STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Fenerde Selçuk Şahin oynucak bu maçta , adam hucuma top taşıma özürlü rahat olun beyler

Fenerde Selçuk Şahin oynucak bu maçta , adam hucuma top taşıma özürlü rahat olun beyler

Belli olmaz. Topuz´u oraya cekecekler diye bir söylenti var LigTV´de. Kim oynarsa oynasin ya. Hic farketmez. Acik oynamalari isimize yarar. Ben daha cok oyunumuzu bozmalarindan cekinirim, onlarin oynamasindan ziyade

Belli olmaz. Topuz´u oraya cekecekler diye bir söylenti var LigTV´de. Kim oynarsa oynasin ya. Hic farketmez. Acik oynamalari isimize yarar. Ben daha cok oyunumuzu bozmalarindan cekinirim, onlarin oynamasindan ziyade

oda guzel olur dıa kanatta oynarsa kanat kombnasyonlarıyla kollektif futbolumuzla yıkarız onları

oda guzel olur dıa kanatta oynarsa kanat kombnasyonlarıyla kollektif futbolumuzla yıkarız onları

Kadiköy´de tam kadro ciktilar da ne oldu? Kariyerleri boyunca bi daha atamayacaklari golleri attilar 15 dakikada, sonra yamuldular. 70 dakika ezip gectik. "Bittik biz beyler bittik"

1. Ilk defa karsiligini görecegimiz bir galibiyet alma sansimiz var. Ilk defa

2. Öyle avantajli bir konumdayiz ki suanda, asla geri cevirmemeliyiz.

3. 1 sezona bedel bir maca cikiyoruz.

4. Arena cehennemindeyiz. 55.000 cilgin Galatasarayli bekliyor olacak

5. Imparator Fatih Terim farki

6. Takim gibi takimiz. 11 kisi defans, 11 kisi hücum

7. Disiplin, taktik disiplin, istek, arzu, inat, savasma arzusu, hersey bizde var

8. Allah her daim temizin yanindadir. Bu serefsizleri sevindirmeyecektir. Sikeci, irkci, yüzsüz hainler

fb nin ortasaha cidden berbat.ister selçuk oynasın ister topuz oynasın göbekte,benim en çekindiğim caner.ya cok berbat oynuyor yada bazen cok ters geliyor.

Kadiköy´de tam kadro ciktilar da ne oldu? Kariyerleri boyunca bi daha atamayacaklari golleri attilar 15 dakikada, sonra yamuldular. 70 dakika ezip gectik. "Bittik biz beyler bittik"

1. Ilk defa karsiligini görecegimiz bir galibiyet alma sansimiz var. Ilk defa

2. Öyle avantajli bir konumdayiz ki suanda, asla geri cevirmemeliyiz.

3. 1 sezona bedel bir maca cikiyoruz.

4. Arena cehennemindeyiz. 55.000 cilgin Galatasarayli bekliyor olacak

5. Imparator Fatih Terim farki

6. Takim gibi takimiz. 11 kisi defans, 11 kisi hücum

7. Disiplin, taktik disiplin, istek, arzu, inat, savasma arzusu, hersey bizde var

8. Allah her daim temizin yanindadir. Bu serefsizleri sevindirmeyecektir. Sikeci, irkci, yüzsüz hainler

bütün dediklerine katılıyorum.bütün sezonun emeğini alacağımız maça çıkıyoruz.55.000 kişi önünde bunları cıkartmayız.gecen sene o kadar leş kadromuz ve fb nin okadar iyi kadrosuna rağmen bala yenmişlerdi arena da.şimdi herşeyde üstünüz

ben ultraslan yerinde olsam ırkçılığı ve emreyi protesto için dia sow ve yobo yu tribünlere çağırırım

ben olsam, ki ultrAslana önerdim zaten ama dikkate alınacağını sanmam

hani maçtan önce a milliler için yüzlerini kırmızıya ya da Galatasaray maçlarında sarı kırmızıya boyayanlar var ya,

işte o boyanın siyahıyla herkes yüzünü boyasa 55 bin kişinin bunu yaptığını düşünürsek japonyadan amerikaya kadar büyük yankı bulurdu.

fakat 55 bin kişi zor olduğu için tek tribün yapsa o bile yeter, pegasus veya doğu vs

Geçen Arena'daki 3-1'lik maçi geri izledim, stoch ve semih girince, fb tehlikeli olmaya basladi ve gokhan gonul sol kanatta yagdirdi, çok dikkatli olmaliyiz ve ins'Allah net bir skor ile yollariz bunlari

Geçen Arena'daki 3-1'lik maçi geri izledim, stoch ve semih girince, fb tehlikeli olmaya basladi ve gokhan gonul sol kanatta yagdirdi, çok dikkatli olmaliyiz ve ins'Allah net bir skor ile yollariz bunlari

skorun 2-0 olmasınında etkisi vardı birazda biz izin verdik

Öyle bakmamak lazim. Durum 2-0´di ve 2-0 ters bir skor oldugu icin dakikalarin biraz gecmesi adina arkaya yaslandik biraz. Fenerbahce´nin de 1-2 defa tehlikeli gelmesi de cok dogal bence. Öyle oyunun kontrolünü ele gecirdikleri, bizi ezdikleri 1 dakika bile olmadi yani.

Hatta biz 70´lerde öyle paslasiyorduk ki, seyirciler mest oluyordu. Dakilarca kosturuyorduk onlari. Her anlamda sezonun en ezici maciydi bizim adimiza.

Videonun basligini mazur görün. Baska bulamadim. Müthis paslasiyorduk

[video=youtube;bxvYd348ddU]https://www.youtube.com/watch?v=bxvYd348ddU[/video]

Pazar günü kardeşim zafer ile pegasustayız inşallah:) çok güzel maç olucak eze eze yeneceğiz.

Şu maçı alıp şunların çenelerini kapatmak lazım.İyice antipatikleştiler.

Derbiye Doğru

9528_splash_son-yeni-gs-fb.jpg

Terim 2 alternatif dizilis üzerinde duruyormus

1. Riera - Selcuk - Melo- Engin - Necati - Elmander

2. Emre - Selcuk - Melo- Engin - Baros - Elmander

Terim 2 alternatif dizilis üzerinde duruyormus

1. Riera - Selcuk - Melo- Engin - Necati - Elmander

2. Emre - Selcuk - Melo- Engin - Baros - Elmander

Emre ile necati neden aynı anda oynamıyor, onu anlamadım.

Geri
Üst Alt