Levent Çelikk
Kırmızı Üye
- 26 Ağustos 2010
- 2.163
- 0
- 1.146
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
Hacı ölümden öte köy yok,bu bal 6 hafta sürecekse,kadere boynum kıldan ince
Ama şunca yıldır futbol izliyorum,bu tür galibiyetlerin sonucu hep hüsran olmuştur(baskette feneri yendik bocaladık,bayan baskette onlar bizi yendiler avrupada,iş bitti diyip 2. maçta yenildiler)
Kim ne derse desin ,beyinin bi kısmı seni ekstra motive ediyorsa bi kısmıda rahatlığa sevk ediyor
Bjk maçında olduğu gibi ,herkesin kafasında deplasmanda alınacak 1 puan iyi puandır hesabı vardı ve 3 gelince boşladık
Fenerliler bile bu maçtan 1 puana razıydı,içerde yeneriz Gs bi yerde puan kaybeder hesabı
Fb de bu hafta rehavet olacak
bjkdan umudu kes, yatarlar demiyorum ama yenemezler. ballarını hesaba katmıyosunuz. ona kalırsa bu macı da hak etmediler. fakat bi sekilde kazanıyolar universitelere tez olmalı
Hacı ölümden öte köy yok,bu bal 6 hafta sürecekse,kadere boynum kıldan ince
Ama şunca yıldır futbol izliyorum,bu tür galibiyetlerin sonucu hep hüsran olmuştur(baskette feneri yendik bocaladık,bayan baskette onlar bizi yendiler avrupada,iş bitti diyip 2. maçta yenildiler)
Kim ne derse desin ,beyinin bi kısmı seni ekstra motive ediyorsa bi kısmıda rahatlığa sevk ediyor
Bjk maçında olduğu gibi ,herkesin kafasında deplasmanda alınacak 1 puan iyi puandır hesabı vardı ve 3 gelince boşladık
Fenerliler bile bu maçtan 1 puana razıydı,içerde yeneriz Gs bi yerde puan kaybeder hesabı
Fb de bu hafta rehavet olacak