açıdan daha iyiydi, Selçuk'un golu sonrası guven geldi onu da aşırı guvene donusturup arkayı açtık.

Sorun yuklenmek falan değil. Mevcut savunma ve kadro/dizilişle Stoch'un golunden önce aynı pozisyonu 2-3 kere verdin. Savunma çizgi oynuyor niye? Kademe, derinlik yok çunku çapa yok takımda, Melo Aurelio gibi hem çapa(önlibero) hem de orha saha merkez(mc) oynayamıyor, 2.mc gibi serbest oynuyor. Yani Ulfa-Semih yanyana ip gibi dizliliyor kaçırırsak buyuk tehlike oluyordu oldu da, 3.pozisyon gol oldu.

Sonra Ulfa ve Semih, Song gibi çabuk olurda tek hat uzerinde o kadar öne çıkararsın, gerek 1. golde gerek 2.golde teketekte ağır kaldık.

Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetteki şampiyonluk şansılarını karşılaştıralım. Galibiyette %95 beraberlikte %60-70 şampiyonduk, mağlup olduk şimdi şanslı taraf Fener, şampiyonluk şansımız bence %10 falan. kadıköy'den son maçta çıkarmazlar. Efendin bunun inanmamakla falan alakası yok kağıdı kalemi al hesap yap, beraberlikten galibiyete gidicem diye çok daha riskli, çok daha fazla şey kaybedecegin mağlubiyeti görmezden gelmek niye? Hadi pozisyon vermezsin eyvallah. Yahu kaç pozisyon Semih birebir kaldı rakiple, adam geçse kaleciyle başbaşa kalacak, nasıl görmüyorsun, maç izlerken arkadaslarla dedik, herkes gördü.

Bu savunma anlayışıyla çizgi savunma ve ağır stoperler ile Ş.Liginde elek oluruz. İkincisi Melo serbest oynayacaksa alıacak kanat oyuncularından biri MRC ya da MLC tarzı göbege destek vermeli. Savunmada tanden çizgi halinde kalıp, onunde derinlik sağlayan supurucu olmazsa işin zor. Ben sana Topal gibi çakılı oynayan adam al demiyorum, Aurelio gibi hem derinlik katan hem ayagı duzgun adam al derim, Lass melo'dan faydalı olur NOKTA. Melo gider Lass gelir, sağ açıga da Hamit. Lass savumaya daha fazla katkı verir, Hamit de göbege. Sol açıga yardıran ofansif bir adam aldın mı tamamdır.

Ben sunu anladım bu fbyi şampiyon yapacaklar sırf temize çıkarmak icin

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

Çok acımasız kesinlikle çapsız bi yorum yapmışsın.Bu futbolu 11 milyonluk oyuncularla oynatamazsın o oyuncularla sadece yenersin ama ezilirsin , Galatasaray yürekli oynar her zaman parayla oynamaz nasıl bi yorum bu ?

İlk yarı ve genel olarak hucumda topu fazla geveledik, yavaş top çevirdik, niye?

Takımın konsantrasyonu dusuktu veya gergindik, fener mental açıdan daha iyiydi, Selçuk'un golu sonrası guven geldi onu da aşırı guvene donusturup arkayı açtık.

Sorun yuklenmek falan değil. Mevcut savunma ve kadro/dizilişle Stoch'un golunden önce aynı pozisyonu 2-3 kere verdin. Savunma çizgi oynuyor niye? Kademe, derinlik yok çunku çapa yok takımda, Melo Aurelio gibi hem çapa(önlibero) hem de orha saha merkez(mc) oynayamıyor, 2.mc gibi serbest oynuyor. Yani Ulfa-Semih yanyana ip gibi dizliliyor kaçırırsak buyuk tehlike oluyordu oldu da, 3.pozisyon gol oldu.

Sonra Ulfa ve Semih, Song gibi çabuk olurda tek hat uzerinde o kadar öne çıkararsın, gerek 1. golde gerek 2.golde teketekte ağır kaldık.

Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetteki şampiyonluk şansılarını karşılaştıralım. Galibiyette %95 beraberlikte %60-70 şampiyonduk, mağlup olduk şimdi şanslı taraf Fener, şampiyonluk şansımız bence %10 falan. kadıköy'den son maçta çıkarmazlar. Efendin bunun inanmamakla falan alakası yok kağıdı kalemi al hesap yap, beraberlikten galibiyete gidicem diye çok daha riskli, çok daha fazla şey kaybedecegin mağlubiyeti görmezden gelmek niye? Hadi pozisyon vermezsin eyvallah. Yahu kaç pozisyon Semih birebir kaldı rakiple, adam geçse kaleciyle başbaşa kalacak, nasıl görmüyorsun, maç izlerken arkadaslarla dedik, herkes gördü.

Bu savunma anlayışıyla çizgi savunma ve ağır stoperler ile Ş.Liginde elek oluruz. İkincisi Melo serbest oynayacaksa alıacak kanat oyuncularından biri MRC ya da MLC tarzı göbege destek vermeli. Savunmada tanden çizgi halinde kalıp, onunde derinlik sağlayan supurucu olmazsa işin zor. Ben sana Topal gibi çakılı oynayan adam al demiyorum, Aurelio gibi hem derinlik katan hem ayagı duzgun adam al derim, Lass melo'dan faydalı olur NOKTA. Melo gider Lass gelir, sağ açıga da Hamit. Lass savumaya daha fazla katkı verir, Hamit de göbege. Sol açıga yardıran ofansif bir adam aldın mı tamamdır.

sezon basında real ile yaptıgımız macta durum 1-1 iken boyle bi pozisyon verdik 10 cm falan ofsayttaydı benzema golü yedik ama sayılmadı

10 dakika gecti gecmedi aradan, aynı hatayı bi kez daha yaptık ve benzama bu sefer dogru cıkısı yaparak kaleciyle karsı karsıya kaldı. santiago bernabeu'da oynuyorsun Benzema cezasahana kadar girmis, en yakın savunma oyuncumuz semih ve ujfa ortasahaya 15-20 metre uzaklıkta olup yine benzemaya aynı şekilde 20 metre uzaktaydılar. CL de bu anlayıs devam etmemeli.

dunku mac sete set olsaydı keske, sette bize gol atamazlardı ama kontradan hep yiyoruz. her mac 1 kontratak ile gol yiyoruz

Futbolda atamayana atarlar kuralı var buda bir gerçek. Sezon başındaki Real Madridle oynadığımız hazırlık maçında nasıl top oynaığımızı herkes izlemiştir. O gelir bu gelirle olacak iş değil bazen futbol. Tamam paraya kıyamadı yönetim risk alamadı ama, eğer o gollerden 1'i girse çoğu değil şuan herkes işindeydi gücündeydi. Burada daha farklı şeyler konuşuyor olacaktık.

Bu yenilginin sorumluluğu tamamen Ünal Aysal ve yönetiminin omuzlarındadır. Futbolcuları suçlamak tam anlamıyla komikliktir, Terim'e söylenebilecek tekşey ise takımın kalitesi yeterli değilken bu kadar hücum futbolu oynatmasaydın keşke hocam olabilir.

Shaqiri-Amrabat-Olcan-Töre-Suarez Gibi bir listeden iki oyuncuyu dahi alamayacak kadar pinti, beceriksiz ve vizyonsuz olan yönetim, Terim'i Emre Çolak gibi bana göre Kayserispor'da bile ilk 11 göremeyecek kadar kalitesiz bir oyuncuyla, Necati gibi 2. Sınıf bir forvetle, Engin gibi kanat oyuncusu olmayan bir kanat oyuncusuyla oynamay mecbur etmiştir.

Bu lige bu kadro yeter diye diye Terim'den sürekli mucize bekleyen bu çapsız yönetim, şampiyonluk kaçarsa eğer, bunun tek sorumlusu olacaktır. Shaqiri için vermedikleri 11 miyon €'ya sarılıp ağlasınlar o zaman.

Futbol kailteli oyuncularla oynanır. Bizim takımda pozisonunu gerçekten dolduran oyuncular Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Melo ve Selçuk'tur. Gerisi tabiri caizse trişkadır. Emre Çolak yeteneksizdr, Engin kanat oyncusu değildir, Elmander'in son vuruşları fazla zayıftır, Necati'nin de. Hakan Balta'nın da Eboue gibi hücuma katkı özelliği yoktur.

Hadi Engin, Elmander ve Balta ile bu sezon idare edelim, ama Emre ve necati'nin pozisyonlarına transfer yamamak tam anlamıyla kendi bacağına sıkmaktır. Bu sezon çok zor bir durumdan Terim ile birlikte başarıyla çıkan bu yönetimin, bu kadar bir basit bir işi beceremeyecek kadar çapsız bir tutum içinde olmasına inanamıyorum.

Senin yorumun batsın , biz yürekliyiz herşey parayla olmaz yenildik ama ezdik tamam mı , sen nasıl bu oyunu oynayan Emre veya Engin farketmez hiçbir oyuncuya laf atamazsın bu oyunu hangi oyuncuyla oynatacaksın ayıp be ayıp bu yürekli oyuncularımızı bu kadar küçük düşürecek yorum yapılır mı , haddini bil.

Geri
Üst Alt