STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

Ben Necati'yi pek tutmam ama maça Necati'yle başlamak daha akıllıca olur sanki.

Aydın 11 çıkar mı acaba ?

Emre ile necati neden aynı anda oynamıyor, onu anlamadım.

LigTV haberde gördüm. Ilk mactaki dizilisle cikmayi da düsünüyor Terim diye. Ama Riera´nin performansindan memnunmus ve yedek birakmayi da istemiyormus falan filan. Onlarin söyledigini yazdim sadece.

Emre - Selcuk - Melo - Engin - Necati - Elmander de olur tabiki. Niye olmasin

riera ilk 11 başlamasın yaa

Necati ve emre'yle başlarsak fiziki olarak yorarız ezikleri... Yorgun eziklerin üstüne de ister baros'u sal, ister aydın'ı... Hatta Riera'yı da.. Çatır çatır top oynarlar, hele ki aydın... Zaten hızlı çocuk, bi de bunlar iyice yorulursa maymuna çevirir hepsini..

Aydın 11 çıkar mı acaba ?

Ben Aydin´in oynamasini isterdim. Ama galiba sonradan girecek oyuna. Riera´yla baslayacak.

Riera´nin defansi da fena degil. Yine taktiksel bir mac olacak gibime geliyor.

Hücuuuum Allah Allah Allah Allah diye saldirmayacagiz bence.

Bildigin final gibi bakiyor maca Terim. Hatanin telafisi yok cünkü.

Sezonun ilk macinda telafisi vardi, simdi yok

Baros ve Emre olmalı çünkü maça hızlı ve baskı ile başlarsak ilk yarım saat bitiririz kuşları,sonradan da Aydın ve Riera hamlesi ile kontra oynamak iyi olabilir.

Baros ve Emre olmalı çünkü maça hızlı ve baskı ile başlarsak ilk yarım saat bitiririz kuşları,sonradan da Aydın ve Riera hamlesi ile kontra oynamak iyi olabilir.

Bence kuşların biraz yorulmasına izin vermeliyiz. Zaten kondüsyonları yetmeyecek o zaman imha planına geçeriz .

index intro için zaman daha gelmedımı

Renkdaş sen baros'un fizik olarak güçlendiğine inanıyor musun?

Dönemin 2. yarısında baros'un maça ilk 11 de başladığı maçların hepsinde adamın topa vuracak hali kalmıyor.

Defalarca yazdım, hatta yazmaktan sıkıldım, halbuki baros'u da severim ama yorgun fenerin üstüne salacağımız diri bi baros yani oyuna sonradan giren bi baros çok çok daha fazla etkili olacaktır.

Renkdaş sen baros'un fizik olarak güçlendiğine inanıyor musun?

Dönemin 2. yarısında baros'un maça ilk 11 de başladığı maçların hepsinde adamın topa vuracak hali kalmıyor.

Defalarca yazdım, hatta yazmaktan sıkıldım, halbuki baros'u da severim ama yorgun fenerin üstüne salacağımız diri bi baros yani oyuna sonradan giren bi baros çok çok daha fazla etkili olacaktır.

Ben maçı başında bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum çünkü maç ne kadar 0-0 gibi giderse adamlar o kadar ortak olacaklardır maça ve ne yazık ki klübeleri de bizden güçlü.

Necati konusunda endişelerim var tamam çıkar beklenmedik bir gol atar ama Elmander çok yoruluyor pres yapmaktan ve hücum etkinliği azalıyor.

sow-alex-baroniyi kitlersek farklı kazanırız

666igz.jpg

b57C6.jpg

4mhzw.jpg

yyraJ.jpg

bu mac aydın olsun istiyorm,ziklere tecavüs eder,tam onun macı,ama sonradan girse daha etkili olur,enginle baslar heralde

Baroni'yi kitlemeye ne gerek var . Kayseri maçında Alexsiz Baroni'yi gördük. Alex'i kitlediğin an hepsini kitlemiş oluyorsun . Sow zaten defansta kaybolur tabi yine öyle fantastik bir gol atar onu bilemem.

Yahu Baroni'yi büyütmeyin.Standart bir topçu.

Geri
Üst Alt