STSF 11/12 H:2 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 22 Nisan

Cevap: STSF 11/12 H:2 | Galatasaray - Fenerbahçe | 22 Nisan | 19.00

3-0

ispanyada barca-real,türkiyede Galatasaray-fb,bjk hiçbir zaman bu konuma gelemez isterlerse 10 sene arka arkaya şampiyon olsunlar

Adem Coskun

Re: 2. Hafta Galatasaray - Fenerbahçe

Fener ofsayttan gol atsın ve kazansın. Eboue ve Melo sakatlansın, futbol hayatları bıtsın. O maymun cok yuzunu tutuyo, kendı taraftarının attıgı madde gozune gırsın bı gozu kör kalsın. Melo itininde bacakları kopsun o zaman kopek gıbı elı yerde dolasır herkes mutlu olur.

kuyruk acısınında bu kadarı...

Emrenin bu maçta olmaması bence fb için daha iyi. Bu seneki 2 maçtada vardı emre. telekomda ilk yarıda oynadı fbyi kalbura çevirdik. kadıköydede oynadı yine biz daha iyidik. Şimdi yerine selçukşahin oynayacak. çok defansif bir oyuncu olduğundan fb arenda çok kontrollü ve defansif oynayacak. Yinede alexin bu kadar güçsüz, stochun formsuz olduğu fbyi telekomda rahat yeneriz ve yeneceğiz. eğer şansımız birazcık yanımızda olursa hezimette olur o maçta.

Fenerin hango kadro ile cikacagi hic onemli degil bizim tek yapacagimiz isabetli pas ve vuruslarimiz olmasi. gol kacirma rekoruna kosarsak tek maglubiyet yolunu acmis oluruz. Ne hakem, ne rakip takimin performansi bizim takim oyununu etkiler.

Fenerbahce tum mac boyu en fazla bir 15-20 dakika kadar topla az biraz ustun olur gerisinde kendi sahalarindan cikacaklarina inanmiyorum. Aykut Kocaman defans yaparak oynamak isteyen bir mentaliteye sahip bu nedenle Fenerbahce istese bile cok geride oynayacak.

bu macta Caner kolaylikla kirmizi kart gorme ihtimali var ki tam bir fenerli olarak maglubiyeti kaldiramiyacak bir oyuncu. Canerin ustunden ve Bekirin ustunde pres uygulamak lazim. Zaten Trabzonspor macinda goze cok acik ve belli ki Fenerin defansi ve orta sahasi baski altinda hata yapmaya cok acik.

hic suphe yok olgun bir heycan var @sampiyonluksarkisidusmesindillerden!

Volkan

Gökhan Bekir (Bilica) Serdar Ziegler

Topuz Selçuk Baroni Caner

Alex

Sow​

Herhalde böyle çıkarlar. Havaya girip çantada keklik görmez ve mücadele edersek net skorla kazanırız.

Ilk macta ki gibi ezmemiz lazim!

Abdullah abi, Bilicayı bi daha oynatırlarmı sence :asd:

Hücum hatları yetenekli fakat çok güçsüz, sağlam baskı yaparsak zaten direk oyundan düşer bunlar... Orta sahaları da malumunuz aman aman yetenekli değil.. İş bana kalırsa bizim takımın bitiriciliğinde bitiyor, zamanında skor yaparsak zorlanmadan alırız 3 puanı..

Tam konsantrasyon ve akıllı oyunla bu seferde yeneriz inşallah. Futbolcular, hakemlerin oluşan son suni gündemden etkilenerek önyargılı olabileceklerini düşünmeli sadece oyuna odaklanmalılar.

Arkadaşlar yardım lazım.

Bir abim var maça gelmek istiyor. Çocuklarıyla gelecek. 400'lük biletlerden alsa çocukları aynı yere ücretsiz alabiliyor mu ?

Ve çocukları ücretsiz alması için ne yapması - ne zaman yapması lazım ?

Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

Antu.com Cep Forumları

''Perşembe veya Cuma Günü antrenmanı izlemeye gidelim. Kulüpten izin alalım. Baklava götürelim futbolculara.''

Hahhaha :'(

Arkadaşlar,

bir soru sordum yardım istiyorum:( Özellikle çocuklarıyla gitmiş olanlardan..

2-0 alırız

Mesajı Gönderen: memento1907:cLink:3572667

0-4 diyorum. Alex‚ Stoch(2)‚ Sow(2)

:asd: :asd:

geldik fasulyanın faydalarına...

bütün sezondaki konsantrasyon ve soğuk kanlılığımızın en üst düzeyde olması gereken maça...

fenerin kazanmaktan başka şansı kalmadı dün akşamdan sonra... kendi kuşbeyinlerince planlarında biz en az 2 puan kaybedecektik dün gece ama yine tutmadı itlerin duaları...

kazanmamız halinde %90 ölçüde biter bu iş ama dış güçlerin baskısı ve playoffları henüz 2. maçlar sonunda bitirmeme durumu beni korkutuyor...

normal şartlarda net skorlar kazanmamız lazım...

Antu ve Forza Beşiktaş forumlarına baktımda hepsi insalıktan çıkmış ne diyeceklerini şaşırmışlar içlerinde 1 kişi bile bizi övmemiş ve tebrik etmemiş hep bahanelere sığınıyorlar :) İyi koymuşuz bunlara iyi inşallah devamı gelecek bu maçla.6'da 6 yapmamızı çok istiyorum özellikle içerde oynadığımız maçlarda fark istiyorum bu adileri anca böyle sustururuz.Hakemde hakem hakemde hakem görende hakemi satın aldık sanacak ulan bu hakem geçmiş yıllarda Galatasaray'ı verdiği kararlarla en çok yakan hakem ama bilmezler ki mağlubiyetlerine bahane ararlar.

Geri
Üst Alt