STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | Maç Sonucu

o değilde kadıkoyde bir beraberlik bile yeter bize

Arkadaşlar bakıyorum da herkes digiturke laf atıyo. İptal edelim diyor. Ama olayların sebebi digiturk değil LİG TV!!

Digitürk, Lig TV var olduğu için var. Lig tv olmasa beş para etmez.

Zamanında Star maçları aldığında Star Digital çıkmıştı onun gibi..Maçlar gidince Star Digital de bitti.

Bu haksiz maglubiyet bir yana...

Topuzun Pitbull yapmasi

Stochun formayi poposuna sokmasi

Loranin amigoluk yapmasi

Volkanin santrada sevinci

vallah en cok bunlar koydu bana. Ve bunuda cok cok samimi söylüyorum, bu sene sampiyon olmazsak, Allaha bile inancimi kaybedebilirim. O derece koydu bana bu maglubiyet. Yok böyle birsey ya olamaz. Dün gece zaten uyuyamadim. Televizyona zaten bakilmaz, her kanalda o mac konusuluyor. Dün aksam 1,5 senesindir acik ara en kötü aksamimdi.

Galatasaraylı hacker'lar toplanıp bir sistem yapmalı bence,kaçak lig tv izlemek için ama öyle bir sistem olmalı ki Lig Tv bile tespit edemesin.Adalaetin olmadığı yerde anarşi galip gelir.

Topuzun Pitbull yapmasi

Loranin amigoluk yapmasi

vallah en cok bunlar koydu bana. Ve bunuda cok cok samimi söylüyorum, bu sene sampiyon olmazsak, Allaha bile inancimi kaybedebilirim. O derece koydu bana bu maglubiyet. Yok böyle birsey ya olamaz. Dün gece zaten uyuyamadim. Televizyona zaten bakilmaz, her kanalda o mac konusuluyor. Dün aksam 1,5 senesindir acik ara en kötü aksamimdi.

Allah, peygamber, hak mak hikaye zaten bu konularda. Vuracaksın yumruğunu masaya. 25 milyon taraftarın var. Önce sahadışını kazanacaksın. Bizde o yok!

Topuzun Pitbull yapmasi

Loranin amigoluk yapmasi

sakin kardeşim sen Allah a olan inancını kaybetme ilahi adalet geçde olsa tecelli eder onlar iki sefer yaşadı üçüncü yolda

arkadaşlar dün bir taraftarımız kalp krizinden dolayı vefat etmiş . ulan pislik tv şerefsizler para kazanmak için milleti canından ettiniz kazandığını para çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın bukadar içim nefretle kinle doldu. vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum

ayı volkan'ı maçın yıldızı yaptılar ya, en çok onu sindiremiyorum. Şerefsizlere konuşma imkanı tanıdık, atıp tumuşlar hepsi.

kötü oynayıp yenilsek bu kadar üzülmezdim.

Topuzun Pitbull yapmasi

Loranin amigoluk yapmasi

oyun falan oynayın, ben simdi acip film izlicem. kaybetmek uzmuyo insanı ama sen iyi oynayıp karsidaki futbol katili olup futbol adına olumlu bisey yapmayıp kazanınca uzuluyo insan. ve bu forumda dolastıkca bu lanet baslıgı goruyorum. simdi film izleyip sakinlesmem lazım. bu konuda kilitlenirse iyi olur.

ts maci icin

KONSANTRASYON!

arkadaşlar dün bir taraftarımız kalp krizinden dolayı vefat etmiş . ulan pislik tv şerefsizler para kazanmak için milleti canından ettiniz kazandığını para çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın bukadar içim nefretle kinle doldu. vefat eden kardeşimize Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum

Evlerine ekmek götüremesinler. Emek hırsızı şeref yoksunları.

Bu arada madem şike serbest oldu kralını biz yapmazsak sevinmem şampiyonluğa artık.TS'ye teşvik veririz umarım FB maçı için.

ayı volkan'ı maçın yıldızı yaptılar ya, en çok onu sindiremiyorum. Şerefsizlere konuşma imkanı tanıdık, atıp tumuşlar hepsi.

kötü oynayıp yenilsek bu kadar üzülmezdim.

hepsi üzerine geldi

aydının şutu ,necatinin şutu

ama üstüne gelmeyenleri tutamadı

barosun kafası,selcukun frikiği,elmanderin şutu(az farkla dışarı cıktı) ve daha niceleri.

Keşke bugün işgünü olsaydı da stresimizi atsaydık biraz. evde ne yapacağımı bilemiyorum. tv'yi açıyorum ayı volkan, gazeteye bakıyorum diğer köpekler. çıldıracam..

Bırakın artık bu maçı olan oldu. önümüzdekine ts odaklanalım. o daha zor maç olacak

futbol dersi verdik , yine olmadi. son oynadigimiz iki fener macinda tarihi fark atacakken sadece 1 puan aldik iki macin toplaminda. yeter ulan. 10 yilda bir olacak olay 2 fener macidir oluyor. 2 kez kacarsin ama 3.kez affetmezler. Kadiköy madiköy beni ilgilendirmez, 70 dakika aslanlar gibi oynayip ezmisiz, skor yanlisti ama olsun. takimima güveniyorum. böyle oynadiktan sonra lider bitirmemek imkansizdir.

Bunu diyecegimi hic sanmazdim ama... KESKE dün Arda olsaydi

Sow sezonu kapatmis ? Oyle bir durum varmi?

Geri
Üst Alt