Özgün Yazgan
Aslan Üye
- 14 Aralık 2008
- 9.158
- 148
- 1.358
Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu
o değilde kadıkoyde bir beraberlik bile yeter bize
o değilde kadıkoyde bir beraberlik bile yeter bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bakıyorum da herkes digiturke laf atıyo. İptal edelim diyor. Ama olayların sebebi digiturk değil LİG TV!!
Bu haksiz maglubiyet bir yana...
Topuzun Pitbull yapmasi
Stochun formayi poposuna sokmasi
Loranin amigoluk yapmasi
Volkanin santrada sevinci
vallah en cok bunlar koydu bana. Ve bunuda cok cok samimi söylüyorum, bu sene sampiyon olmazsak, Allaha bile inancimi kaybedebilirim. O derece koydu bana bu maglubiyet. Yok böyle birsey ya olamaz. Dün gece zaten uyuyamadim. Televizyona zaten bakilmaz, her kanalda o mac konusuluyor. Dün aksam 1,5 senesindir acik ara en kötü aksamimdi.
sakin kardeşim sen Allah a olan inancını kaybetme ilahi adalet geçde olsa tecelli eder onlar iki sefer yaşadı üçüncü yoldaBu haksiz maglubiyet bir yana...
Topuzun Pitbull yapmasi
Loranin amigoluk yapmasi
vallah en cok bunlar koydu bana. Ve bunuda cok cok samimi söylüyorum, bu sene sampiyon olmazsak, Allaha bile inancimi kaybedebilirim. O derece koydu bana bu maglubiyet. Yok böyle birsey ya olamaz. Dün gece zaten uyuyamadim. Televizyona zaten bakilmaz, her kanalda o mac konusuluyor. Dün aksam 1,5 senesindir acik ara en kötü aksamimdi.
Bu haksiz maglubiyet bir yana...
Topuzun Pitbull yapmasi
Loranin amigoluk yapmasi
arkadaşlar dün bir taraftarımız kalp krizinden dolayı vefat etmiş . ulan pislik tv şerefsizler para kazanmak için milleti canından ettiniz kazandığını para çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın bukadar içim nefretle kinle doldu. vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum
ayı volkan'ı maçın yıldızı yaptılar ya, en çok onu sindiremiyorum. Şerefsizlere konuşma imkanı tanıdık, atıp tumuşlar hepsi.
kötü oynayıp yenilsek bu kadar üzülmezdim.
Bunu diyecegimi hic sanmazdim ama... KESKE dün Arda olsaydi
Sow sezonu kapatmis ? Oyle bir durum varmi?